top of page

mar., 06 iun.

|

Live Online

Contractul Colectiv de Muncă - aspecte teoretice și practice

Ai neclarități asupra spețelor ce au legătură cu contractul colectiv de muncă? Vino la webinar și află tot ce trebuie să știi atât în teorie cât și în practică.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Contractul Colectiv de Muncă - aspecte teoretice și practice
Contractul Colectiv de Muncă - aspecte teoretice și practice

Ora și Locația

06 iun. 2023, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Potrivit Codului Muncii, contractul colectiv de muncă (CCM) este un document scris, încheiat între două părți: angajatorul sau organizația patronală și angajații, persoane salariate, reprezentate prin sindicate. Principalul obiectiv al contractului colectiv de muncă este apărarea drepturilor părților implicate și prevenirea apariției conflictelor colective de muncă.

Având în vederele noile prevederi ale Legii nr. 367/2022, negocierea contractului colectiv de muncă este obligatorie exceptând cazul în care compania respectivă are mai puțin de 10 angajați. Spre deosebire de prevederile Legii nr. 62/2011 a dialogului social, această obligativitate se aplică de la 21 de salariați.

Dacă ești interesat/ă să afli care sunt noile reglementări, atunci te invităm să participi la webinarul “Contractul colectiv de muncă – aspecte teoretice și practice” din data de 06.06.2023 de la ora 18:30.

Trainer în cadrul evenimentului va fi Raluca Borza - Manager resurse umane în proiecte POSDRU – cu experiență de 15 ani în resurse umane, care îți va aduce claritate în spețele care au legătură cu contractul colectiv de muncă.

🔻Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎯Prin participarea la acest webinar poți susține Școala Gimnazială „Kriza János” din județul Covasna să achiziționeze o imprimantă prin proiectul Digitalizarea Școlilor. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

Mai multe informații despre Proiectul nostru și Școala Gimnazială „Kriza János”  - AICI.

Taxă de participare: 30 Lei

✅Ce vei mai învăța:

1. Ce reprezintă un contract colectiv de muncă;

2. Când este obligatorie negocierea contractului colectiv de muncă;

3. Alegerea reprezentanților salariaților;

4. Condițiile de înființare a sindicatelor;

5. Etapele negocierii contractului colectiv de muncă;

6. Modificarea și încetarea contractului colectiv de muncă;

7. Conflictele colective de muncă;

8. Sancțiuni aplicate în cazul în care nu sunt îndeplinite condițiile legale referitoare la negocierea colectivă și încheierea contractului colectiv de muncă.

✅Cui i se adresează webinarul?

Evenimentul se adresează specialistilor in resurse umane, studentilor si angajatorilor, dar si oricarei persoane care este interesata de acest subiect.

✅Cu ce pleacă acasă participanții?

Participanții vor pleca acasă cu informatii referitoare la noile reglementari referitoare la înceheierea contractului colectiv de munca conform Legii nr. 367/2022 care abroga prevederile Legii nr. 62/2011 a dialogului social.

👩‍🏫Detalii trainer / organizație :

       RALUCA BORZA:

 • Manager resurse umane în proiecte POSDRU, în cadrul cărora a gestionat toate activitățile legate de recrutarea, selecția,  salarizarea și evaluarea      personalului;
 • Trainer, cu o experiență de peste 9 ani în cadrul Euro Best Team, Raluca susține cursurile: Manager resurse umane,  Inspector resurse umane si Inspector salarii;
 • Raluca este de profesie psiholog și este absolventă de master în Comunicare managerială și resurse umane;
 • Are o experiență de peste 15 ani în gestionarea resurselor umane;
 • Cursurile susținute de Raluca sunt apreciate de către cursanți ca fiind foarte utile, deoarece au un grad mare de aplicabilitate și oferă modele eficiente de lucru;
 • Datorită bogatei sale experiențe în domeniul resurselor umane, Raluca a avut o contribuție deosebită în implementarea cu succes a celui mare mare proiect POSDRU din România “Instruire pentru furnizarea de servicii moderne  (INFUSE)”, precum si in alte proiecte precum “Tisa”, “Icarus” si “Delta”, unde fost implicată ca expert.

EURO BEST TEAM

Cu experiență de peste 10 ani pe piața din România, Euro Best Team este specializată în elaborarea și implementarea proiectelor europene, organizarea de cursuri autorizate CAFFPA (COMISIA DE AUTORIZARE A FURNIZORILOR DE FORMARE PROFESIONALĂ A ADULŢILOR A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI) și traininguri personalizate pentru instituții publice și private.

Scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea competențelor profesionale, prin oferirea unei game largi de formări, vizând astfel atât susținerea organizațiilor care doresc să se dezvolte, cât și pe cea a indivizilor dornici să învețe, indiferent de vârstă.

Cu peste 40 000 de absolvenți, cu 75 de start-up-uri înființate cu finanțare europenă, cu 15 proiecte mari de formare finalizate, Euro Best Team se numără printre principalii furnizori de formare profesională din România.

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  30,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page