top of page

joi, 26 aug.

|

Webinar

Cum Comunici Eficient (în Limba Engleză) ca Antreprenor

În data de 26 august 2021 a avut loc Webinarul „Cum Comunici Eficient (în Limba Engleză) ca Antreprenor”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cum Comunici Eficient (în Limba Engleză) ca Antreprenor
Cum Comunici Eficient (în Limba Engleză) ca Antreprenor

Ora și Locația

26 aug. 2021, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar

Despre Eveniment

Ai realizat că în activitatea pe care o desfășori lucrurile nu mai pot merge „și așa” și este nevoie de o schimbare? 

Îți accepți vulnerabilitatea și ai curajul de a obține mai mult de la tine (să înveți/ să îmbunătățești limba engleză)?  

Dacă ai o funcție de conducere care implică comunicarea în limba engleză, este important să cunoști anumite tehnici de comunicare cu impact asupra interlocutorului. Un dialog bine structurat, cu detalii bine punctate și fluență în exprimarea ideilor pot reprezenta succesul unei întâlniri de afaceri. 

 Așadar, dacă ești Antreprenor și îți dorești să îți îmbunătățești modul de exprimare în limba engleză, astfel încât discuțiile cu partenerii străini să-și atingă obiectivul scontat, te invităm la Webinarul Gratuit: „Cum Comunici Eficient (în Limba Engleză) ca Antreprenor”.  

Împreună cu Luminița Durău (trainer de limba engleză), te așteptăm pe canalul nostru de YouTube pentru a  învăța câteva tehnici clare de comunicare în limba engleză pe care le poți aplica chiar de a doua zi.  

Cui i se adresează webinarul ?  

Webinarul se adresează antreprenorilor, managerilor, șefilor de departamente de vânzãri, achiziţii, financiare, logistică. Webinarul este pentru tine dacă:  Îți dorești ca fiecare interacțiune pe care o ai cu un coleg/ client străin să fie una încântătoare; 

Vrei să fii un model de inspiraţie pentru tine, pentru cei din jurul tău şi să-ţi dovedeşti că poți să faci asta; 

Cui NU i se adresează webinarul ?  

Webinarul nu este pentru tine dacă:  Ani de zile nu ai fãcut nicio schimbare la tine, la cariera ta, la modul în care faci lucrurile; Dacã mergi pe principiul cã ştii totul şi nu mai ai nevoie să înveți nimic nou; Dacã nu îţi pasã de nivelul de satisfacţie al interacţiunilor pe care le ai cu cei din jurul tău. 

Descrierea detaliată a temei:  

Cele mai simple tehnici de a comunica în limba engleză sunt:  a asculta la radio sau a privi emisiuni/programe în limba engleză; a citi cărți cu o dificultate mică în limba engleză pentru îmbogățirea vocabularului; a-ți face un prieten străin cu care să poţi schimba email-uri şi care să fie dispus să te corecteze când greșești; a locui într-o țară străină o perioadă de timp. 

În cazul în care cele de mai sus ţi se par prea dificil de obţinut, ai nevoie să cunoşti un vocabular minim în limba engleză pe care să îl poţi folosi în contexte simple şi apoi un pic mai complexe. Este important să alegi din ce domeniu îţi doreşti să înveţi termeni şi apoi să cauţi acei termeni într- un dicţionar.  

Ca să poţi conversa ai nevoie de folosirea întrebãrilor cu WH (What, When, Who, Where, Whom, Whose, Which, Why, Why don’t (pentru a face o sugestie), How, How far, How many, How much, How old). Apoi cunoaşterea timpurilor verbale şi a modului în care formele verbelor se schimbă în funcţie de poziţia verbului în propoziţie.  

Ar mai fi util sã cunoşti prepoziţiile din limba engleză (in the meeting, at work, on the desk, along the beach, about the progress, from school, inside the building) şi să le foloseşti când îţi doreşti să localizezi obiecte, lucruri în spaţiu. Dacă eşti pasionat de muzică, poţi asculta melodii în limba engleză cu subtitrare sau filme cu subtitrare în prima fază şi apoi fără.  

Învăţarea unei limbi străine poate părea un proces complex şi de durată dacă hotărăşti să îl parcurgi de unul singur. Însă, poate fi un proces de învăţare mai rapid, mai plăcut şi mai eficient dacă vrei să-l parcurgi alături de un trainer care să te ajute în acest demers.  

Cu ce pleacã acasã cursanţii ?  cu câteva tehnici clare de comunicare în limba engleză pe care le pot aplica de a doua zi. cu o înţelegere a modului în care trebuie sã folosească cuvintele în frază. cu o viziune de ansamblu asupra a ceea ce au de făcut. 

Detalii trainer - Luminiţa Durău  Luminiţa are o experienţă de peste 9 ani în predarea limbii engleze. A lucrat atât în mediul public cu toate categoriile de vârstã (copii, adolescenţi) cât şi în mediul privat (adulţi) livrând cursuri de limba engleză atât la companii cât şi la persoane fizice. 

Cursul s-a desfãşurat  atât în şedinţe de unu la unu cât şi şedinţe de grup în funcţie de nevoile companiilor.  De cele mai multe ori rezultatele s-au vãzut atunci când a existat un interes real din partea participantului la curs.  Fiind pasionată de ceea ce face, adaptează fiecare curs în funcţie de nevoile oamenilor cărora le livrează cursul, atfel încât acesta să fie cât mai util şi uşor de înţeles pentru fiecare persoană dornică să înveţe şi să vrea mai mult de la ea.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page