top of page

mie., 09 iun.

|

Webinar

Cum să-ți Antrenezi Creierul pentru Succes și Performanță

În data de 9 iunie 2021 a avut loc Webinarul „Cum să-ți Antrenezi Creierul pentru Succes și Performanță”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cum să-ți Antrenezi Creierul pentru Succes și Performanță
Cum să-ți Antrenezi Creierul pentru Succes și Performanță

Ora și Locația

09 iun. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Probabil ai observat că trăim într-o lume în care performanța este esențială. Și nu doar performanța profesională, dar și cea personală, acea nevoie de a prospera, de a fi mai bun, de a trăi o viață mai bună, mai bogată, mai satisfăcătoare, de a oferi familiei un nivel de trăi mai bun, o educație mai bună copiilor etc.

Desigur că muncind putem obține toate acestea, putem atinge performanțe înalte, însă fără un creier antrenat și o stare mentală potrivită este foarte greu să avem succes, în adevăratul sens al cuvântului SUCCES. Succes înseamnă o viață împlinită, prosperă, fericită.

Te invităm să vizionezi  webinarul Gratuit: “Cum să-ți Antrenezi Creierul pentru Succes și Performanță”, susținut de către Aida Ivan (psiholog, psihoterapeut, neuroterapeut, instructor de yoga și meditație, trainer), pe canalul nostru de YouTube.

Vino sa descoperi cum ne putem antrena eficient creierul prin metode precum meditația, neuro- terapia ( neurofeedback), hipnoză/ autohipnoza. Prin aceste 3 metode omul învață să intre în stări alterate de conștiința reușind să depășească pragurile înguste ale minții conștiente, accesând astfel resurse importante aflate dincolo de controlul conștient, dincolo de ceea ce "știm", aproape de granița cu ceea ce "simțim", intuim.

Intuiția este cea mai înalta formă de inteligență.

Crezi că există vreun om de succes care să nu aibă grijă de mintea lui, de credințele, de gândurile și de emoțiile lui? Nu! Iar toată acestă „organizare” pleacă de la creier.

 Acest organ minunat care se află la conducerea întregului organism și care reușește să ne "ridice" sau să ne "coboare" după bunul lui plac dacă noi nu preluăm controlul.

Desigur că ne naștem cu anumite trăsături, desigur că învățăm de la părinții noștri un anumit mod de gândire și de simțire, însă, la un moment dat, NOI devenim stăpânii propriului nostru creier, noi îl putem schimbă, putem destructura și restructura după cum ne dorim noi și în funcție de scopurile noastre. Ceea ce până acum era de neconceput neuroștiintele demonstrează că este posibil.

Știai că aceste 3 metode sunt însă foarte asemănătoare?

Hipnoză/autohipnoza este o formă de meditație ghidată, iar neurofeedback-ul este o terapie ce are la baza capacitatea de auto-reglare a creierului și meditația mindfulness. Iar prin aceste metode putem accesa atât capacitatea de vindecare a organismului, "programarea" creierului pentru obținerea rezultatelor dorite, îmbunătățirea abilităților cognitive ( creșterea capacității de concentrare, de memorare, a luării deciziilor, a clarității mentale, a abilităților matematice sau lingvistice, a citirii "mesajelor" sociale- empatice, limbaj nonverbal, adaptarea comportamentului la situații diferite etc), precum și antrenarea "stărilor profunde" ( deep states training) ce duce la trecerea la un alt nivel de cunoaștere.

Acest curs este pentru tine dacă:

 • dorești să obții o stare mentală generală mai bună;
 • dorești să îți depășești limitările, fricile, traumele;
 • dorești să îți îmbunătățești abilitățile cognitive, emoționale și comportamentale;
 • dorești să ai un creier echilibrat, flexibil;
 • dorești să atingi stări alterate de conștiința (deep states training);
 • dorești să îți cunoști potențialul și să îl folosești;
 • dorești să ai o viață prosperă.

Acest curs nu este pentru tine dacă:

 • ai o viață echilibrată și prosperă;
 • nu dorești să devii mai bun;
 • nu te interesează să îți depășești nivelul actual al performatelor ( profesionale și personale).

Cu ce pleci acasă de la acest curs?

 • cu informații despre cele 3 metode de antrenare a creierului;
 • cu înțelegerea modului în care ne putem antrena creierul pentru a obține viața pe care ne-o dorim;
 • cu tehnici simple de programare a creierului;
 • cu o viziune nouă asupra modului în care funcționează creierul.

Despre Trainer:

Aida este psiholog, psihoterapeut, neuroterapeut, instructor de yoga și meditație și trainer. Ea conduce în acest moment o clinică de psihoterapie și neurofeedback din București. Specializările ei sunt în psihologie educațională, clinică și psihoterapie cognitiv- comportamentală, existențială și hipnoză clinică și ericksoniana.

De 20 de ani lucrează cu oamenii (copii, adolescenți, adulți, cupluri și familii) atât individual cât și prin organizarea de retreat-uri/tabere pe diverse teme.

În România este unul dintre primii neuroterapeuti în metodă Othmer și singurul terapeut ce lucrează cu mai multe sisteme de neurofeedback. Lucrând cu atât de mulți oameni și pasionată de neuroștiințe, Aida a dezvoltat o metodă terapeutică proprie în care îmbină tehnici specifice de psihoterapie cu neurofeedback-ul și cu meditația.

Prezentă în presa scrisă și în diverse emisiuni TV, Aida vorbește mereu cu pasiune despre OM, despre atingerea potențialului uman, despre descoperirea resurselor interne și găsirea celor mai bune moduri de folosire a lor.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page