top of page

mar., 18 mai

|

Webinar

Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă

În data de 18 mai 2021 a avut loc Webinarul „Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă
Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă

Ora și Locația

18 mai 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Vrei să ințelegi mai bine drepturile și obligațiile care iți revin prin semnarea unui contract individual de muncă? Te invităm să vezi webinarul Gratuit: ” Drepturile și obligațiile angajaților în relațiile de muncă”, susținut de Oana Mastacan (profesionist în domeniul resurselor umane), pe canalul nostru de YouTube.

În cadrul evenimentului, vei beneficia de explicarea cât mai detaliată a principalelor prevederi din Codul Muncii (Legea 53/ 2003 cu modificarile ulterioare) în legatură cu drepturile și obligațiile angajaților.

Cui i se adresează webinarul?

  • Persoanelor care nu dețin cunoștințe despre legislația muncii;
  • Persoanelor care au doar cunoștințe de bază în legislația muncii;
  • Oricărei persoane care dorește să descopere, să înțeleagă și să reușească să folosească cu succes informațiile dobândite;
  • Actualilor și viitorilor angajați;

Cu ce pleacă acasă cursanții?

  • Claritate asupra drepturilor și obligațiilor ce le revin în relațiile de muncă;
  • Crearea de așteptări realiste, la semnarea contractului individual de muncă;
  • Prîntâmpinarea abuzurilor bilaterale.

Detalii trainer - Oana Mastacan

“Profesionist în domeniul resurselor umane, am fost implicată în proiecte ce au susținut dezvoltarea continuă a capitalului uman. Prin recrutarea și selecția celor mai potrivite talente, consilierea vocațională și în carieră, prin evaluarea performanței am identificat ce trebuie îmbunătățit astfel încât obiectivele stabilite cu clientul (intern sau extern), să fie atinse.

Cel mai important pentru mine este să fac totul cu pasiune. Îmi plac oamenii și lucrul cu ei. Îmi place să știu că pot să fac diferența în atingerea unui obiectiv.  Experiența de 20 de ani în proiectele de resurse umane mi-a demonstrat că zonele care îmi generează o energie pozitivă sunt cele de consultanță, mentorat, consiliere, strategie și dezvoltare organizațională”. Oana Mastacan

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page