top of page

joi, 17 nov.

|

Live Online

Descoperă-ți puterea interioară prin VUCA² (Vulnerabilitate + Unicitate + Curaj + Autenticitate)

Când simți că nu mai poți înfrunta provocările vieții...întoarce-te la tine!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Descoperă-ți puterea interioară prin VUCA² (Vulnerabilitate + Unicitate + Curaj + Autenticitate)
Descoperă-ți puterea interioară prin VUCA² (Vulnerabilitate + Unicitate + Curaj + Autenticitate)

Ora și Locația

17 nov. 2022, 18:30 – 19:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

În fața transformărilor simțim teamă, dar astfel investim în curajul din noi. Iar, aceste patru puteri ale noastre (Vulnerabilitate + Unicitate + Curaj +Autenticitate) ne ajută să răspundem perturbărilor din jurul nostru, asigurându-ne flexibilitatea, adaptabilitatea la ceea ce vine din noi și din exteriorul nostru.

Aceste patru uși – Vulnerabilitatea, Unicitatea, Curajul și Autenticitatea – pe care le-am reunit sub corolarul VUCA² ne ghidează spre accesarea puterii interioare, oferindu-ne totodată o oglindă către sinele nostru autentic.

Te invităm la webinar-ul “Descoperă-ți puterea interioară prin VUCA²” din data de 17.11.2022, de la ora 18:30, unde împreună cu Gabriela Elena Blaga  - fondatoarea  INNERPRENEUR și mentor în Professional Women’s Network România – vei afla cât de importantă este lumea ta interioară și de ce este bine să o păstrezi tot timpul în armonie.

În contextul în care Volatilitatea, Incertitudinea, Complexitatea și Ambiguitatea au devenit cronice, „cultivarea” acestor perle interioare face diferența în modul în care ne adaptăm la un mediu schimbător cu viteza luminii. Da, perturbarea, haosul ne apasă butonul rezilienței.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Cui i se adresează webinarul?

Tuturor celor care doresc o cale pentru a-și:

 • (Re)-activa curajul;
 • Îmbunătăți și exprima creativitatea;
 • Reconecta cu Sinele Interior;
 • Crește încrederea în sine;
 • Șlefui capacitatea de a fi un lider autentic.

Cui nu i se adresează webinarul?

Tuturor celor care nu se regăsesc mai sus.

Cu ce pleacă acasă participanții?

 • Recunoștință;
 • Un ghid practic ce contribuie la o stare de bine, stimulează inspirația, încurajează perspectiva de a manifesta vulnerabilitatea;
 • Stare de bine;
 • Curajul de a avea curaj și a se manifesta autentic;
 • Deschidere spre nou / altceva;
 • Inspirație;
 • Încredere;
 • Un excelent exercițiu de introspecție.

Detalii trainer:

Gabriela Elena Blaga este fondatoarea  INNERPRENEUR S.R.L. și CGO în cadrul LEADERSHIP ALLIANCE. În cei peste 10 ani de activitate pentru companiile Fortune 500, Gabriela a colaborat cu oameni și echipe din întreaga lume. Activitatea ei a inclus coordonarea unei serii de proiecte globale de anvergură în mai multe țări, cum ar fi Marea Britanie, Elveția, Rusia, Ucraina, Costa Rica, Ungaria, Turcia, Republica Cehă și România. 

Diferitele sale roluri i-au oferit prilejul de a observa și lucra cu vulnerabilitățile individuale și organizaționale. Gabriela este, de asemenea, mentor în Professional Women’s Network România, colaborator la Pagina de Psihologie. Fostă co-producătoare și moderatoare a programului BiziLive TV Tell Me Your Story este, de asemenea, un jurnalist talentat. În martie 2021, Gabriela și-a publicat, cu sprijinul Hoshin Media, prima carte prin care și-a făcut cunoscută metoda unică de coaching: VUCA² = Vulnerabilitate + Unicitate + Curaj + Autenticitate

Vino alături de noi dacă și tu crezi în puterea ta interioară! :)

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page