top of page

mie., 10 aug.

|

Webinar - Live Online 🎬

Cum să motivezi o Echipă

Pentru tine ca lider cât de importantă este motivarea Echipei în atingerea performanței?

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Cum să motivezi o Echipă
Cum să motivezi o Echipă

Ora și Locația

10 aug. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

Pentru tine ca lider cât de importanta este motivarea Echipei în atingerea performanței?

“Nu Finanțele, nu Strategia și nici Tehnologia, ci Lucrul în Echipă este cel care rămâne avantajul competitiv, din două motive: pentru puterea pe care o are și pentru că este atât de rar întâlnit.”- Patrick Lencioni, 2002.

Dacă conduci o echipă și crezi că nu a atins încă potențialul maxim, te invităm să participi la Masterclass-ul Gratuit - “Cum să motivezi o Echipă” susținut pe data de 10.08.2022 – ora 18:30, de către Vali Ciocioitrainer, consultant în Analiză Comportamentală DISC și coach- alături de care vei descoperi cum îți poți motiva echipa în direcția celor mai bune rezultate.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

„În cei peste de 25 de ani de lucru în echipă și cu echipe am observat că există mai mulți factori care influențează eficiența echipelor, și anume: formare, colaborare, încredere, planificare, obiective comune, munca în echipă, atitudinea personală și comunicarea.

Dacă vrem să avem succes, trebuie să câștigăm cu echipa! Cu oamenii.”  – Vali Ciocioi

O echipă este un Grup, dar nu orice grup este o Echipă.

Cum trecem de la un grup la o echipă?

 • Să fie oare suficiente obiectivele de îndeplinit împreună?
 • Sau poate e Responsabilitatea. E vorba de cea individuală sau colectivă? Cum să faci oamenii să și-o asume?
 • Rolurile bine definite și valorile cât de mult te ajută? Oamenii manifestă aceste valori sau sunt doar pe perete?
 • Comunicarea? Da, merge bine când sunt 2-3 oameni care gândesc la fel, dar nu știi cum ai nimerit tu toate caracterele dificile și cu personalități și orgolii puternice.

„Îmi amintesc că în 2000 când am fost promovată manager ... am făcut eroarea clasică de a crede că din cauză că aveam poziția... eram LIDERUL. Eram doar o tânără de 27 de ani foarte mândră de rezultatele ei. De unde să fi aflat la acea vreme informații care să mă ajute în managementul oamenilor?

Dar poziția nu m-a făcut un lider....de fapt poziția i-a făcut pe niște oameni să mă urască...deoarece ei credeau că și ei ar fi putut să aibă poziția. Eu am lucrat din greu, dar ei... ei nu m-au acceptat cu adevărat ca liderul lor...de fapt nu am avut nici o influență asupra lor... până când nu am schimbat contextul leadership-ului meu...după ce am schimbat focusul de pe mine...pe ei...când am început să comunic cu ei, să îi întreb, ce mai faceți?...ce pot să fac pentru voi? ...cu ce probleme vă confruntați?....sau cum pot eu să vă ajut?

Am înțeles atunci că nu e totul legat de mine...de cât de multe știu...Eu credeam că dacă puteam să-i impresionez cu ce știam sigur vor asculta ideile mele...dar știi ce?...I-am îndepărtat în loc să mi-i apropii”- Vali Ciocioi

Despre asta vom vorbi în Masterclass, cum să faci ca oamenii din echipă să fie motivați și implicați 100% și să crească vânzările.

Vedem cum putem trece de la un grup la o echipă și care sunt avantajele.

Înainte de toate obiectivele de performanță pe care ți le vei pune, e important să evaluezi ca să evoluezi.

Pentru cine este acest Masterclass? Îi așteptăm pe antreprenorii și managerii care:

 • vor să construiască echipe de succes;
 • sunt dispuși să treacă la următorul nivel de leadership;
 • nu au un plan de dezvoltare pentru fiecare om - e în regulă să nu aibă acum, dar nu e în regulă să nu se gândească deja la această strategie;
 • vor să rețină oamenii cei mai buni în echipă;
 • doresc să crească angajamentul și motivația echipei

Pentru cine nu este acest Masterclass?

 • Cei care consideră că oamenii din echipă nu sunt buni. S-ar putea să fie singurii pe care îi ai și e rolul tău ca manager să-I dezvolți.
 • Cei care cred că au mulți ani de experiență și știu tot ce este nevoie în domeniul leadershipului.
 • Cei care folosesc doar stilul de comandă-control ca instrument de lucru cu subalternii.
 • Cei care sunt de părere că găsesc angajați mai buni la fiecare colț de stradă.

Ce poți afla din acest Masterclass:

 • Cum să rezolvi conflictele în echipă;
 • Cum să construiești o cultură bazată pe încredere;
 • Cum să motivezi oameni să aibă rezultate.

Dacă pentru tine sunt importante cele de mai sus, promitem că merită să participi. Vei afla cum poți avea rezultate doar prin câteva schimbări de gândire și acțiune în modul de interacțiune cu echipa.

Despre trainer:

Vali Ciocioi este Consultant în Analiză Comportamentală DISC cu certificare internațională People Keys SUA, Trainer și Coach de dezvoltare personală și în Programul de Mentorship – Maxwell Leadership unde este și speaker.

Lucrează de peste 25 de ani cu oameni și pentru oameni fiind de profesie farmacist.

Este recunoscătoare pentru tot ce a învățat în anii de corporatistă, însă împlinirea ei a venit în 2015, când a înțeles că totul se rezumă la scopul pe careîn viață, acela de a ajuta oamenii să iasă din zona de confort, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit. A ales zona de Training/Learning ca un pas următor după o carieră de 15 ani ca Director de Vânzări în piața Pharma.

De ce Trainer?

Ideea a pornit de la o sumă de experiențe personale prin care a simțit, pe de o parte, cât de profund transformatoare poate fi învățarea, pe de altă parte, cât de puțini oameni au acces real la învățare transformatoare după ce termină anii de școală.

Comunicarea clară și concisă, atenția pe nevoile participanților la curs și structurarea materialului de curs o ajută să ofere participanților în programele sale sentimentul de siguranță și încredere.

Are peste 2000 de sesiuni de business coaching one-to-one.

În cei 7 ani de experiență de Trainer/Coach a dezvoltat și facilitat în jur de 200 sesiuni de training “in house” sau online pe teme diverse: vânzări, comunicare eficientă, analiză tranzacțională, leadership, managementul timpului, managementul conflictului, formarea sau dezvoltarea echipelor, team building.

Programele dezvoltate de ea sunt experiențiale, interactive iar principiul pe care îl folosește în programele de soft skils ...este să înțelegem... că suntem diferiți, că avem stiluri de personalitate diferite, valori diferite și că ce e normal pentru unul nu e neapărat și pentru celălalt, și invers.

Nu contează dacă suntem părinți, parteneri de viață, manageri sau angajați, toți ne putem îmbunătăți abilitățile de comunicare și să stabilim relații pe termen lung.

Vino alături de noi să construim Echipe motivate ! 😊

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page