top of page

joi, 12 dec.

|

Bucuresti

Cuvintele Femeilor și Cuvintele Bărbaților

În data de 12 decembrie 2019 a avut loc Seminarul „Cuvintele Femeilor și Cuvintele Barbaților”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cuvintele Femeilor și Cuvintele Bărbaților
Cuvintele Femeilor și Cuvintele Bărbaților

Ora și Locația

12 dec. 2019, 17:30 – 20:30

Bucuresti, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Tema comunicării revine, obsesiv, în toate contextele. Nu contează că e vorba despre familie, prieteni, afaceri. Se pare că, oricât ne străduim, nu este niciodată prea multă informație sau prea multă experiență împărtășită cu privire la acest subiect.

Că femeile au nevoie să vorbească, în medie, de 3 ori mai mult decât bărbații este deja un lucru cunoscut. Că sunt multe cărți excelente care s-au scris este la fel de adevărat, și toți cititorii lor ar putea să le fie recunoscători autorilor.

Deși știm teoria, nu avem întotdeauna lucrurile atât de bine structurate încât să ne dăm nouă înșine sarcina să le urmărim ca la serviciu, cu obiectiv, sarcină concretă, să începem măcar să simțim că nu ne mai scapă printre degete această …misterioasă comunicare.

Alături de noi a fost doamna Olivia Podobea - trainer certificat CNFPA și  TUV THURINGEN, consultant certificat Belbin Team Roles© Accredited Consultant UK – primul consultant Belbin care a introdus metodologia și în domeniul instituțiilor de învățământ privat, lucrând și cu adolescenți, nu numai cu adulți.

Te invităm să urmărești înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

Cui s-a adresat?

Celor aflați într-o relație de:

 • Cuplu;
 • Părinți;
 • Copii (în relație cu părinții lor);
 • Femei care trebuie să comunice cu bărbați, și bărbați care trebuie să comunice cu femei

Cui NU s-a adresat?

Rolurilor de serviciu, de business. Seminarul nu a abordat comunicarea dintre șef și angajat, și nici măcar pe cea între colegi. S-a concentra pe diferențele de comunicare care derivă din simplul fapt că unele persoane s-au născut femei și altele bărbați.

Cu ce au plecat cursanții acasă:

 • Cu o listă clară de diferențe de comunicare verbală între bărbați și femei (că să o poți urmări la ține și la ce­­­­­­lălalt când comunicați);
 • Cu o concluzie clară cu privire la sursă acestor diferențe;
 • Cu o lista de câteva exerciții/activități concrete pe care să le faci tu cu ține că să poți contribui la succesul comunicării cu celălalt;
 • Cu o lista clară și scurtă de aspecte minimale pe care să le aplici că să asiguri o comunicare potrivită cu fiecare sex;
 • Cu o mai mare capacitate de a-l înțelege pe celălalt;
 • Cu mai multă toleranță;
 • Cu mai multe șanse de succes în comunicare;
 • Cu un cadou surpriză pentru cele mai bune întrebări adresate;

Olivia Podobea este moderator Business Days cu 10 ani experientă ca trainer soft skills în companii și 12 ani experiență ca antreprenor. Inițiatorul primului training pentru copii în domeniul educației financiare – Ora de educație financiară pentru copii© - 2008 , fondatorul primei academii de soft skills pentru adolescenți - Academia Solve Brașov și Fondator al Clubului de Public Speaking Transilvania Toastmasters Brașov.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page