top of page

joi, 26 mai

|

Webinar - Live Online 🎬

Cum să începi o carieră ca Auditor ISO

Te gândești să începi o carieră ca Auditor ISO, dar nu știi care este primul pas? Poate că acum este momentul să dai curs acestei provocări și să descoperi în detaliu ce presupune activitatea în acest domeniu.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Cum să începi o carieră ca Auditor ISO
Cum să începi o carieră ca Auditor ISO

Ora și Locația

26 mai 2022, 18:30 – 20:35 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

Indiferent în ce industrie activezi, ce funcție ai, ce cursuri ai absolvit, AUDITUL ISO este cel mai important instrument utilizat în viața COMPANIILOR de către AUDITORI!

Așadar, te invităm la Masterclass-ul Gratuit “Cum să începi o carieră ca Auditor ISO”, ce va avea loc pe data de 26.05.2022, unde împreună cu Diana Claudia FilipConsultant, Auditor, Trainer, Business Builder, vei afla pas cu pas ce trebuie să știi și ce trebuie să faci ca să ai o CARIERĂ bine plătită ca Auditor ISO.

În cazul în care te gândești să faci o schimbare în carieră, în care să ai timpul tău, programul tău și să poți câștiga cel puțin 50 € / zi numai din activitatea de audit ISO; la acest tarif se pot adăuga și câștigurile din auditurile externe (dacă ești recunoscut de cel puțin un organism de certificare), atunci nu ezita să participi la acest Masterclass.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Pentru a putea participa LIVE la eveniment, te rog să ai instalată aplicația Zoom.

Poate te întrebi, cui i se adresează Masterclass-ul?

Masterclass-ul ți se adresează dacă dorești să afli cât mai multe informații despre:

 • cum poți începe o carieră de Auditor ISO 9001, 14001, 45001;
 •  ce este și ce face un Auditor ISO 9001, 14001, 45001;
 • ce poți să faci ca să poți câștiga bine din cariera de Auditor ISO 9001, 14001, 45001;
 • ce trebuie să știi ca să poți pregăti corect un audit de certificare/ recertificare/supraveghere;
 • cum poți ajunge Auditor recunoscut de un Organism de Certificare.

Poți participa dacă ești: Responsabil Calitate / Manager Calitate / Responsabil de mediu / Responsabil SSO (securitate și sănătate ocupațională)/ Manager de companie / Antreprenor / Responsabil cu menținerea sistemului de management în companie / Reprezentant al unei companii care dorește să obțină o certificare ISO sau, indiferent ce pregătire ai, dacă ești interesat/ă de cariera de Auditor de sistem de management, te așteptăm în Masterclass.

Cui nu i se adresează Masterclass-ul ?

 • Persoanelor care sunt mulțumite cu nivelul actual al carierei lor;
 • Persoanelor care se tot răzgândesc referitor la job-ul sau afacerea lor;
 • Persoanelor care vor să facă totul singure (amatori);
 • Persoanelor care vor să aibă succes peste noapte;
 • Persoanelor care nu sunt interesate de cariera de Auditor în sistem de management ISO 9001, 14001, 45001.

Cu ce pleacă acasă participanții ?

 • Ce este acela un audit de evaluare a conformării cu cerințele legale (calitate, mediu, SSM, SU, etc.) și cui îi folosește;
 • Ce este un audit de certificare / recertificare / supraveghere conform ISO 9001/14001/45001 și de ce este necesar;
 • Ce pași trebuie să faci, astfel încât să poți vedea „imaginea de ansamblu” și să „scanezi” rapid afacerea / compania pe care dorești să o auditezi sau să o pregătești pentru un audit extern.

Detalii trainer:

"Eu sunt Diana Claudia Filip, iar primul meu job a fost într-o multinațională în domeniul auto. Pot spune că acolo mi-am conturat adolescența și identitatea profesională. Am lucrat acolo 13 ani, și tot acolo am cunoscut acea societate rigidă, cu reguli, fără zile libere, cu normă, s.a.m.d. Atunci am învățat să gestionez tot felul de situații neașteptate, am exersat multe, dar tot atunci am realizat cât de mult contează pasiunea pentru lucrurile pe care le faci și respectul pentru client, lucruri care mi-au folosit mai târziu. În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut care m-a scos complet din zona de confort. Am început un domeniu nou, în consultanță; de la consultant junior am trecut, încet dar sigur, la consultant senior, apoi șef departament consultanță, director executiv și apoi acționar în firmă. Am învățat cum se fac lucrurile făcându-le, testându-le și exersându-le și din acest motiv cred în puterea experienței și nu numai a teoriei.

Sunt antreprenor și de-a lungul anilor am contribuit la modelarea sistemului de management pentru mai multe companii, am format lideri și manageri, am creat branduri și am construit calitate. Știu că leadership-ul face întotdeauna diferența, ne schimbă 100%, ne transformă și ne ajută să beneficiem de creștere și de succes. Și mai cred ceva - în business nu există limite, nu există riscuri de nedepășit, nu există probleme, ci doar soluții.

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității și Absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității și Sănătății Ocupaționale. Sunt consultant, auditor și trainer, acordând consultanță și efectuând training-uri la peste 200 de companii din toate domeniile de activitate și salariaților acestora. De peste 15 ani am propriile business-uri și am fost preocupată în permanență de dezvoltare mea personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. Sunt Lead Auditor recunoscut de 2 organisme de certificare, și sunt unul dintre consultanții și auditorii de marcă în piața românească.

Din 2001, viața mea profesională a însemnat performanță în consultanță în toate industriile: spitale, universități, companii de producție, companii prestatoare de servicii, etc. Sunt peste 30 de ani de experiență în care am contribuit la modelarea și creșterea sistemului de management pentru multe companii. Am făcut performanță într-o piață emergentă, dificilă, în care cultura de business aproape că lipsea cu desăvârșire. Sunt un “developer”. Am acordat consultanță și training în sute de organizații, branduri și oameni; am format sute de lideri și manageri. 

Nu m-am temut niciodată de nou, provocările sunt favoritele mele. Sub consultanța mea, NEGRO 2000 a fost prima firmă certificată în Romania pe 4 sisteme de management (calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, siguranța alimentului). Iar exemplele sunt multe.

Nu spun asta ca să mă laud, ci doar ca să te inspir că este posibil și pentru tine și că sunt omul potrivit să îți arăt calea spre realizarea ta.

Sunt alături de tine pentru a găsi strategii, pentru a te orienta spre soluții, pentru a găsi oportunități.

De aceea te invit alături de mine să ne cunoaștem și mai ales să construim împreună la cea mai bună versiune a ta." Diana Claudia Filip

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page