top of page

mie., 11 dec.

|

București

Impactul Megatendințelor în Business

În data de 11 decembrie 2019 a avut loc Seminarul „Impactul Megatendințelor în Business”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Impactul Megatendințelor în Business
Impactul Megatendințelor în Business

Ora și Locația

11 dec. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Consideri că afacerile deja existente vor fi influențate, mai devreme sau mai târziu, de ce se întâmplă în lume? 

De digitalizare, de existența resurselor limitate, de inegalitățile sociale, de exemplu?

Vrei să începi o afacere și îți dorești succes pe termen lung? 

Ce ar fi să planifici viitorul afacerii tale și al tău plecând de la contextul global? Pentru că DA, este posibil să întrezărim ce urmează. Astfel ne putem calibra afacerea și propria persoană plecând de la o viziune macroeconomică cu ajutorul indicatorului DRIVE dezvoltat de profesorii Mark ESPOSITO și Terence TSE.

Dacă te afectează deja lipsa de personal și vrei să afli cum se va rezolva criza de forță de muncă în următorii ani, află accesând înregistrarea seminarului"Impactul Megatendințelor în Business", pe care o găsești pe canalul nostru de Youtube.

Speaker în cadrul evenimentului va fi Cătălina DUȚU - Consultant de marketing și afaceri, antreprenor și trainer din pasiune, coordonator de proiecte în valoare de peste 20 milioane de euro și a formator profesional a peste 300 de colegi.

Seminarul va fi interactiv, opinia și experiența ta sunt importante pentru succesul acestuia, vei afla posibile soluții pe care să le folosești și să le adaptezi nevoilor tale.

Participanții vor fi în centrul discuțiilor.

Tematica aleasă se adresează tuturor celor care înțeleg că punctul de plecare al rezultatelor de excepție, în lumea globalizată, este cunoașterea ansamblului și trasformarea informațiilor în oportunități de creștere. Flexibilitatea este cheia, iar schimbarea, o dată asumată și integrate, cu disciplină, asigură creștere. Este realitatea țărilor dezvoltate și a oamenilor împliniți.

Pe parcursul celor două ore de seminar te invitam să ieși din zona de micro-management, de probleme apăsătoare și urgente și să iei contact cu o altă perspectivă, pe care ulterior alegi dacă și cum o explorezi mai departe.

Despre trainer:

Cătălina DUȚU este licențiată în Marketing – Academia de Studii Economice, București 2002, Executive MBA – Cotrugli Business School, Belgrad - noiembrie 2019 și deține o experiență vastă în top management.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page