top of page

mie., 02 iun.

|

Webinar

Curs de dicție pentru începători

În data de 2 iunie 2021 a avut loc Webinarul "Curs de dicție pentru începători", eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Curs de dicție pentru începători
Curs de dicție pentru începători

Ora și Locația

02 iun. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Limbajul paraverbal, exprimat prin voce, reprezintă 38% la sută din importanța comunicării. Astfel, vom afla care sunt principalele aspecte ale vocii care contează atunci când comunicăm cu ceilalți.

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube, la webinarul Gratuit: "Curs dicție pentru începători", un curs practic, cu exerciții, unde împreuna cu Andreea Tudor, vom aborda: volumul vocii, articularea, inflexiunile vocii, pronunția corectă, tonul, ritmul vocii și alte aspecte din această sferă.

Vom vedea cât de importante sunt cuvintele pe care le spunem. Ele pot răni, pot jigni, ori pot încuraja sau felicita. Atât cuvintele, cât și modul în care le rostim sunt importante, în funcție de contextul comunicării și de publicul căruia ne adresăm.

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube pentru a putea vizualiza înregistrarea evenimentului!

  • Cui i se adresează webinarul ? Cursul de dicție se adresează tinerilor și adulților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de vorbit în public, prin intermediul dicției.
  • Cui nu i se adresează webinarul ? Cursul nu se adresează actorilor, prezentatorilor, ori experților din domeniul comunicării.
  • Cu ce pleacă acasă cursanții ? Cursanții vor rămâne cu o înțelegere mai amplă a noțiunii de dicție și vor conștientiza care sunt limitele lor în ceea ce privește vocea. La final  participanții să aibă dorința de a afla mai multe despre voce și comunicare și de ce nu- de a face exerciții în mod constant, care să-i ajute în domeniul în care ei activează.

Detalii trainer:

Numele meu este Andreea Tudor și sunt om înainte de toate, cu calități, cu defecte, care învață încontinuu, fie în mod voit sau nu, prin experiențe.

Am absolvit Facultatea de Sociologie și Comunicare, Masteratul Gestiunea Campaniilor de Imagine și aveam o dorință puternică de a conecta lumea. Era o nevoie pe care eu o simțeam și voiam să o pot rezolva. M-am tot întrebat cum pot face asta și am găsit ca metodă: cursurile de public speaking pe care acum le susțin (pentru că este păcat să trecem zilnic pe lângă oameni și să nu interacționăm, să nu comunicăm din teama de a fi respinși, de teama de a nu ști ce vrem să spunem sau alte motive), care au ca scop și conectarea participanților, nu doar informațiile oferite.

Am lucrat o perioadă în domeniul marketingului, am fost prezentator TV, iar acum lucrez în domeniul recrutării, pe IT și organizez traininguri și cursuri de public speaking: cursuri de dicție, de captarea atenției, de limbaj nonverbal, de gestionare a emoțiilor, de încredere în sine, de structurare a discursului, tot ce ține de public speaking. Nu am fost dintotdeauna dornică să vorbesc oamenilor, ba din contră, aveam emoții, simțeam cum inima parcă sare din piept, iar pulsul depășea ritmul normal. Asta până într-o zi în care mi-am spus că este nevoie de o schimbare.

Nu, schimbarea nu a venit peste noapte așa cum mi-am dorit, ci cu timp, răbdare și mult exercițiu. Momentul care m-a ajutat cel mai mult de a trece peste teama de expunere și de vorbit în fața unui public a fost acela în care am prezentat o emisiune locală, live. Tot atunci am învățat cum să îmi structurez mai bine ideile discursului, cum să gesticulez, cum să-mi gestionez emotițiile dar și cum să vorbesc- pe un ton adecvat, în acord cu mesajul transmis.  De-abia aștept să ne cunoaștem să putem învăța unii de la ceilalți și să împărtășim experiențe!

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page