top of page

mar., 24 sept.

|

București

Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori

În data de 24.09.2019 a avut loc Seminarul “Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori
Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori

Ora și Locația

24 sept. 2019, 17:30 – 20:30

București, Strada Progresului, București, Romania

Despre Eveniment

Speakeri în cadrul evenimentului au fost Alexandru Puiu (Chief Operations Officer) și  Stelian Trandafir  (Product Owner).

Seminarul “Contabilitate IMM – Răspunsuri corecte pentru Antreprenori” a fost un eveniment susținut de Keez, firma de contabilitate din România cu cel mai mare număr de clienți.

Te invităm să urmărești înregistrarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube!

Pe cine întrebi când vrei să știi:

  • cât TVA ai de plătit?
  • care a fost evoluția profitului ultimele 6 luni?
  • cum facturez automat clienți din țară și străînătate?
  •  cum scot legal bani din firma? 
  • Ai încercat să îți întrebi contabilul și nu ai primit răspuns?

Despre Keez:

Keez este o firma de servicii complete de contabilitate care a adus, prin intermediul tehnologiei, inovații ce transformă contabilitatea și o aduce la nivelul cerințelor de afaceri ale secolului XXI.

Keez aplică în activitatea curentă elemente de digitizare și digitalizare susținute de Inteligență Artificială precum și tehnologii utilizate de companii globale precum Google, Oracle, Facebook, Netflix și Microsoft. Astfel, Keez reușește să ofere atât servicii complete de contabilitate cât și un mediu de lucru complet securizat.

Deoarece toate serviciile Keez sunt oferite online, antreprenorul nu mai trebuie să se deplaseze la contabil și să facă un transfer de documente fizice. Mai mult, sistemul Keez permite finalizarea rapidă a închiderii de luna și furnizarea de informații actualizate permanent. 

Keez depune și declarațiile către autoritățile statului și le oferta clientului pentru consultare în Portal (inclusiv documentele contabile ce însoțesc declarațiile). Astfel, clienții Keez au acces la toate documentele, rapoartele și declarațiile, într-un mediu securizat și la îndemână 24/7.

Cei peste 450 de clienți Keez spun că acum ei beneficiază de:

  • control asupra afacerii (dispun de rapoarte de management financiar în timp real: venituri, cheltuieli, profit- expuse în limbaj anteprenorial și nu contabil);
  • contabilitate în timp real (au rapoarte în timp real și arhivă electronică ce conține toate documentele firmei - facturi, chitanțe, bonuri, contracte, etc);
  • îndrumare din partea unor experți (în abonamentul lunar este inclusă consultanță contabila și reprezentarea în caz de control în timp ce 20 dintre cei mai buni experți contabili CECCAR de la Keez fac contabilitatea și depun declarațiile);
  • acces la tehnologie de ultima generație – contabilitatea online este 100% securizată și la fel de simplu de folosit că banking-ul online.

Toate acestea dau încredere clienților Keez că afacerea lor merge bine.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page