top of page

joi, 25 aug.

|

Webinar - Live Online 🎬

Cum să devii Consultant în Sistem de Management ISO

Pentru tine ca om, cât este de importantă libertatea financiară? Este oare în topul listei tale de valori? Să te îmbogățești din salariu este aproape imposibil, însă, sigur, în aprox. 10 – 15 ani îți poți căpăta libertatea.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Cum să devii Consultant în Sistem de Management ISO
Cum să devii Consultant în Sistem de Management ISO

Ora și Locația

25 aug. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

Ce pot să-ți spun, este că, în ziua de azi, când majoritatea companiilor trebuie să-și certifice un sistem de management conform unui standard internațional, fie că este ISO 9001 (sistem de management al calității), ISO 14001 (sistem de management al mediului), ISO 45001 (securitate și sănătate ocupațională), consultantul în sistem de management este cel mai căutat și de aici poate veni și pentru tine libertatea financiară! Și mai mult, timpurile ne ajută, pentru că poți face asta acum și online. Lucrezi când vrei și de unde vrei!

Așadar, dacă te tentează și pe tine să îți crești veniturile lucrând de oriunde, te invităm să te înscrii la webinarul gratuit - Cum să devii Consultant în sistem de management ISO – susținut de Diana Claudia Filip - Consultant, Auditor și Trainer, Lead Auditor recunoscut de 2 Organisme de certificare. în data de 25 august 2022, de la ora 18:30.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Consultantul în sistem de management ajută companiile care vor să-și certifice sistemul de management sau să îl mențină astfel:

 • Identifică prin audituri diagnostic stadiul situației actuale existente în companie;
 • Identifică prin audituri de evaluare stadiul de conformare cu cerințele legale și alte cerințe;
 • Instruiește echipa de lucru implicată în proiectarea și implementarea sistemului de management;
 • Proiectează documentația specifică necesară (proceduri, instrucțiuni, fișe de proces, etc) conform standardelor adoptate;
 • Implementează documentația sistemului de management;
 • Efectuează audituri interne de evaluare a conformării cu cerințele de standard înainte de sosirea organismului de certificare;
 • Acordă consultanță la închiderea neconformităților identificate.

Cum de alții pot și tu nu, în contextul în care șansele par mai egale ca niciodată pentru toți, chiar aici în România?

Cum de alții în plină pandemie, așa cum sunt și eu, și-au triplat cifra de afaceri, iar alții chiar au închis afacerea?

De fapt, nu este despre ”Câți bani poți face” ci despre ”Cum îi poți face”.

Cui i se adresează webinarul ?

Webinarul se adresează tuturor persoanelor care doresc să afle cât mai multe informații despre:

 • Cum pot începe o carieră de Consultant în sisteme de management;
 • Ce este și ce face un Consultant în sisteme de management;
 • Ce poți să faci să poți câștiga bine din cariera de Consultant în sisteme de management;
 • Ce trebuie să știi ca să poți deveni un Consultant în sisteme de management;
 • Cum poți ajunge Consultant în sisteme de management.

(Responsabili Calitate, Manageri Calitate, Responsabili de mediu, Responsabili SSO (securitate și sănătate ocupațională), orice persoană care este interesată de cariera de Consultant în sisteme de management, Manageri ai companiilor, Antreprenori, etc.)

Cui nu i se adresează webinarul ?

 • Persoanelor care sunt mulțumite cu nivelul actual al carierei lor;
 • Persoanelor care se tot răzgândesc referitor la job-ul sau afacerea lor;
 • Persoanelor care vor să facă totul singure (amatori);
 • Persoanelor care vor să aibă succes peste noapte;
 • Persoanelor care nu sunt interesate de libertate financiară.

Cu ce pleacă acasă participanții ?

