top of page

mar., 13 apr.

|

Webinar

Cele 9 secrete ale prezentărilor de succes

În data de 13 aprilie 2021 a avut loc Webinarul „Cele 9 secrete ale prezentărilor de succes”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți,

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cele 9 secrete ale prezentărilor de succes
Cele 9 secrete ale prezentărilor de succes

Ora și Locația

13 apr. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Vorbitul în public nu înseamnă doar să ții o prezentare pe o scena, în fața a 300 de oameni. Poate să fie o intervenție de 5 minute în cadrul unei ședințe de la serviciu. 

Poate să fie o prezentare de 20 de minute în care vorbești despre noutățile proiectului în fața unui client. Poate să fie un discurs în cadrul unui eveniment intern.

 Să vorbești în fața oamenilor nu e complicat, deschizi gura și legi câteva cuvinte, însa să ții o prezentare care să aibă impact, care să aibă rezultate, necesită mai multă pregătire.

Cui s-a adresat webinarul ?

Antreprenorilor, Team Leaderilor, Oamenilor din vânzări, MLM-istilor, Studenților, Profesorilor, celor care țin ocazional sau frecvent prezentări în fața a mai mult de 2 persoane.

Cui nu s-a adresat webinarul?

Webinarul nu se adresează angajaților care nu participă la ședințe, speakerilor și trainerilor profesioniști cu peste 10 ani de experiență. Vom afla care sunt cele mai des întâlnite 10 probleme atunci când ținem prezentări și cum anume le putem depăși.

Cu ce au pleacat acasă cursanții?

  • au aflat care sunt cele 9 abilitați pe care trebuie să și le dezvolte pentru a tine prezentări reușite;
  • au aflat cum să își stabilească obiective pentru prezentările lor;
  • au aflat ce să facă pentru a capta atenția publicului;
  • au aflat ce exercițiu îi ajuta să obțină varietate vocală;
  • au aflat cum pot să evite să devină plictisitori în timpul discursului;
  • au aflat 3 strategii pe care le pot folosi pentru a-și gestiona emoțiile negative;
  • au aflat cea mai mare greșeală pe care o pot face când construiesc un PPT.

Detalii trainer Ovidiu Oltean

După 4 ani de experiență în  programare și 3 ani de vânzări, Ovidiu Oltean a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în anul 2012, la clubul Toastmasters Cluj. Un an mai târziu Ovidiu s-a dedicat public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind triplu campion European și de 17 ori campion național la Public Speaking.

Misiunea lui este să sprijine oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public. Îi ajută să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare prin intermediul ședințelor de consultanță, training-urilor intensive și cursurilor online.

Salut! Numele meu este Ovidiu Oltean și din 2014 sprijin oamenii să aibă mai multă Încredere în ei, să fie mai Persuasivi și mai Autentici atunci când își prezintă ideile în public.

 Fac asta prin seminarii, ședințe de consultanță, traininguri intensive și cursuri online prin care îi ajut, pe cei care au un mesaj de transmis, să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare.” Ovidiu Oltean

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page