top of page

joi, 18 apr.

|

București

Evaluarea și dezvoltarea performanțelor în HR

În data de 18.04.2019 a avut loc Seminarul „Evaluarea și dezvoltarea performanțelor în HR” eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Evaluarea și dezvoltarea performanțelor în HR
Evaluarea și dezvoltarea performanțelor în HR

Ora și Locația

18 apr. 2019, 17:30 – 21:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Speaker-ul acestui eveniment a fost Mariana Iordache –consultant și specialist autorizat (formator) în pregătirea personală și profesională având la bază experiența practică de peste 20 de ani în domeniul resurselor umane.

Schimbările rapide ce au loc în piața muncii impun și o dezvoltare continuă a competențelor și performanțelor angajaților. Este ca o necesitate în aceste vremuri aceea de a te extinde ca și organizație, de a maximiza obiectivele economice alături de personal calificat ce poate contribui la extinderea brandului de angajat cât și de cel de angajator.

Modalitățile de pregătire profesională sunt diverse iar rolul lor poate fi privit diferit, atât din perspectiva personală cât și profesională (ca sprijin în ocuparea unui post) .

Acest seminar a urmărit să arate noile tendințe în domeniul activității de resurse umane pentru a avea un management al performanței eficient, strategic și evolutiv.

Ca obiective de învățare:

  • Evoluția HR în noile tendințe din piața muncii – roluri, activități;
  • Dezvoltarea profesională – competențele utile perioadei următoare;
  • Managementul performanței în organizație – procedură , caracteristici;
  • Plan individual de dezvoltare ca rezultat concret al procesului de evaluare al performanței – modalități de pregătire.

Totodată rolul celor ce lucrează în domeniul resurselor umane este extins în prezent, acela de a fi parteneri de afaceri în relația cu angajatorul, de a contribui printr-un proces de evaluare a competențelor profesionale la implementarea noilor tendințe în organizarea muncii. Procesul de evaluare periodică a performanței angajaților devine unul complex și totodată simplu, iar rolul lui este de a contribui la o dezvoltare continuă a noilor competențe utile angajaților, de a avea un rezultat în implementarea unui plan de dezvoltare individual.

Mariana Iordache colaborează cu diverse instituții, companii, furnizori de programe de formare și susține cursuri/seminarii pe teme utile organizațiilor în continuă dezvoltare cât și viitorilor antreprenori; este implicată direct în susținerea programelor de dezvoltare a capitalului uman pe fonduri europene.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page