top of page

joi, 25 iul.

|

Live Online

Găsește-ți liniștea interioară prin terapii holistice

Acest webinar explorează metodele holistice de vindecare și dezvoltare personală, ajutându-ne să atingem o stare de bine profundă și durabilă.

Găsește-ți liniștea interioară prin terapii holistice
Găsește-ți liniștea interioară prin terapii holistice

Ora și Locația

25 iul. 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Într-o lume agitată, este esențial să găsim modalități de a ne menține echilibrul și de a ne îmbunătăți calitatea vieții. Acest webinar explorează metodele holistice de vindecare și dezvoltare personală, ajutându-ne să atingem o stare de bine profundă și durabilă.

Dacă simți că nu te mai regăsești în viața ta, iar agitația din jur te-a făcut să te îndepărtezi de partea ta spirituală, te așteptăm pe data de 25 iulie 2024, de la ora 18:30, la webinarul gratuit: “Găsește-ți liniștea interioară prin terapii holistice”, unde, alături de Andra Geonea - psiholog în domeniul securității naționale și facilitator terapii holistice - vei descoperi cum să-ți integrezi mintea, corpul și spiritul pentru a crea o viață plină de sens și satisfacție. Vom aborda teme precum: Access Consciousness, Masajul celor 5 Continente, Metoda Sedona, Reiki, Kabbalah, terapia cu îngeri și altele.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

Descrierea Detaliată a Temelor:

1. Terapia Access Bars: Această metodă dinamică ajută la eliberarea blocajelor emoționale, mentale și fizice, oferind o pace profundă și claritate. Cu 32 de puncte de pe cap ce eliberează limitările, Access Bars transformă conștiința și aduce schimbări radicale în bine.

2. Access Energetic Facelift: Un proces de rejuvenare a feței și inversare a îmbătrânirii, folosind energii specifice pentru a revigora și rejuvena celulele, oferind un aspect tânăr și plin de energie.

3. Masajul celor 5 Continente: Combină tehnici de masaj din diverse culturi cu energie Reiki pentru a elibera amintirile emoționale și toxinele, oferind o eliberare fizică și psihică impresionantă.

4. Metoda Sedona: O tehnică de eliberare a emoțiilor prin acceptare și renunțare, ajutând la depășirea stresului, anxietății și altor probleme emoționale. Observarea: prin observarea atentă a emoțiilor și gândurilor noastre, putem lua distanță de ele și le putem privi ca pe simple manifestări trecătoare ale minții.

5. Reiki: Tehnică de vindecare energetică ce promovează echilibrul și autovindecarea prin transferul de energie universală.

manipulată pentru a restabili echilibrul și a promova vindecarea.

Reiki se bazează pe 5 principii fundamentale, pe care consideră că orice practicant ar trebui să le respecte zilnic:

· Nu îți face griji!

· Nu te înfuria!

· Fii recunoscător!

· Muncește din greu!

· Fii bun cu ceilalți!

6. Kabbalah: Tradiție spirituală evreiască ce explorează natura divină a universului și oferă practici de meditație și studiu pentru transformare personală.

7. Life Coaching: Sprijină atingerea obiectivelor personale și profesionale prin definirea clară a acestora și dezvoltarea unui plan de acțiune.

8. Terapia cu îngeri: Formă de terapie holistică ce implică comunicarea cu îngerii pentru vindecare și evoluție personală.

Terapia cu îngeri este o modalitate profundă și personală de explorare spirituală și vindecare, care poate oferi sprijin și claritate în ceea ce privește provocările și aspirațiile noastre spirituale și emoționale. Dacă ești interesat să explorezi această practică, este recomandat să cauți un terapeut cu îngeri certificat și să ai o discuție deschisă despre așteptările și obiectivele tale înainte de a începe.

Cui i se adresează webinarul:

 • Persoanelor interesate de dezvoltarea personală și spirituală.
 • Celor care doresc să exploreze terapii holistice pentru a îmbunătăți calitatea vieții.
 • Persoanelor care vor să integreze spiritualitatea în viața de zi cu zi.

Beneficii pentru participanți:

 • Cunoașterea diverselor tehnici terapeutice și a beneficiilor lor.
 • Strategii pentru integrarea acestor tehnici în viața cotidiană.
 • Îmbunătățirea stării generale de bine și a auto-cunoașterii.
 • Tehnici pentru gestionarea schimbărilor și provocărilor vieții.

Detalii facilitator – Andra Geonea

Psiholog în domeniul securității naționale și Facilitator terapii holistice.

"Sunt un suflet curios și un căutător al răspunsurilor. Psiholog de meserie, am îmbrățișat terapiile holistice pentru a oferi mai mult decât un diagnostic. Am studiat și testat diverse metode, de la Access Consciousness și Metoda Sedona, la Reiki și Kabbalah. Cred că întunericul ne ghidează către lumină și că putem realiza absolut orice. Sunt aici pentru a vă ghida în călătoria către o viață mai echilibrată și plină de sens."

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page