top of page

mar., 02 apr.

|

Live Online

Emoțiile și impactul lor asupra stării de bine

Neîndeplinirea nevoilor noastre emoționale ne afectează atât starea noastră de bine, cât și relațiile cu ceilalți.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Emoțiile și impactul lor asupra stării de bine
Emoțiile și impactul lor asupra stării de bine

Ora și Locația

02 apr. 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Gândeșe-te la câteva situații recente în care ai simțit un puternic disconfort emoțional, poate fi o situație din sfera personală sau din cea profesională.

▪ Ce emoție a apărut? Ce gând a însoțit această emoție?

▪ Ce ai fi avut nevoie să se întâmple ca să te simți mai bine?

Neîndeplinirea nevoilor noastre emoționale ne afectează atât starea noastră de bine, cât și relațiile cu ceilalți.

Dacă dorești să afli motivul pentru care în anumite situații simți un disconfort puternic sau emoții cu încărcătura negativă mare( furie, dezamăgire, vinovăție, anxietate); care sunt capcanele mentale care se activează și care sunt nevoile noastre emoționale te invităm alături de noi la acest webinar gratuit: “Emoțiile și impactul lor asupra stării de bine”.

Te așteptăm, așadar, pe data de 02.04.2024, de la ora 18:30, Live Online pe ZOOM, unde o vei cunoaște pe Simona Coste - psihoterapeut cu pregătire în psihoterapia cognitiv-comportamentală – care îți va fi ghid într-o călătorie revelatoare despre cine ești cu adevărat: despre emoții, gânduri, trăiri, manifestări…și impactul lor asupra comportamentului.

Prin discuții interactive și prezentări utile, vom explora nevoile noastre emoționale, impactul acestora asupra stării de bine și impactul în relațiile cu ceilalți.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment, Fundația CCU susține Școala Gimnazială ,,Romanu“, Jud. Brăila să beneficieze de un echipament multifuncțional pentru activitatea educațională.

🏨Școala a fost renovată recent de către Asociația Bookland România. Vezi cazul Școlii Gimnaziale ,,Romanu“AICI!

Cui i se adresează webinarul:

Fie că ești un adult cu dorință de dezvoltare, fie că sunteți un cuplu care vrea să comunice mai bine sau sunteți părinți care sunt în căutarea unor răspunsuri privind anumite comportamente, acest webinar vă este dedicat.

Cu ce informații valoroase vor pleca acasă cursanții;

 • Identificarea nevoilor emoționale de bază și importanța lor asupra stării de bine;
 • Identificarea nevoilor emoționale de bază și importanța lor asupra calității vieții noastre;
 • Identificarea capcanelor mentale;
 • Cum, de ce și când se formează capcanele mentale;
 • Modurile în care le facem față.

Descriere Trainer - Simona Coste "Numele meu este Simona Coste şi sunt psihoterapeut cu pregătire în Psihoterapia cognitiv-comportamentală, Schema Therapy adulți, adolescenți, copii şi psiholog clinician.

Prin psihoterapia cognitiv comportamentală  si cea bazată pe terapia schemelor îi însoțesc în procesul terapeutic pe cei care îşi doresc să se dezvolte, îşi doresc o schimbare sau relații mai bune cu ceilalți, în vederea creşterii calității vieții lor.   Împreuna identificăm și explorăm schemele disfuncționale, adânc înrădăcinate, care le afectează gândirea și comportamentul prezent. 

Sunt alaturi de ei si îi ajut la înțelegerea originii acestor scheme și la dezvoltarea strategiilor pentru a le schimba într-un mod mai sănătos și adaptativ. Acest tip de terapie integrează tehnici cognitive, comportamentale, emoționale și interpersonale, abordând nu doar simptomele actuale, ci și cauzele profunde ale problemelor psihologice, facilitând schimbări cognitive și comportamentale.   Ca şi psiholog clinician ofer servicii de evaluare și psihodiagnostic al diverselor probleme de sănătate mentală.

În calitate de specialist în psihologie, ofer sprijin pentru a naviga prin provocările vieții, lucrând cu adulții, adolescenții și copiii care îmi trec pragul cabinetului. Fiecare vârstă aduce cu sine perspective unice, iar eu sunt alături de ei, pentru a îi ghida în explorarea și înțelegerea aspectelor lor emoționale și comportamentale." psihoterapeut Simona Coste

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page