top of page

mie., 12 oct.

|

Live Online

Cum ne Automotivăm pentru atingerea obiectivelor

Vino să descoperi cum poți să-ți găsești motivația pentru atingerea obiectivelor, fără ca nimic să nu-ți stea în cale!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Cum ne Automotivăm  pentru atingerea obiectivelor
Cum ne Automotivăm  pentru atingerea obiectivelor

Ora și Locația

12 oct. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Ai simțit și tu că uneori în tine se duce o luptă între a face și a nu face ceva ce îți dorești? Vrei să te apuci de ceva, dar în același timp eziți și alegi mai degrabă să nu te ocupi de acel lucru, iar apoi te simți vinovat?

De cele mai multe ori ne autosabotam, începând de la ceea ce ne propunem.

Vestea bună este că soluția e la îndemâna noastră: să ne stabilim un obiectiv, în direcția visului nostru, să îl formulăm corect și să ne stabilim o strategie prin care să ajungem acolo.

Așadar și înscrie-te la webinarul gratuit - Cum ne Automotivăm pentru atingerea obiectivelor, din data de 12.10.2022, de la ora 18:30, susținut de Andreea Palu - trainer de dezvoltare personală – să descoperi cum poți să-ți găsești motivația pentru atingerea obiectivelor, fără ca nimic să nu-ți stea în cale.

Pentru că atunci când avem claritate în ceea ce ne dorim, de ce ne dorim acel lucru și cum putem face să ajungem acolo, șansele de a ne atinge obiectivul cresc semnificativ.

În același timp, înțelegând de unde vin blocajele mentale și învățând cum le putem ocoli, ne asigurăm condițiile optime pentru a lucra cu bucurie la obiectivul propus.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Evenimentul se va ține Live Online pe platforma Zoom.

Cui i se adresează webinarul ? Acest webinar se adresează persoanelor care au în minte un obiectiv și se confruntă cu tendința de a amâna, celor care vor să depășească teama de eșec și  să își regăsească motivația de a lucra la obiectivul lor.

Cui nu i se adresează webinarul ? Acest webinar nu e potrivit persoanelor care doresc consultanță specifică pentru business-ul lor.

Cu ce pleacă acasă participanții ?

Pe parcursul webinarului participanții vor afla:

· care sunt motivele pentru care amânam să facem ce ne-am propus;

· cum se formulează corect un obiectiv;

· ce este motivația și care sunt tipurile de motivație;

· cum să își regăsească motivația;

· care sunt elementele de care depinde îndeplinirea obiectivului (resurse, strategie);

· cum să manifeste conștient ceea ce își doresc cu adevărat.

Detalii trainer - Andreea Palu:

Am fugit de obiective până în momentul în care mi-am ales să lucrez la un proiect personal cu adevărat drag. Iar atunci am trăit starea de flow și entuziasmul și am înțeles importanța setării unui obiectiv.

Cred cu tărie că evoluăm în fiecare zi. Putem lăsa evoluția noastră la voia întâmplării sau ne putem canaliza energia și resursele către a obține mai rapid rezultatele pe care ni le dorim.

Sunt pasionată de dezvoltarea personală pentru că am observat beneficiile ei în propria mea călătorie de evoluție și am pus, cărămidă peste cărămidă, informații și experiențe din diferite domenii. Misiunea mea personală este să ajut oamenii să se descopere, să îi susțin în procesul de cunoaștere și evoluție, să îi inspir să devină din ce în ce mai buni în modul lor unic de a fi, de a se exprima, de a trăi.” – Andreea Palu

Haide alături de noi să descoperi cum valoarea lucrurilor bine făcute stă în puterea ta! 😊

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Gratuit

    Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page