top of page

mie., 10 apr.

|

Live Online

Comunică eficient în funcție de tipul de personalitate -metoda DISC

Modul în care comunicăm cu ceilalți ne influențează relațiile cu aceștia. Vino să descoperi cum poți avea o comunicare eficientă folosind metoda DISC

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Comunică eficient în funcție de tipul de personalitate -metoda DISC
Comunică eficient în funcție de tipul de personalitate -metoda DISC

Ora și Locația

10 apr. 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Ți se întâmplă deseori să ai probleme în comunicarea cu ceilalți? Oricât de bine ți se pare că te exprimi, pare că mesajul tău tot nu ajunge la interlocutor așa cum ți-ai dori?

Observi că nu te înțelegi cu copilul tău, orice ai spune sau ai face, sau cu partenerul de viață (ai impresia uneori că nu te ascultă).

Aaaa, să nu uităm de colegul mai dificil cu care nu pari să rezonezi, dar cu care e musai să colaborezi...

🎯Dacă te regăsești în cel puțin una dintre aceste situații, atunci este ocazia perfectă să participi la acest webinar.

Așadar, vino pe data de 10.04.2024, de la ora 18:30 la Webinarul Gratuit: “Comunică eficient în funcție de tipul de personalitate – metoda DISC” și află ce anume stă în calea comunicării tale pentru a avea relații armonioase cu cei din jur.

Alături de noi va fi Mădălina Ghinescu - team-coach in zona corporate pentru echipe– care te va ajuta să-ți îmbunătățești modul de comunicare în funcție de personalitatea celor cu care intri în dialog.

Prin discuții interactive și prezentări utile, vom explora nevoile noastre emoționale, impactul acestora asupra stării de bine și impactul în relațiile cu ceilalți.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment, Fundația CCU susține Școala Gimnazială ,,Dragotești“, Jud. Dolj să beneficieze de un echipament multifuncțional pentru activitatea educațională.

Vezi cazul Școlii Gimnaziale ,,Dragotești“AICI!

Modul în care comunicăm cu ceilalți ne influențează relațiile cu aceștia. Atunci când comunici pe limbajul celui din fața ta, ai parte de relații armonioase și de succes pe toate planurile.

Orice persoană pe care o întâlnești este motivată în mod diferit, comunică diferit și vede sarcinile și relațiile în mod diferit.

📚Ce vei afla în acest webinar:

  • Care este stilul tău de comunicare prin metoda D.I.S.C.;
  • Cum descoperi stilul de comunicare al celorlalți;
  • Strategii de aplicat în funcție de fiecare stil de comunicare.

Cui se adresează acest webinar:

Tuturor celor care întâmpină dificultăți în comunicare, atât în viața personală cât și în cea profesională.

👩‍🏫Despre trainer:   "Sunt Mădălina Ghinescu și sunt team-coach în zona corporate pentru echipe de IT. Până în prezent, am lucrat cu persoane din companii de IT precum SAP, ARGGO, GSD, dar și cu echipe din MLM-uri sau voluntariat la nivel național, atât la nivel de angajați, cât și la nivel de management. Expertiza mea este în zona de leadership și comunicare, iar principalele servicii pe care le ofer sunt jocuri de dezvoltare în echipă prin "Leadership Game", workshopul "Cum să comunici în funcție de stilul de personalitate" și problem-solving utilizând metoda LEGO Serious Play."  Mădălina Ghinescu

Te așteptăm! :)

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page