top of page

mie., 27 mar.

|

Live Online

Forțele care distrug un cuplu

"Nu sentimentele fac ca doi oameni să rămână împreună ci calitatea relaţiei pe care ştiu să şi-o propună reciproc." Antonia Noel

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Forțele care distrug un cuplu
Forțele care distrug un cuplu

Ora și Locația

27 mar. 2024, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Îți mai amintești ziua în care ți-ai întâlnit pentru prima dată partenerul de cuplu? 😊 Primele întâlniri cu emoții puternice ca și când toată lumea era a ta, iar dincolo de voi...nimic nu mai conta?

Într-o lume în continuă schimbare, menținerea unei relații de cuplu sănătoase și fericite poate fi o provocare. Cu toate acestea, este o provocare pe care mulți o acceptă, fiind conștienți de importanța unei conexiuni autentice și de durată.

Există însă forțe care pot pune în pericol această conexiune și pot slăbi fundația unei relații sănătoase. Uneori, violența verbală și mesajele negative pot să erodeze treptat încrederea și intimitatea dintre parteneri, punând în pericol stabilitatea și fericirea cuplului.

Antonia Noёl afirmă că ”nu sentimentele fac ca doi oameni să rămână împreună ci calitatea relaţiei pe care ştiu să şi-o propună reciproc”.

Dacă simți că relația ta de cuplu și-a pierdut echilibrul și îți dorești să restabilești armonia cu partenerul de viață, atunci vino la webinarul GRATUIT: “Forțele care distrug un cuplu” din data de 27.03.2024, de la ora 18:30 să găsești răspunsurile pe care le cauți.

Te așteptăm alături de Antonia Noël - autoarea metodei de Comunicare Relațională®, consultant în comunicare, formator specializat în educarea adulților și a copiilor, - alături de care vei descoperi soluții salvatoare pentru relația ta de cuplu

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment, Fundația CCU susține Școala Gimnazială ,,Cornel Regman“, Jud. Mureș să beneficieze de un echipament multifuncțional pentru activitatea educațională.

🏨Școala a fost renovată recent de către Asociația Bookland România. Vezi cazul Școlii Gimnaziale ,,Cornel Regman“AICI!

Aşadar, accesând instrumentele care permit o mai bună comunicare în cuplu, fiecare poate cultiva o relaţie vie, constructivă şi de durată. Aceste instrumente sunt la îndemâna oricărei persoane care-şi doreşte să cultive şi să întreţină relaţii autentice, bazate pe înţelegere şi respect.

Importanța unei relații sănătoase și provocările cu care se confruntă cuplurile în prezent.

Forțele care distrug un cuplu:

· Impactul violenței verbale asupra relației;

· Mesajele negative ce pot submina încrederea și respectul reciproc;

· Conflictele scăpate de sub control.

Instrumente pentru curățarea relației:

· Tehnici de comunicare eficientă și ascultare activă;

· Modalități de rezolvare a conflictelor și reconstruire a încrederii;

· Cultivarea unei atmosfere de sprijin și înțelegere reciprocă.

Concluzie: Accesând instrumentele potrivite, fiecare cuplu poate să-și întărească relația și să construiască o fundație solidă pentru viitor.

Cui se adresează webinarul:  Acest webinar se adresează cuplurilor care se confruntă cu dificultăți în relație și caută soluții practice pentru a depăși provocările. De asemenea, este potrivit pentru oricine este interesat de dezvoltarea personală, sănătatea mentală și îmbunătățirea relațiilor interpersonale.

Beneficii ale participării:

· Înțelegerea mai profundă a factorilor care pot distruge o relație și cum să le gestionezi eficient.

· Obținerea unor instrumente practice pentru curățarea și revitalizarea relației.

· Oportunitatea de a interacționa cu experți în domeniu și de a împărtăși experiențe și sfaturi cu alți participanți.

Prin participarea la acest eveniment, vei descoperi că există întotdeauna speranță și că fiecare relație poate fi salvată și revitalizată cu efort și angajament adecvat.

Descriere trainer: Antonia Noël

Expert în domeniul Comunicării și al Relațiilor Interpersonale, Antonia Noël este consultant în comunicare, autoarea metodei de Comunicare Relațională®, doctorand în Științele Comunicării.

De peste cinsprezece ani de zile susține cursuri, conferințe, seminarii deschise publicului larg pe tema comunicării și a relațiilor interumane, prin care îi ajută pe oameni să comunice mai bine. O parte din activitatea sa este concentrată într-o serie de emisiuni televizate, în care oferă o abordare practică a psihologiei relațiilor interumane (relațiile de cuplu, relația părinte-copil, relațiile profesionale). Antonia este autoarea cărților din colecția « Comunicare psiho-sociala acasă și la scoală » prin care abordează universul emoțional cu care ne confruntăm fiecare dintre noi.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul Comunicării, Antonia NOËL este doctorand în Științele Comunicării, autoarea metodei de Comunicare Relațională®. Având o expertiză de lucru cu mii de oameni din țară și din afara ei, Antonia are  specializări obținute  alături de nume de prestigiu din domeniile Știintelor Comunicării, Psihologiei, Neuroștiințelor: este formată în Neurobiologie Interpersonală alături de Daniel Siegel la Mindsight Institute Los Angeles,  în Metoda ESPERE® creată de psihosociologul francez Jacques Salome, și certificată ca formator specializat în Copilăria Timpurie, alaturi de neuropsihiatrul Boris Cyrulnik la Institutul Petite Enfance Boris Cyrulnik-Paris. Antonia a decis să transmită toată experiența și practica sa de lucru cu oamenii, prin metoda de  Comunicare Relațională® pe care a creat-o și pe care o transmite în programul său de formare în cadrul Institutului de Comunicare Relațională®, asociație ce-și propune activarea rețelei de formatori acreditați în Comunicarea Relațională®și diseminarea informației la nivel național.

Te așteptăm! 😊

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page