top of page

joi, 15 apr.

|

Webinar

Creativitate și lucru în echipă

În data de 15 aprilie 2021 a avut loc Webinarul „Creativitate și lucru în echipă”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Creativitate și lucru în echipă
Creativitate și lucru în echipă

Ora și Locația

15 apr. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Workshop-ul Gratuit : „Creativitate și lucru în echipă”, a fost susținut de Bogdan Grigore – playful trainer și facilitator, care a dezvăluit participanților o nouă perspectivă asupra training-ului îmbinând creativ pasiunea pentru facilitare și teatrul de improvizație. Activitățile folosite în acest workshop sunt inspirate din domeniile teatrului de improvizație și a facilitării grupurilor.

Cum ar fi ca la următoarea ședință colegii tăi să fie implicați, zâmbitori și creativi? 

Un workshop interactiv, unde vei putea să descoperi și să testezi câteva activități care îți pot ajuta echipa să comunice mai bine, să se distreze și să fie mai creativă.

Cui s-a adresat workshop-ul?

Workshop-ul s-a adresat: managerilor, coordonatorilor de echipe, specialiștilor de resurse umane straining&development.

DESPRE TRAINER - Bogdan Grigore

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața de training, în prezent el este:

  • Inițiator Facilitare.ro - proiect care oferă soluții organizațiilor și echipelor folosind diferite metode de facilitare, dar în același timp dezvoltă și abilitățile de facilitare ale managerilor din organizații.
  • Managing Partner Improvizație.ro (Improvizație.ro este prima companie din România ce folosește improvizația aplicată în business ca metodă de dezvoltare. Prin workshop-urile de improvizație participanții își dezvoltă competențe și atitudini ce îi vor ajuta atât în viața profesională cât și în cea personală să fie mai proactivi, mai adaptabili, să comunice mai eficient și să lucreze mai bine în echipă.)

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page