top of page

joi, 09 iun.

|

Webinar - Live Online 🎬

Creează-ți Jobul tău Ideal

Petrecem în medie 8 ore zilnic la locul de muncă. Dacă activitatea profesională nu te împlinește și nu simți bucurie înseamnă că stresul face parte din viața ta profesională și că îți irosești cele mai prețioase resurse - timpul și sănătatea.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Creează-ți Jobul tău Ideal
Creează-ți Jobul tău Ideal

Ora și Locația

09 iun. 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

Dacă simți că a venit momentul să faci o schimbare în viața ta, dar nu știi de unde să începi, acest webinar te va ajuta să-ți găsești claritate și să-ți creezi Jobul tău Ideal.  Jobul tău Ideal nu este un vis, este un potențial, iar dacă ai curajul să urmezi acest potențial, va deveni realitate.

Așadar dacă și tu ești în căutarea acelei activități profesionale în care să te simți omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit, și își dorești să creezi cu inspirație și bucurie, să te simți  apreciat, nu ezita să te înscrii la webinarul: Creează-ți Jobul tău Ideal, din data de 09.06.2022, de la ora 18:30.

Webinar va fi susținut de către realizat Irina Lupașcu - trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări și  autorea cărții Creează-ți Jobul Ideal.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Pentru a putea participa LIVE la eveniment, te rog să ai instalată aplicația Zoom.

Cui i se adresează webinarul?

Tuturor persoanelor care sunt în căutarea unor soluții profesionale și a vocației profesionale. Este adresat și celor care își dau seama că nu sunt pe drumul potrivit pentru că activitățile zilnice le epuizează toată energia și nu le dau o stare de bucurie.

Cui nu i se adresează?

Celor care perfect mulțumiți de locul profesional în care se află.

Cu ce pleacă acasă participanții?

Este un webinar care aduce claritate mentală și emoțională, inspirație și energie pentru acțiune.

Despre trainer – Irina Lupașcu

Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. 

A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

În anul 2019 a lansat cartea Creează-ți Jobul Ideal. Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice.

A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle – ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

Atunci când crezi în tine, totul devine posibil.” Irina Lupașcu

Vă așteptăm cu drag să creăm magie împreună!

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Gratuit

    Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page