top of page

mar., 25 mai

|

Webinar

Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri

În data de 25 mai 2021 a avut loc Webinarul „Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri
Growth Hacking: Secretul de marketing al celor mai de succes startup-uri

Ora și Locația

25 mai 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Vrei sa afli cum să-ți crești exponențial afacerea fără să investești o grămadă de bani sau să-ți dezvolți cunoștințe aprofundate în marketing. Ai auzit de growth hacking? Conceptul de marketing care stă în spatele celor mai de succes startup-uri din lume?

Așadar, te așteptăm pe canalul nostru de TouTube, la o prezentare deschisă pentru a descoperi Growth Hacking Marketing, cea mai nouă abordare în marketing folosită de startupuri și companii consacrate, care face tacticile clasice de marketing să fie învechite.

Ce este growth hacking?

Te-ai întrebat vreodată de ce companii precum Facebook, LinkedIn sau Airbnb au ajuns să valoreze miliarde de dolari atât de repede, în timp ce 95% dintre noile afaceri falimentează în primii 5 ani? Cu siguranță sunt multe motive pentru succesul lor. Dar un lucru pe care îl au în comun toate aceste companii este modul în care au făcut marketing. Acestea au reușit să găsească strategii prin care să-și transforme utilizatorii în promotori ai afacerii, au generat idei care au dus la o creștere exponențială și, cel mai important, au făcut asta într-un mod scalabil și sustenabil.

Ce vei învăța:

  • Cum am folosit growth hacking pentru a crește numărul de clienți până nu am mai putut face față cu volumul de lucru;
  • Procesul de marketing prin care cele mai de succes startup-uri generează idei de marketing care aduc un impact real;
  • Conceptul de marketing care te va ajuta să nu mai rămâi niciodată fără idei de marketing;
  • Strategii practice pe care le poți modela pentru a converti mai mulți dintre vizitatorii site-ului;
  • Cum să-ți transformi clienții în promotori ai afacerii;
  • Tehnici simple pe care le poți aplica pentru a mări randamentul investiției în marketing;

În plus, dacă ai alte întrebări care nu și-au găsit răspunsul printre cele de mai sus le vei putea adresa în cele 30 de minute destinate întrebărilor și răspunsurilor 🙂. Dacă vrei strategii și idei de marketing la care competiția ta nu are acces, ne vedem la webinar!

Pentru cine e webinarul:

  • Antreprenori care vor să găsească mereu idei noi și uneori creative pentru a crește vânzările, chiar și fără un buget mare de promovare.
  • Specialiști în marketing care vor să descopere strategii testate de a ajunge la clienți rapid și de a-i convinge să cumpere.
  • Persoanelor care sunt implicate în creșterea unei afaceri (oameni de marketing, antreprenori, manageri de marketing etc) și care vor să crească mai rapid, ușor și sustenabil vânzările.

Cui nu se adresează: celor pasionați de branding, celor care nu le place să măsoare lucrurile.

Despre trainer: Toma Grozavescu

Companie: SMARTERS

Funcție: Fondator & Growth Hacker

Toma Grozăvescu este fondatorul SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Din anul 2015 el ajută startup-urile și companiile medii să crească prin aceleași strategii de marketing folosite de Facebook, Uber sau LinkedIn.

Toma Grozăvescu ajuta companiile să crească și să găsească cele mai eficiente metode pentru a-și mari vânzările și a atrage clienți noi. Este unul dintre principalii promotori în Romania ai conceptului de growth hacking, aceeași abordare în marketing folosita de unele din cele mai de succes startup-uri din lume, precum Facebook, Uber, Airbnb sau LinkedIn.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page