top of page

mar., 10 mar.

|

Bucuresti

Fii eroul propriei tale vieți

În data de 10 martie 2020 a avut loc Seminarul „Fii eroul propriei tale vieți ”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Fii eroul propriei tale vieți
Fii eroul propriei tale vieți

Ora și Locația

10 mar. 2020, 17:30 – 20:30

Bucuresti, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Un workshop motivațional, bazat pe experiența de viață a speakerului Cristian Nicolae (53 de ani), cea antreprenorială (10 afaceri în 28 de ani) și cea educațională (medic, trainer certificat John Maxwell, zeci de cărți de impact citite), în care participanții au înțeles că antreprenoriatul este, în primul rând, o stare de spirit.

Seminarul “Fii eroul propriei tale vieți!”, a fost dedicat celor care vor să se înțeleagă pe ei înșiși, în ce faza a vieții sunt, în ce direcție să o ia pentru a avea o viață împlinită.

Cui i s-a adresat acest seminar?

- Celor care sunt luptători, dar care în anumite momente poate obosesc.

- Celor care muncesc, dar câteodată nu reușesc să avanseze în ritmul dorit.

- Celor care lucrează în corporații și vor să facă față stresului mai bine – sau vor să plece si sa își dezvolte o afacere proprie.

Cui nu i s-a adresat acest seminar?

Pesimiștilor, negativistilor, blazatilor. Nu este pentru plictisiții de viață, pentru aceia care “au ghinion”, pentru cei neînțeleși de nimeni (de familie, de șefi, de societate…). Nu este pentru leneși, pentru cei care cred în “noroc”, în loterie, în viața idilică și fără efort, în împlinirea vieții numai într-o țară străină “pentru că la noi, dom’ne, nimic nu se poate face…”

Participanții au învățat să:

  1. Pună accent pe integritate;
  2. Muncească din greu : cu atât mai dulce este succesul la final;
  3. Verifice progresul pentru a rămâne concentrate;
  4. Identifice scopul : astfel iși vor dezvoltă abilitățile;
  5. Privească eșecul că pe un fapt din care să tragă invațăminte;
  6. Depășească obstacolele, fiind informați și pregătiți;
  7. Își împlinească potențialul la maxim : pasiune -> performanță -> fericire !

Cu ce au pleacat acasă participanții?

Idei noi, înțelegeri, provocări … unii chiar cu revelații. Totul depinde de deschiderea mentală cu care se vine la workshop și dorința de a reuși să treacă într-o faza a vieții lor, mai provocatoare, dar mai împlinită, mai densă, dar mai bogată. Vor învața secretul de a da 110% în tot ceea ce fac !

Detalii trainer:

În ultimii 8 ani s-a dedicat dezvoltării a trei afaceri provocatoare :

  • Cristian Nicolae Inspiration: firma de training, coaching și public speaking. De ce? Pentru că pasiunea lui este să interacționeze cu oamenii. Să afle lucruri noi și să împărtășească istorii adevărate. Să îi ajute pe cei din jur să se dezvolte. Să inspire. Este Membru Fondator John Maxwell Team România și trainer certificat John Maxwell UȘA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK, cu certificare în retorică și oratorie Casa Paleologu și Formator autorizat de Ministerul Educației & Ministerul Muncii din România (cu curs de antreprenoriat certificat de Autoritatea Națională de Calificări).
  • CriniDent: împreună cu soția lui. Este vorba despre o clinică stomatologică profesionistă, în Craiova, cu o echipa de doisprezece colegi, care acoperă practic tot ce înseamnă stomatologia modernă.
  • SoftExpert Mobility: împreună cu fratele lui. Aici au creat mai multe soluții, pentru dispozitive mobile cu iOS și Android.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page