top of page

mie., 02 feb.

|

Webinar

Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal

Pe data de 02 februarie 2022 a avut loc webinarul gratuit: "Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal", susținut de Cristina Norocel- trainer în Marketing și Comunicare

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal
Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal

Ora și Locația

02 feb. 2022, 18:30 – 21:00

Webinar

Despre Eveniment

În data de 02.02.2022 a avut loc Webinarul „Construiește, Crește și Scalează Brandul Personal”,  eveniment organizat GRATUIT, de către  Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Crezi în tine și în visul tău de a-ți crește propriile idei de afaceri? Ți-ai definit profilul viitorului business, ai chiar și ceva mijloace financiare necesare oricărui început? Oportunitățile par să defileze prin viață ta... și totuși, de unde ar trebui să începi? Care ar fi primul pas concret?

Un brand personal poate deveni unul de succes atunci când este și puternic. Asta înseamnă că tu devii persoana preferată într-o nișă specifică. Toată lumea apelează la tine pentru informații, pentru idei, pentru sfaturi, pentru strategie, pentru conexiuni, pentru prezentări, pentru favoruri, pentru oportunități, pentru locuri de muncă, pentru parteneriate. Însă, dacă modalitatea de a alege să-ți crești brandul personal este schimbul de timp pentru bani, atunci este posibil să îți fi construit un brand personal care să se simtă mai degrabă ca o cușcă decât ca o scenă.

Pentru că există doar atâtea ore pentru care poți factura, atâtea conversații individuale pe care le poți purta față în față... iar viața ta se prăbușește. Mai ales dacă ai și o familie pe care de fapt vrei să o vezi, prieteni pe care îți place să îi ai în preajmă, alte activități, pasiuni și hobby-uri în care îți place să te implici și un angajament de a-ți îngriji corpul și mintea.

La un moment dat, va trebui să iei o decizie vitală. Fie crești tarifele la un nivel care îți permite să câștigi suficient pentru a trăi bine în lume, în timp ce lucrezi la un echilibru de ore, fie îți păstrezi tarifele accesibile celor mai mulți, forțându-te să lucrezi o tonă de ore, riscând astfel să fii acuzat de neglijență din partea tuturor persoanelor dragi ție. Există, desigur, o a treia opțiune... scalează-ți brandul personal independent de timpul de tranzacționare pentru bani.

Teme discutate :

 • Definirea brandului personal;
 • Poziționarea în piață;
 • Kitul de Brand Personal;
 • Prezența online;
 • Prezența în social media;
 • Parteneriate strategice.

Ce au învățat concret paticipanții în urma webinarului:

 • Au cunoscut elemente ce definesc brandul personal de succes și cum să își comunice brandul  personal;
 • Să contureze avatarul de client și poziționarea brandului tău în piață;
 • Să contureze arhitectura brandului personal;
 • Să identifice care sunt canalele de comunicare online și offline cele mai eficiente  pentru a comunica despre ei;
 • Cum să iasă din zona de confort și cum să-și gestioneze mult mai bine teama de expunere.

Cui se adresează webinarul:

 • freelanceri, antreprenori, soloprenori

Despre Cristina Norocel:

Cristina are o experiență de 10 ani în marketing și PR. A lansat branduri noi atât pe piața locală, cât și pe alte piețe. Pasionată de artă și știința de a vinde și de psihologia consumatorului, crede cu tărie în puterea consumatorilor și o interesează motivele care stau în spatele comportamentelor de consum ale oamenilor.

Este pasionată de branding, public relations și de business în general. Abilă în interpretarea și inventarea de brand, precum și în poziționarea sa în piață. O definește cu siguranță și o puternică gândire strategică, fiind foarte focusată pe soluții și end-results.

De-a lungul carierei, Cristina a susținut traininguri de marketing și comunicare. Crede cu tărie că un business de succes are nevoie de o strategie de marketing și branding solidă care să fundamenteze strategia de comunicare. Crede în oameni și în puterea lor de a schimba lucrurile și tocmai de aceea din 2014 practică consultanță pe marketing și public relations pentru companii care vor să crească. Cristina este membră în mai multe organizații de business: MORE Networking, Business Women Forum România, Asociația Națională a Antreprenorilor din România.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page