top of page

mar., 22 feb.

|

Webinar

Cum ne influențează Trecutul alegerile din Prezent

Pe data de 22 februarie 2022 a avut loc webinarul gratuit: "Cum ne influențează Trecutul alegerile din Prezent", susținut de Tiberiu Seerberger - psiholog psihanalist.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cum ne influențează Trecutul alegerile din Prezent
Cum ne influențează Trecutul alegerile din Prezent

Ora și Locația

22 feb. 2022, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Experiențele trăite pe tot parcursul vieții și mai ales în copilărie lasă urme puternice asupra viitorului nostru. Ne bazăm pe ce am trăit și avem așteptări cu privire la ceea ce urmează să trăim.

Dacă o dorință din interiorul nostru nu se poate exprima direct, ea se descarcă prin căi alternative: prin simptome (atacuri de panică, frici iraționale), prin vis sau prin acte ratate (greșeli aparent nevinovate). Având anumite așteptări cu privire la viitor, așteptări ce se bazează pe trecut, există o tendință spre a repeta experiențele noastre negative (ne punem în situația de a fi abuzați de către angajatori).

Te invităm să urmărești înregistrarea webinarului ”Cum ne influențează Trecutul alegerile din Prezent” pe canalul  nostru de Youtube!

O întâlnire cu Tiberiu - Mihai Seebergerpsiholog psihoterapeut, despre simțire și regăsire, despre lumea internă din noi, o lume în care trăim zi de zi, și pe care doar noi o știm, însă nu întotdeauna o înțelegem.

Cui i se adresează webinarul ? Oricărei persoane interesate. Nu este necesară nicio pregătire de specialitate pentru înțelegerea conceptelor prezentate.

Cui NU i se adresează webinarul ? Persoanelor care neagă faptul că există în interiorul nostru o influență creată de experiențele noastre trecute.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

Cu o înțelegere mai bună asupra vieții interioare.

Detalii trainer: Mă numesc Tiberiu - Mihai Seeberger și am ales psihoterapia din dorința de a ajuta oamenii să scape de nefericire, să dobândească o liniște interioară și să se dezvolte.

Am o formare în psihoterapie psihanalitică, o analiză personală de 5 ani, iar acești doi pași au fost urmați de finalizarea unui master pe specialitatea psihologie clinică și psihodiagnoză, ceea ce mi-a întregit tabloul psihopatologiilor psihologice.

Am fondat Centrul de Studii Psihanalitice, am prezentat webinarii în cadrul acestuia și am ținut cursuri de Introducere în Psihanaliză, de Psihopatologie Psihanalitică sau Psihanaliză Clasică prin care am ajutat persoanele interesate să înțeleagă conceptele și modul de gândire al psihanalizei.

Alături de aceste aspecte, am scris foarte multe articole publicate în Revista Descoperă, Revista Psychologies, Revista Monitorul Psihologiei, Revista Ce se întâmplă doctore? și multe altele, articole pe care le vei putea găsi la secțiunea articole și pe internet.

Nimic dintre aceste realizări nu le puteam face fără experiența pe care o am și fără studii aprofundate cu privire la psihicul uman și cu privire la problemele pe care le întâmpină oamenii.  Aceste studii m-au făcut să ajut oamenii să scape atât de probleme des întâlnite (depresii, atacuri de panică, stări de anxietate, fobii, frici iraționale) precum și de patologii mai puțin mediatizate (tulburări de personalitate, borderline, probleme de caracter, personalitate antisocială, probleme de ordin psihotic)”.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page