EDUPRENORIAT- între business şi educație în România
mie., 24 feb.
|Webinar
În data de 24 februarie 2021 a avut loc Webinarul „ EDUPRENORIAT- între business şi educație în România”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili
Ora și Locația
24 feb. 2021, 18:00 – 20:30
Webinar
Despre Eveniment
Ești profesor, antreprenor sau părinte preocupat de sistemul de educație din România? Ca promotor de bune practici de învățare eşti mereu în căutare de tehnici noi de percepție a informației? Simți că este timpul pentru întâlniri tot mai dese între lumea ta şi cea a copilului tău?
Împreună cu Florina Russu, participantii au descoperit tehnici de imagistică şi stiluri de management care să îi ajute să gestioneze repede şi util funcția simbolică şi cea rațional-financiară a creierului uman. Un eduprenor bun asta face!
Puteți viziona înregistrarea webinarului pe canalul nostru de Youtub, accesând linkul următor: https://www.youtube.com/watch?v=XRzRbvYmPn8&t=7s
Cui i s-a adresat webinarul ?
- Webinarul se adresează profesorilor antreprenori şi antreprenorilor profesori, dar şi părinților.
De fapt, tuturor celor care doresc să afle de ce nu tot ceea ce ne imaginăm noi ca adulți nu ajunge în sufletul copiilor. Se oferă soluții centrate pe capacitățile înnăscute de asimilare şi evaluare ale celui cu care purtăm un dialog activ.
Cui nu i s-a adresat webinarul ?
- Webinarul nu se adresează persoanelor care trăiesc încă în preconcepția dihotomiei ştiință-imaginar. Educația e, deopotrivă, o ştiință a tehnicii şi fanteziei inovatoare!
Descrierea detaliată a temei:
Două întrebări m-au preocupat mereu:
“Ce-ar fi dacă fiecare profesor ar fi şi propriul său antreprenor?” “Ce-ar fi dacă mediul business ar fi şi un metodist mai bun, nu doar un autodidact competent?”
Experiența mea şi expertiza profesională răspunde la ele şi dezvoltă resurse de calitate pentru destinații de învățare diverse. Împreună vom face recunoaşterea profilului unui Eduprenor de succes. Prin dezvăluirea transferurilor de bune practici între mediul de Business şi cel educațional, vom identifica împreună portretul eduprenorilor de mâine. Cel mai interesant şi mai practic punct al prezentării vă va dezvălui metode vizuale de învățare bazate pe un imaginar sănătos şi actual, menit să vindece “boli” de sezon ale imaginarului colectiv preconceput. Florina Russu
Cu ce au plecat acasă cursanții ?
Cursanții au conştientizat importanța spiritului antreprenorial în educație, îşi vor centra mai mult businessul spre cele mai noi metode şi tehnici didactice. După curs, aceştia vor promova, ca eduprenori, o mentalitate orientată către o educație reinvestită cu resurse simbolice, pozitive şi inepuizabile. Să dezvolți o competență cheie prin programe de antreprenoriat şi didactică este o mare provocare, însă metodele bazate pe imagine relevantă sunt şi vor fi mereu un demers cu beneficii imediate.
DESPRE TRAINER:
FLORINA RUSSU, www.florinarussu.ro, Preşedintele Academiei Române de Imagine şi Imaginar Educațional, GLOBULARIA
Profesor de Literatură şi Limba Engleză, titular în învățământul de stat, peste 15 ani experiență la catedră, cu licență în Literatură Comparată şi Ştiințe Politice, Master şi Doctorat, U.B.B Cluj, pe domeniul Imaginarului Contemporan, consilier educativ a sute de elevi din sistem, Coordonator Proiecte şi Programe Educative, cu zeci de premii naționale şi internaționale în domeniul educației vizuale (video-fotografie de evenimente dedicate proceselor de învățare)
Scriitor, autor a patru volume de proză, jurnalist cultural “STEAUA”, ”TRIBUNA”, “ADEVĂRUL”, coordonatorul volumului *în lucru- IMAGINAR EDUCAȚIONAL ÎN ROMÂNIA.
Antreprenor-Preşedintele şi inițatorul primei Academii a eduprenorilor din țară, un laborator comercial de reinvestire simbolică a promotorilor educaționali, sau, altfel spus, locul de întâlnire business al profesorilor antreprenori şi al antreprenorilor profesori.
Mămică a trei copii şi soția unui om extraordinar, înțelege provocările unei familii interesate de arhitectura viitorului bazat pe competențe reale, adevăr inovativ şi proiectare imagistică sistemică.
Cum ne poți contacta?
Personal
Strada Progresului 134-138, Sector 5, București