 • De ce este nevoie în piață de Consultanți în sisteme de management;
 • De ce cariera de Consultant în sisteme de management este una dintre cele mai bine plătite;
 • Cine apelează la un Consultant în sisteme de management și de ce;
 • Ce pași trebuie să faci, astfel încât să poți vedea „imaginea de ansamblu” și să „scanezi” rapid afacerea / compania pentru care acorzi consultanță;
 • Ce să faci ca să ai timpul tău, programul tău și să poți câștiga cel puțin 50 € / zi numai din activitatea de Consultant în sisteme de management.

Detalii trainer:

Eu sunt Diana Claudia Filip iar primul meu job a fost într-o multinațională în domeniul auto; pot spune că acolo mi-am conturat adolescența și identitatea profesională. Am lucrat acolo 13 ani, și tot acolo am cunoscut acea societate rigidă, cu reguli, fără zile libere, cu normă, s.a.m.d. Atunci am învățat să gestionez tot felul de situații neașteptate, am exersat multe, dar tot atunci am realizat cât de mult contează pasiunea pentru lucrurile pe care le faci și respectul pentru client, lucruri care mi-au folosit mai târziu. 

În 2001, mi-am luat zborul într-un mediu nou, total necunoscut care m-a scos complet din zona de confort. Am început un domeniu nou, în consultanță sisteme de management; de la consultant junior am trecut, încet dar sigur, la consultant senior, apoi șef departament consultanță, director executiv și apoi acționar în firmă. Am învățat cum se fac lucrurile făcându-le, testându-le și exersându-le și din acest motiv cred în puterea experienței și nu numai a teoriei.

Sunt antreprenor și de-a lungul anilor am contribuit la modelarea sistemului de management pentru mai multe companii, am format lideri și manageri, am creat branduri și am construit calitate. Știu că leadership-ul face întotdeauna diferența, ne schimbă 100%, ne transformă și ne ajută să beneficiem de creștere și de succes. Și mai cred ceva - în business nu există limite, nu există riscuri de nedepășit, nu există probleme, ci doar soluții.

Sunt absolventă a Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice, absolventă a unui Masterat în Managementul Calității și Absolventă a cursului postuniversitar de Evaluator de Risc în domeniul Securității și Sănătății Ocupaționale. Sunt consultant, auditor și trainer, acordând consultanță și efectuând training-uri la peste 200 de companii din toate domeniile de activitate și salariaților acestora. De peste 15 ani am propriile business-uri și am fost preocupată în permanență de dezvoltare mea personală, specializându-mă în multe domenii care, aparent, nu au nicio legătură cu pregătirea de bază. Sunt Lead Auditor recunoscut de 2 organisme de certificare, și sunt unul dintre consultanții și auditorii de marcă în piața românească.

Din 2001, viața mea profesională a însemnat performanță în consultanță în toate industriile: spitale, universități, companii de producție, companii prestatoare de servicii, etc. Sunt peste 20 de ani de experiență în care am contribuit la modelarea și creșterea sistemului de management pentru multe companii. Am făcut performanță într-o piață emergentă, dificilă, în care cultura de business aproape că lipsea cu desăvârșire. Sunt un “developer”. Am acordat consultanță și training în sute de organizații, branduri și oameni; am format sute de lideri și manageri. Nu m-am temut niciodată de nou, provocările sunt favoritele mele. Sub consultanța mea, firma NEGRO 2000 a fost prima firmă certificată în Romania pe 4 sisteme de management (calitate, mediu, securitate și sănătate ocupațională, siguranța alimentului). Iar exemplele sunt multe.

Nu spun asta ca să mă laud, ci doar ca să te inspir că este posibil și pentru tine și că sunt omul potrivit să îți arăt calea spre realizarea ta.

Sunt alături de tine pentru a găsi strategii, pentru a te orienta spre soluții, pentru a găsi oportunități.

De aceea te invit alături de mine să ne cunoaștem și mai ales să construim împreună la cea mai bună versiune a ta.

Indiferent în ce industrie activezi, ce funcție ai, ce cursuri ai absolvit, Consultantul în sistem de management este cel mai căutat în zilele noastre de COMPANII!

Vino alături de noi pentru o  nouă provocare! 😊

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page