top of page

joi, 23 mai

|

Live Online

Cum ne poate ajuta un Astrolog

Ești curios/curioasă ce spun astrele despre viața personală sau despre parcursul pe care îl vei avea pe plan profesional?

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Cum ne poate ajuta un Astrolog
Cum ne poate ajuta un Astrolog

Ora și Locația

23 mai 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Fără doar și poate suntem conectați cu universul, iar dacă avem deschiderea să aflăm ceea ce ne este “scris în stele”, este un bun prilej să ne descoperim pe noi înșine din altă perspectivă.

În cadrul acestui webinar interactiv, vom explora importanța astrologiei în diferite etape ale vieții și cum o abordare holistică, care combină mai multe ramuri astrologice, poate fi esențială pentru evoluția noastră și poți beneficia de consultanța unui astrolog holistic pentru îmbunătățirea vieții tale personale și profesionale.

Ce vei afla:

 • De ce este important să alegem un astrolog holistic pentru familia noastră și afacerea noastră.
 • Cum poate astrologia să ne ghideze în momente cheie, cum ar fi alegerea unei date de naștere sau evenimente importante din viața noastră.
 • Ce trebuie să echilibrăm la zodia noastră și la cei apropiați.
 • Cum putem manifesta lucrurile în univers pentru ca ele să se întâmple.

Așadar, te așteptăm pe data de 23.05.2024, de la ora 18:30 la webinarul gratuit “Cum ne poate ajuta un Astrolog”, unde o vei cunoaște pe Nicoleta Ghiriș- astrolog specializat în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză și feng-shui) și numerologie, care îți va deschide noi căi de înțelegere a vieții din prisma semnului tău zodiacal.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment susținem Grădinița cu Program Normal, nr 3, Bilca, jud. Suceava cu un echipament multifuncțional prin proiectul Digitalizarea Școlilor.

Vezi cazul Grădiniței cu Program Normal, nr 3, Bilca - AICI!

Cui se adresează:

Acest webinar este destinat tuturor celor care înțeleg că spiritualitatea și știința astrologică se pot combina perfect pentru a ne sprijini în evoluția noastră încă de la naștere. Informațiile prezentate în cadrul acestui webinar au menirea să le schimbe în bine viața celor prezenți.

Despre Trainer - Nicoleta Ghiriș

Sunt astrolog specializat în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză și feng-shui) și numerologie.

Multiplele arii de interes și specializări mă ajută să am o viziune de ansamblu și să îți ofer informații detaliate, care să te sprijine în fiecare moment al vieții tale, în orice domeniu.

Pentru mine, această călătorie a început de la pasiunea pentru zona ezoterică, de care am fost atrasă încă de copil.

Când am aflat primele noțiuni de astrologie, am început să întreb instinctiv zodia celui cu care discutam sau încercam să o ”ghicesc”. Pentru mine era esențial să descopăr trăsături care să îmi permită să înțeleg structura celui din fața mea.

Am citit apoi enorm, tot ce am găsit: studii de specialitate și editoriale, cărți, resurse online internaționale, atât de astrologie occidentală, metafizică chineză, cât și de numerologie.

De formare economist, licențiată ASE și analist economic, mi-am dezvoltat cariera în cadrul corporațiilor internaționale, dar am practicat mult timp astrologia în timpul liber, răspuzând curiozităților colegilor mei. Formarea și experiența ca analist mă sprijină și astăzi în metodologia pe care o folosesc în rapoartele astrologice și numerologice.

În ultimii zece ani, am urmat cursuri de formare în astrologie occidentală și numerologie, devenind astrolog profesionist si numerolog profesionist.

Am urmat cursurile avansate de metafizică chineză, devenind specialist Feng Shui și specialist Paht Chee în Romania. Am studiat individual metafizica chineză practicată de diverși maeștri internaționali din Malaesia.

Cred că e important să înțelegem că aceste vaste științe sunt interpretative: un bun astrolog nu este doar bun tehnician cunoscător, ci și cel care primește mesaje prin canale de mediumnitate sau channeling, având misiunea  de a transmite în momentul acela un anumit mesaj către interlocutor. Un bun astrolog este cel ce transmite o predicție ce se adeverește, dar rolul său este să îți ofere informațiile care te ajută să iei cea mai bună alegere pentru viața ta.

”Gândurile sunt energia și darul cel mai de preț, iar alegerile cu gândul ne definesc viața! ” Nicoleta Ghiriș

Nu rata ocazia de a descoperi cum astrologia poate fi un instrument puternic pentru transformarea și evoluția ta personală și profesională!

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page