top of page

joi, 20 iun.

|

Live Online

Constelații Familiale și Sistemice (Eveniment cu prezență fizică)

Descoperă cum să identifici și să eliberezi încurcăturile, blocajele intergeneraționale care îți pot afecta relațiile, sănătatea, succesul și fericirea. Te invităm într-o călătorie în care pui lucrurile în ordine și găsești o cale de acceptare a sinelui!

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Constelații Familiale și Sistemice (Eveniment cu prezență fizică)
Constelații Familiale și Sistemice (Eveniment cu prezență fizică)

Ora și Locația

20 iun. 2024, 18:00 – 20:00 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Unii oameni sunt în căutarea fericirii pentru că ei cred că numai așa o pot dobândi. Ei poartă ochelari de cal și sunt în permanentă goană după fericire. Între timp, fericirea este alături de ei și nu-i poate prinde din urmă pentru că ei aleargă prea departe în față.” Bert Hellinger, inițiatorul metodei Constelației familiale Semne ale fericirii.

Scopul Workshop-ului de Consiliere Familială este de a identifica care sunt blocajele care te țin pe loc și de a restabili echilibrul în propriul sistem familial. Atunci când ești într-o încurcătură sistemică, nu ești liber să alegi soarta și, prin urmare, suporți consecințele. Odată restabilită ordinea la nivel energetic, încep să apară modificări vizibile și în viața reală.

Așadar vino alături de noi la Evenimentul Gratuit: Constelații familiale și sistemice, din data de 20.06.2024, de la ora 18:00, să descoperi acele încurcături sistemice care îți limitează libertatea și potențialul.

Ghizi spirituali în această călătorie transformațională vor fi Cristina Filip și Aida Ivan- care îți vor deschide noi orizonturi ale cunoașterii de sine, de la origini până în prezent. În cadrul Constelațiilor familiale se lucrează cu mișcări ale sufletului. Conform lui Barbara Morgan,“Constelațiile nu sunt ușor de descris. Este necesar să fie trăite.”

📌Te așteptăm la Sediul Fundației CCUStrada Progresului, nr. 134-138, sector 5, București, Corp B, et 1, Sala Mihai Eminescu.

Pentru cine este acest workshop? Pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească calitatea vieții în următoarele situații: relația cu părinții, cu copiii, vinovăția, iubirea, lupta pentru putere, reproșul ca substitut pentru durere, durerea separării, probleme de familie care rămân nerezolvate, încurcături în țesăturile destinului membrilor familiei și multe alte situații de viață.

Înscrierea la workshop se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

📌Evenimentul se va ține la sediul Fundației Competenți, Corecți și Utili - Str. Progresului, nr. 134-138, sector 5, București.

Într-o lume în continuă schimbare, constelațiile familiale rămân o explorare captivantă a legăturilor invizibile care definesc și modelează traiectoriile noastre de viață.

👩‍🏫Cine sunt facilitatorii?

Cristina FILIPÎn rolul meu ca facilitator de constelații familiale, consider că ascultarea activă și intuitivă este esențială. Nu ascult doar cuvintele, ci și emoțiile și nevoile nespuse ale celor care participă la sesiuni. Cred că sensibilitatea și deschiderea mă ajută să creez un spațiu sigur, în care oamenii se pot auto-explora și se pot exprima. Când vine vorba de emoții intense, des întâlnite în constelațiile familiale, sunt acolo pentru a ghida cu calm și compasiune. Unul dintre rolurile mele principale ca facilitator este să-i inspir, să-i motivez și să-i susțin pe participanții la sesiuni.”

Cristina Filip este o antreprenoare care, din pasiune și dorința profundă de a ajuta oamenii, a ales să îmbrățișeze încă o cale, ca facilitator de constelații familiale. Această decizie marchează o evoluție naturală în parcursul Cristinei, reflectând sensibilitatea sa pentru nevoile emoționale și spirituale ale celorlalți. Formarea ca facilitator de constelații familiale i-a permis Cristinei să dobândească o înțelegere profundă a complexității relațiilor familiale și a impactului lor asupra individului. Prin urmare, abordarea ei este întemeiată pe teorii bine stabilite, dar este, de asemenea, îmbogățită de experiența sa de viață.

Această experiență, combinată cu o natură empatică, o face să fie extrem de capabilă să se conecteze la nivel emoțional cu cei care participă la sesiuni. Empatia sa nu este doar o abilitate de a simți și a înțelege emoțiile altora, ci și o capacitate de a comunica această înțelegere într-un mod care le dă putere și îi sprijină.

Aida Ivan | co-facilitator:

“Iubesc omul și iubesc viața! Cred în OM și cred în magia vieții! Trăiesc viața fiind alături de semenii mei, îndrumându-i pe calea dezvoltării personale atât individual, în ședințele de psihoterapie sau coaching, și cât și în grupurile de dezvoltare personală sau în cadrul workshop-urilor. De asemenea, îmi plac foarte tare retreaturile/ taberele de dezvoltare personală.

Cred în permanenta dezvoltare a omului, în permanenta căutare a adevăratului Sine, cred în puterea sufletului uman și în frumusețea lui, cred în capacitatea omului de a fi orice- orice își dorește, cu o singură condiție: să își dorească! Acolo unde există dorință, există soluție. Poate că drumul va fi puțin mai greu, însă va merita fiecare clipă“.

Aida are o experiență de peste 22 de ani cu oamenii. A lucrat drept consilier școlar la British School of Bucharest, apoi ca psihoterapeut în cabinetul personal. Că specializări, este psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental, cu formare în psihoterapie existențialistă și în hipnoză clinică și ericksoniană, instructor de yoga și mindfulness.

Face parte din prima generație de traineri neurofeedback, fiind unul dintre singurii traineri care combină două sisteme de neurofeedback (ILF, Metodă Othmer și Brain-Trainer), ulterior dezvoltând o nouă metodă terapeutică ce presupune îmbinarea metodelor de psihoterapie și hipnoză cu ședința normală de neurofeedback. Face parte din echipa de supervizori internaționali Brain Mapping & Neurofeedback.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page