top of page

mar., 06 iul.

|

Webinar

Dizolvă blocajul Banilor!

În data de 6 iulie 2021 a avut loc Webinarul „Dizolvă blocajul Banilor!”, eveniment organizat de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Dizolvă blocajul Banilor!
Dizolvă blocajul Banilor!

Ora și Locația

06 iul. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

“Cele 10 principii cu care îți poți transforma relația cu Banii și cu Viața Ta!”

Ai trăit vreodată cu “frica” de nu a avea de “ajuns” și corelezi banii cu greul și lupta de supraviețuire?! Este momentul să înțelegi că banii nu sunt doar pentru a plăti rate sau doar pentru a strânge bani pentru zile grele…

Sunt Cristina Macarie și astăzi ajut oameni cu experiența mea, să le schimb mentalitatea în secunde și să-i motivez să-și schimbe viețile în direcția pe care și-o doresc ei și nu altcineva pentru ei!

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube pentru a putea vizualiza înregistrarea evenimentului!

Ce se întâmplă în acest workshop?

Recalibrarea cu Tine, cu încrederea ancestrală:

 • Din fricile și convingerile limitative, nu putem crea decât aceeași realitate ca și până acum. Una limitată și plină de frică.  Primul pas este să ȘTII că există și o altă realitate și să începi să te deschizi către aceasta.

Conectarea la visurile și dorințele tale:

 • Tu eșți un magnet iar banii sunt energie. Dacă eșți conectat la frici și la temeri, atragi bani puțini și care pleacă repede de la tine. Aici schimbăm “regulile jocului”.

Restart-ul  “CUM-ul banilor”:

 • Ai învățat de la cei din jurul tău că poți “face” bani doar prin a face ce NU îți face plăcere, prin a-i strânge la saltea sau prin a sta acasă și a te “părăsi” în mâna celorlalți (soțul tău, părinții tăi ), că ei sunt în stare și tu nu.  Cu cele 10 principii schimbi direcția complet.

Acest workshop este pentru tine, pentru că:

 • Vei afla că banii sunt mai mult decât ți s-a spus că sunt, dar încă nu îți este foarte clar ce pași ai de făcut EXACT;
 • Vei descoperi CLARITATEA și FORMULA cu care poți să îți schimbi situația monetară RAPID;
 • Este momentul să înveți și să încerci perspective noi, cum că banii sunt DOAR energie ;
 • Este momentul să înțelegi că banii nu sunt doar pentru a plăti rate sau doar pentru a strânge bani pentru zile grele;
 • Poți să schimbi și mentalitatea copiilor tăi, pentru ca ei să trăiască o viață plină de abundență, interioară și exterioară!
 • Poți să înveți noi “modalități” să creezi bani, total diferite de ceea ce ai învățat, și de mii de ori mai ușoare și eficiente;
 • Ai auzit deja de legea atracției, dar convingerile tale limitative îți stau încă în drum și poți să le rezolvi;
 • Toată viața ai trăit în “frica” de nu a avea de “ajuns” și corelezi banii cu greul și lupta de supraviețuire.

TOTUL e posibil! Nu ai venit pe lume să lucrezi ca un robot și să fii victima unor convingeri limitative și vechi de decenii!

Vrei să atragi banii și nu știi cum să faci?

Manifestă abundență monetară prin doar 10 principii fundamentale:

 1. Aleg să donez cu drag, din abundență, bani sau lucruri. Donez și simt abundență!
 2. Ofer bani prietenilor și celor din jurul meu care au nevoie, cât îmi permit și din inima. Ofer fără să am pretenția de a mi se returna. Ofer fără să judec!
 3. Îmi bucur apropiații cu cadouri sau surprize! Poate o agenda, o floare, o eșarfă, o ciocolată, o cafea, etc.
 4. Vând cu drag și ofer bonusuri!
 5. Plătesc întotdeauna mai mult decât costă, dau bacșiș !
 6. Ofer cadouri (atât cât îmi permit), în semn de apreciere, recunoștință clienților mei sau șefului meu, indiferent de relația pe care o avem. Un lucru mic, o vedere, o prăjitură poate fi un cadou !
 7. Primesc cu bucurie bani și cadouri! (de ex.cupoane la Lidl) MĂ BUCUR ! 
 8. Fac din bani un joc al realității! De fiecare dată când cheltui bani sau plătesc facturi spun: “FIE CĂ BANII ACEȘTIA SĂ TE BINECUVÂNTEZE PE TINE ȘI FAMILIA TA!”
 9. Ador să cumpăr de la oameni cu energie pozitivă!
 10. Sunt recunoscătoare pentru tot! Simt bucuria lui MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC!

Despre trainer:

Sunt Cristina, Life& Business Coach, Mentor și Trainer internațional. În urmă cu 6 ani de zile, am zis STOP la seriozitate! La nebunia de a mă purta numai ca un “adult” , uitând continuu de copilul din mine. Poate te întrebi… hmm… ok, și?

 Acum 6 ani, când am crezut că am tot ce mi-am dorit aici în Germania, o casă proaspăt construită, un Job sigur la cel mai mare concern din Europa, o căsnicie fericită și 2 copilași sănătoși, ceva mi-a schimbat viața la 180 de grade... fetiță mea, care la vremea aceea avea 4 luni, a fost diagnosticată cu cancer…

Într-o secundă ai totul… iar, în următoarea, ai senzația că trăieșți într-un film de drama de la Hollywood. Am simțit că îngheț! Că sufletul meu s-a transformat în piatră ca să pot rezista. Și într-o noapte, când mă întorceam de la spital, am mers cu mașina în până într-o pădure…am ieșit din mașină, și de furie am țipat la cer și am zis STOP! STOP!

Ăsta nu e filmul meu și nu trebuie să fie al nimănui! O să fac tot posibilul să fac din filmul asta de groază, o POVESTE DE SUCCES!! Și ce să zic… astăzi, 6 ani mai târziu, fetița mea e sănătoasă și eu am făcut din filmul acela, o POVESTE DE SUCCES!

Mi-am dat demisia din concern, m-am așezat cu mine însămi și m-am întrebat… dacă fata mea a învins la 6 luni cancerul… cu o putere extraordinară… ce poveșți și ce minciuni îmi zic eu mie că nu pot reuși să-mi îndeplinesc visele?

 Vreau să dau ceva României înapoi, pentru că inima mea va fi mereu made în România!

Pregătiți???!!!

Let’s GO! 😊

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page