top of page

joi, 07 iul.

|

Webinar - Live Online 🎬

Cum “împărțim” copilul după divorț

Vino să descoperi care sunt drepturile și obligațiile pe care fiecare părinte le are față de copil în urma divorțului, precum și pârghiile pe care legea le pune la dispoziție pentru a reglementa situațiile conflictuale ce au ca subiect copilul.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Cum “împărțim” copilul după divorț
Cum “împărțim” copilul după divorț

Ora și Locația

07 iul. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

“Nu mai rezist, vreau să divorțăm!”

“Ai dreptate, poate că este mai bine așa...” Dar ce facem cu copiii?!!!

Dacă titlul webinarului ți-a atras atenția, însemnă că aceste replici nu își sunt străine, probabil ai trecut deja printr-un divorț, sau te apropii de acel moment de a face o shimbare în viața ta.

Fenomenul despre care vom discuta în cadrul webinarului este unul tot mai des întâlnit, conform statisticilor oficiale rata divorțurilor în România s-a dublat în ultimele trei decenii. În prezent, una din patru căsătorii se finalizează în divorț spun informațiile disponibile în această privință.

O speță sensibilă este atunci când vorbim despre situația juridica a copilului în urma divorțului, care sunt drepturile și obligațiile pe care fiecare părinte le are față de copil, precum și pârghiile pe care legea le pune la dispoziție pentru a reglementa situațiile conflictuale ce au ca subiect copilul.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Pentru a putea participa LIVE la eveniment, te rog să ai instalată aplicația Zoom.

Te așteptăm pe data de 07.07.2022, de la ora 18:30 la webinarul gratuit “Cum împărțim copilul după divorț”, unde o vei cunoaște pe Mădălina Dicu – Avocat cu 13 ani de experientă – care te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebările legate de această problemă, mai exact:

 •  Programul de vizită minor – este un drept sau o obligație a părintelui nerezident? Poate fi obligat părintele să vină să viziteze minorul?
 • Ce înseamnă custodia exclusivă și cum o pot obține?
 • Ce se întâmplă în situația în care pensia de întreținere minor este într-un cuantum mult mai mare decât nevoile reale ale copilului?
 • Neachitarea pensiei de întreținere constituie infracțiune?
 • De la ce moment pot solicită achitarea pensiei de întreținere minor?
 • Pensia neachitată mai poate fi executată?
 • Dacă minorul refuză să plece cu părintele în timpul programului de vizită, poate fi forțat?
 • Dacă părinții interzic bunicilor contactul cu minorii, au bunicii posibilitatea de a obține un program de vizită minor prin instanța?

Cui i se adresează webinarul ?

 •  Persoanelor care trec în prezent printr-un divorț și care au copii minori;
 • Celor care, deși au trecut printr-un divorț, continuă să aibă disensiuni cu privire la aspectele legate de copil (pensie de întreținere, program de vizită, exercitare autoritate părintească);
 • Părinților divorțați care nu își cunosc drepturile sau obligațiile pe care le au față de copiii minori.

Cui nu i se adresează webinarul ?

 •  Celor care au reușit să divorțeze în armonie și să soluționeze amiabil toate situațiile legate de copiii lor.
 • Celor care au o căsnicie fericită și nu intenționează să divorțeze.

Detalii trainer - Avocat Mădălina Dicu

Mădălina este avocatul titular al Cabinetului, este absolventă a Universității București – Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 și membru în cadrul Baroului București, Uniunii Naționale a Barourilor din România și Consiliului Barourilor Europene.

Cabinetul de Avocat a luat naștere în anul 2011, pe parcursul celor 11 ani având o gama variată de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice.

Serviciile oferite sunt de consultanță, asistare și reprezentare juridică în litigii de drept civil, dreptul familiei, muncii, contencios administrativ, recuperări creanțe, executări silite, proprietate intelectuală, insolvență, înființări societăți, asociații și fundații.

În prezent, în cadrul Cabinetului și în parteneriat cu acesta, activează 5 avocați, din arii de specialitate diferite, doi practicieni în insolvență, doi consilieri în proprietate intelectuală, un contabil, un psiholog și doi traducători autorizați acoperind, astfel, o sfera largă de servicii juridice.

Vă așteptăm!

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page