top of page

joi, 05 nov.

|

Webinar

Comunicare și Public Speaking în "vremea pandemiei”

În data de 5 noiembrie 2020 a avut loc Webinarul „Comunicare și Public Speaking în "vremea pandemiei”!, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Comunicare și Public Speaking în "vremea pandemiei”
Comunicare și Public Speaking în "vremea pandemiei”

Ora și Locația

05 nov. 2020, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Trăim în această perioadă specială și cum deja ne-am obișnuit am mutat foarte multe activități în mediul virtual. Așa cum bine știți în astfel de perioade “speciale" e foarte important să ne adaptăm și să ne dezvoltăm noi competențe pe care să le putem folosi. Întotdeauna a fost foarte importanta comunicarea.

Webinarul  Comunicare și Public Speaking în "vremea pandemiei”! a fost susținut de Angel Răducanu, împreună cu care am descoperit metode clare prin care îți poți îmbunătăți modul de abordarea al comunicării online, dar și metode de Public Speaking pentru offline.

În această perioadă cu atât mai mult a fost necesar să învățăm să comunicăm altfel. Unii erau obișnuiți să comunice atât de mult online doar că…. aceasta perioadă ne-a forțat puțin mai mult să ieșim din zona de confort și neavând încotro am învățat să comunicam online BINE. Sau ar trebui să învățăm cum să comunicam BINE.

Pentru a putea accesa înregistrarea webinarului vă invităm pe canalul nostru de Youtube.

Cui i se adresează webinarul?

Comunicarea presupune un transmițător și unul sau mai mulți receptori. Așadar daca ești într-una din cele doua categorii acest Webinar este potrivit pentru tine. Fie că ești angajat, angajator, antreprenor sau freelancer, părinte, profesor, prieten, soț, soție, copil, în fiecare zi ai nevoie să comunici.

Cui nu i se adresează webinarul?

Celor care le stiu pe toate, deja!

Descrierea detaliată a temei:

Comunicare și Public Speaking  - comunicarea offline mutată și în online. Eu am constatat în această perioadă lucrând în Coaching și Consulțanta cu  o parte din clienții mei că uneori chiar dacă doreau să comunice ceva cu echipele/colegi lor, furnizorii lor, clienții lor … ceva nu le mergea. Așadar am încercat să găsim cele mai bune soluții inspirate bineînțeles din ceea ce mergea la alții și din ceea ce aveau nevoie alții. Și am extras câteva etape/metode pe care vreau să vi le transmit și vouă”. Angel Răducanu

DETALII TRAINER

Angel folosește experiența sa acumulată în peste 21 ani pentru a antrena Liderii să devină și ei cea mai bună versiune a lor, pentru că iubește rezultatele care apar ca urmare a sesiunilor de Coaching și iubește oamenii care-și asumă propria viață și direcție.

Cu experiență de peste 21 de ani în vânzări din care 12 în Managementul echipelor de vânzări, consultanța și strategie de vânzări, Angel dezvoltă Training-uri interne și open pe diverse domenii cum ar fi: Vânzări, Leadership, Time Management, Public Speaking și Management-ul Echipelor.

Din 2011 de când a devenit Antreprenor și Intraprenor cu acte în regula și-a dedicat cariera și viața profesională pentru dezvoltarea lui și a celor din jur. A construit echipe în domenii diverse și a produs rezultate palpabile și concrete pentru companii din Romania și Europa, offline și online.

Sprijină dezvoltarea clienților prin Business Coaching, Executive Coaching, Life Coaching, Team Coaching. Consultanta și strategie de vânzări și Training-uri Personalizate nevoilor companiilor alături de care lucrează.

În 2009 și-a însușit citatul lui Zig Ziglar care spune că “Poți obține în viață tot ceea ce vrei dacă ajuți suficient de mulți oameni să obțină ceea ce vor” și a repornit pe calea dezvoltării personale și a celor pe care i-a întâlnit prin Training, Consultanta și Coaching. Este absolvent Metoda Silva și Terapeut Theta Healing certificat de instituții din SUA.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page