top of page

mie., 26 oct.

|

Live Online

Educație Financiară pentru Copii aplicată de Părinți

Vino să afli despre importanța noțiunii de educație financiară la copii și despre implicarea ta ca părinte în acest proces.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Educație Financiară pentru Copii aplicată de Părinți
Educație Financiară pentru Copii aplicată de Părinți

Ora și Locația

26 oct. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Nu-i niciun secret pentru nimeni că relația pe care o avem cu banii este una care ne influențează viața în mod constant.

Este esențial să știm cum să-i gestionăm astfel încât să reușim să ne acoperim nevoile în mod rezonabil, calculat, fără să spunem la sfârșit de lună: ”nu știu unde s-au dus banii ”.

Cum ar fi fost să știm lucrurile acestea din copilărie? Probabil am fi fost acum niște adulți mult mai responsabili cu banii noștri. Dar vestea bună este că putem veni în sprijinul copiilor noștri, să-i educăm și în relația cu banii, astfel încăt ei să fie pregătiți pentru provocările ce vor urma în viața de adult.

Te invităm la webinarul gratuit: “Educație Financiară pentru Copii - aplicată de părinți” din data de 26.10.2022, de la ora 18:30, unde împreună cu Marius Gheorghiu- Fondator&CEO Art&Fun Academy -vom discuta despre importanța noțiunii de educație financiară la copii și despre implicarea ta ca părinte în acest proces.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

“Am construit un Curs de Educație Financiară pentru Copii bazat pe 48 de lecții pe care îl aplic actualmente la Art&Fun Academy, dar și acasă, cu fetița mea. Am creat 48 de lecții pentru că un copil are nevoie ”să înțeleagă banii” și să se obișnuiască cu ei în viața de zi cu zi, pas cu pas, încă de la vârste fragede.

În cadrul webinarului, am să împărtășesc unul din pașii celui mic pe drumul experienței cu banii și am să detaliez ceea ce eu numesc Ideea Fundamentală a Educației Financiare la cei mici, anume Conștientizarea celor 4 valori Financiar-Emoționale în Educația Copilului. Iar Tehnica pe care o voi explica pe parcursul întâlnirii este una din tehnicile pe care atât eu, cât și părinții copiilor ai căror trainer sunt sau am fost, o aplică acasă, pentru cei mici.

Mai mult, vom discuta despre crearea obișnuinței cu privire la atitudinea mental-emoțională pe care copilul trebuie să și-o însușească, în raport cu banii.”  Marius Gheorghiu

Cui se adresează webinarul?

Părinților care sunt deschiși să primească informații cu privire la Educația Financiară a Copiilor lor, fie că vor aplica chiar și o singură idee din tot ceea ce pot afla la acest webinar, cât și părinților care știu că Educația Financiară la Copii e un drum zilnic, care se învață pas cu pas, nu rapid, în câteva ore, și mai ales părinților care vor să afle ce înseamnă Educația Financiară pentru Copii.

Cui nu se adresează webinarul?

Părinților care cred că știu ei cel mai bine cum să își educe financiar copilul, acelora care nu cred în educația financiară pentru copii, dar mai ales celor care, indiferent cât de reale, experimentate și concrete sunt argumentele pentru a aplica această educație la copii, ei continuă să gândească ”altul care spune povești, dar care, până la urmă, o să vrea să-mi vândă ceva!”. Dacă una din aceste atitudini ai tendința să o manifești la webinar, te rog mult, nu participa. Vei pierde cu siguranță 2 ore din viața ta.

Cu ce informații rămâi după acest webinar?

În cadrul întâlnirii noastre, vei afla:

 • Când să aplici Educația Financiară în funcție de acțiunile din viața copilului tău,
 • Care sunt cele 4 valori Financiar-Emoționale în educația a copilului,
 • Cum să aplici Tehnica Obișnuinței că Merit - pentru copii, (voi detalia la seminar de ce am numit-o așa) prin care atât eu, cât și părinții copiilor ai căror trainer sunt sau am fost, o aplică acasă, pentru cei mici.
 • De ce și cum să fii sincer cu tine în raport cu Educația Financiară a copilului tău.

Despre Trainer

La 19 ani juma”, student în București, mi s-au furat banii în ziua în care trebuia să plătesc chiria. Am fost dat afară din apartament câteva ore mai târziu. Cumva, departe de casă, am dormit două nopți la rând în parc, pe o bancă, sub cerul liber, ziua învățând pentru sesiunea de vară. Eram falit, trist și dezamăgit, însă cu speranța că într-o zi o să-mi împlinesc visurile. Zi de zi, experiență după experiență, studiu, aplicare, motivație, multe greșeli, perseverență, iată-ne 20 de ani mai târziu.

Mă numesc Marius Gheorghiu, Fondator&CEO Art&Fun Academy, trecut prin 3 facultăți, de 15 ani antreprenor, de peste 19 ani artist, producător, events manager și de 5 ani trainer pentru copii (teatru / educație financiară). Am peste 3000 de show-uri live, pe scenă, dețin două școli de Muzică și Teatru (Art&Fun Academy) și viitoarea plaftormă națională (lansare în decembrie 2022) de artă și educație pentru copii – artfunacademy.ro

V-am spus toate astea din grandomanie? Departe de mine mărinimia, căci am reinvestit totul pentru educația (inclusiv artistică) a copiilor. Am vrut doar să vă arăt că se poate! Că acum 20 de ani, studentul falit care dormea pe o bancă în parc cu lacrimi în ochi, s-a ridicat cu încredere că într-o zi o să reușească ceea ce și-a propus! Și a reușit! De ce? Pentru că, pe drumul antreprenorial, am învațat și Educație Financiară! Acesta este adevărul. Și tare m-aș fi bucurat ca părinții mei să mă fi învățat Educație Financiară de mic copil. Acesta e motivul pentru care, cu CEI MICI, am PLANURI MARI!  Marius Gheorghiu

Vino alături de noi să dăm o direcție corectă noii generații în modul de a gestiona finanțele!

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page