top of page

mie., 25 ian.

|

Online Masterclass

Cum să-ți motivezi oamenii din echipă

Vrei să descoperi cum să faci ca oamenii din echipă să fie motivați și implicați 100% în obținerea performanței? Vino la Masterclass!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Cum să-ți motivezi oamenii din echipă
Cum să-ți motivezi oamenii din echipă

Ora și Locația

25 ian. 2023, 18:30 – 20:30 EET

Online Masterclass

Despre Eveniment

“Nu Finanțele, nu Strategia și nici Tehnologia, ci Lucrul în Echipă este cel care rămâne avantajul competitiv, din două motive: pentru puterea pe care o are și pentru că este atât de rar întâlnit.” - Patrick Lencioni, 2002

În cei peste de 25 de ani de lucru în echipă și cu echipe am observat că există mai mulți factori care influențează eficiența echipelor, și anume: formare, colaborare, încredere, planificare, obiective comune, munca în echipa, atitudinea personală și comunicarea.

Dacă vrem să avem succes, trebuie să câștigăm cu echipa! Cu oamenii.

Echipa este un grup, dar nu orice grup este o echipă.

Dacă ești în poziția de lider și simți că echipa ta și-a pierdut focusul și implicarea, te așteptăm la masterclass - ul „Cum să-ți motivezi oamenii din echipă” din data de  25.01.2023, de la ora 18:30.

Invitat în cadrul evenimentului va fi  Vali CiocioiTrainer și Business Coach – alături de care vei descoperi cum să faci ca oamenii din echipă să fie motivați și implicați 100% în obținerea performanței.

Preț bilet – 49 RON

🔻Înscrierea la webinar se face prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Vedem cum putem construi încrederea la nivel performant și ce stil de leadership este potrivit pentru dezvoltarea oamenilor.

Cum trecem de la un grup la o echipă?

- Să fie oare suficiente obiectivele de îndeplinit împreună?

- Sau poate cade accentul pe responsabilitate. Este vorba de cea individuală sau cea colectivă? Cum determini oamenii să și-o asume?

- Rolurile sunt bine definite ? Valorile cât de mult te ajută? Oamenii manifestă aceste valori sau sunt doar afişate pe perete?

- Comunicarea? Da, merge bine când sunt 2-3 oameni care gândesc la fel, dar nu știi cum ai nimerit tu toate caracterele dificile, personalitățile și orgoliile puternice?!

„Îmi amintesc că în anul 2000 când am fost promovată manager am făcut eroarea clasică de a crede că din cauză că aveam poziția... eram LIDERUL. Eram doar o tânără de 27 de ani foarte mândră de rezultatele ei. De unde să fi aflat la acea vreme informații care să mă ajute în managementul oamenilor?

Dar poziția nu m-a făcut un lider....de fapt poziția i-a făcut pe niște oameni să mă urască...deoarece ei credeau că și ei ar fi putut să ocupe poziția. Eu am lucrat din greu, însă ei... ei nu m-au acceptat cu adevărat ca liderul lor...de fapt nu am avut nici o influență asupra lor... până când nu am schimbat contextul leadership-ului meu...după ce am schimbat focusul de pe mine...pe ei...când am început să comunic cu ei, să îi întreb, ce mai faceți?...ce pot să fac pentru voi? ...cu ce probleme vă confruntați?....sau cum pot eu să vă ajut?

Am înțeles atunci că nu e totul legat de mine...de cât de multe știu...Eu credeam că dacă puteam să-i impresionez cu ce știam sigur vor asculta ideile mele...dar știi ce?...i-am îndepărtat în loc să mi-i apropii.” Vali Ciocioi

Înainte de toate obiectivele de performanță pe care ți le vei stabili, e important să evaluezica să evoluezi.

Pentru cine este acest Masterclass? Îi așteptăm pe antreprenorii și managerii care:

- vor să facă o schimbare semnificativă și să obțină rezultate remarcabile cu echipa;

- sunt dispuși să treacă la următorul nivel de leadership;

- au experiență şi sunt suficient de inteligenți pentru a înțelege că învățarea și dezvoltarea nu se oprește niciodată;

- sunt recent promovați sau au echipe de puțin timp în subordine dar ard de nerăbdare să deprindă încă de la început abilități de leadership;

- vor să rețină oamenii cei mai buni în echipă;

- doresc să crească angajamentul și motivația echipei.

Pentru cine nu este acest Masterclass?

- Cei care consideră că oamenii din echipa lor nu sunt buni. S-ar putea să fie singurii pe care îi ai și e rolul tău ca manager să-i dezvolți.

- Cei care cred că au mulți ani de experiență și știu tot ce este nevoie în domeniul leadershipului.

- Cei care folosesc doar stilul de comandă-control ca instrument de lucru cu subalternii.

- Cei care sunt de părere că găsesc angajați mai buni la fiecare colț de stradă.

Ce poți afla din acest Masterclass:

- cum să rezolvi conflictele în echipă;

- cum să construiești o cultură bazată pe încredere;

- cum să motivezi oamenii să obţină rezultate.

Despre trainer – Vali Ciocioi

Trainer și Business Coach și-a dedicat jumătate din viață ajutând oamenii să se dezvolte.

De fapt petrece cam 100 de zile pe an predând cursuri și programe de dezvoltare personală sau dezvoltarea echipelor din diverse industrii.

Timp de 15 ani a ocupat funcţia de director de vânzări și 7 ani de trainer/coach; a facilitat peste 2000 de sesiuni de coaching – business coaching sau life coaching.

Caută mereu metode noi de dezvoltare și de câțiva ani este Consultant în Analiză comportamentală DISC cu certificare internațională People Keys.

De ce face asta?

Datorită programelor de dezvoltare personală pe care le-a parcurs, a înțeles ce competențe are și ce aspecte are de îmbunătățit astfel încât a avansat rapid în câteva poziții manageriale. Și-a dezvoltat punctele forte în timp ce depășea punctele slabe și a înțeles că la baza construirii echipei și obținerii performanței stau oamenii și relațiile construite cu aceștia.

Este recunoscătoare pentru tot ce a învățat în anii petrecuţi în corporaţii, însă împlinirea ei a venit în 2015, când a înțeles că totul se rezumă la scopul pe care îl are în viață, acela de a ajuta oamenii să iasă din zona de confort, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit.

Dacă pentru tine sunt importante cele de mai sus, promitem că merită să participi: vei afla cum poți obţine rezultate prin câteva schimbări de gândire și acțiune în modul de interacțiune cu echipa.

Rezervă 1 Loc

  • Bilet Masterclass

    49,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page