top of page

mar., 22 dec.

|

Webinar

Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?

Vă așteptăm pe data de 22.12.2020, de la ora 18:00, la webinarul Gratuit: „Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?”, unde împreuna cu Florin Pasat, trainer și speaker, vom afla cum poate fi gestionat stresul într-un mod foarte eficient.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?
Cum să gestionăm stresul din perioada Sărbătorilor de Iarnă?

Ora și Locația

22 dec. 2020, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În cadrul webinar-ului participanții au avut parte și de discuții libere, de jocuri de rol și autocunoaștere. Dacă nu ați reușit să fiți prezenți la eveniment, îl puteti urmări pe canalul de Youtube accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=_dXEmvDViD4 .

Cui i se adresează webinarul?

  • Persoanelor cu vârsta peste 30 de ani, angajate sau cu firmă proprie, care în ultimele două săptămâni ale anului au provocarea atingerii indicatorilor de performanță la job/firmă și care se pregătesc să petreacă Sărbătorile de Iarnă cu membrii familiei.

Cui nu i se adresează webinarul??

  • Adolescenților, persoanelor care nu au de atins indicatori de performanță și care petrec Sărăbătorile de Iarnă cu gașca obișnuită de prieteni.

Descrierea detaliată a temei:

Participanții vor afla:

  • care sunt efectele pe termen scurt ale stresului asupra organismului?
  • care sunt efectele pe termen lung ale stresului asupra organismului?
  • care sunt TOP 5 surse externe de stres?
  • care sunt TOP 5 surse interne de stres?
  • Simptome ale stresului;

Cu ce pleacă acasă cursanții?

  • 2 tehnici simple și eficiente pentru gestionarea stresului.

DESPRE TRAINER:

Florin Păsat este trainer și speaker din 2001. Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”.

De-a lungul timpului a vorbit în faţa a mai mult de 50.000 de persoane inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune. În anul 2012 a decis să combine experienţa acumulată în această perioadă cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!” (www.atrageabundenta.ro)

A acumulat expertiză în peste 5000 de sesiuni de coaching unu-la-unu, și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit.

Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie participanții la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page