top of page

mar., 18 aug.

|

Webinar

Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor

În data de 18 august 2020 a avut loc Webinarul „Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor
Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor

Ora și Locația

18 aug. 2020, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

„Nu există copil dificil sau rău, ci doar copil care nu se simte iubit, respectat și apreciat.” -  Gary Chapman

Cu siguranță orice părinte își iubește copilul, însă modul în care fiecare ființă umană, fie adult, fie copil, înțelege și primește iubirea este diferit.

Ai vrea sa afli ce înseamnă un limbaj de iubire și cum poate duce acesta la comunicarea eficientă între părinți și copii?

Pe data  de 6 octombrie 2020, la cererea publicului a mai fost organizata o sesiune Gratuita a Webinarului  „Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor”, unde împreună cu psihologul Loredana Vlădăreanu, am aflat cum puteam ajuta copiii să se dezvolte armonios, cunoscând modul în care ei înțeleg iubirea.

Te invităm să urmărești înregistrarea webinarului pe canalul nostru de Youtube!

Cui i se adresează webinarul?

Acest webinar se adresează următoarelor categorii:

 • tuturor părinților și viitorilor părinți;
 • celor care interacționează frecvent, formal sau non-formal, cu copiii: bunici și alte rude, tutori, bone;
 • persoanelor din mediul educațional: educatori, învățători, profesori;
 • oricui care este interesat de a cunoaște aceste limbaje de iubire și felul în care ele influențează viața și fericirea noastră, a oamenilor de pretutindeni.

Cui NU i se adresează webinarul?

Acest webinar NU se adresează celor care consideră că un copil este doar posesiunea sa, drept care poate să dispună oricând și oricum de copilul său ori să își permită orice în privința copilului (concepții de genul „Eu te-am făcut, eu te omor!”, „Bătaia este ruptă din rai” sau „Copilul trebuie mângâiat doar în somn”).

Descriere detaliată a temei:

Ideea acestui webinar a pornit de la constatarea că există copii care, deși sunt iubiți de părinți, ei nu se simt iubiți, deoarece iubirea nu este exprimată în acel mod adecvat felului în care copilul înțelege iubirea.

Atunci când copilul nu se simte iubit, el se dezvoltă ca un adult cu dificultăți în a se accepta pe sine, în a se respecta pe sine, în a avea încredere în sine și toate acestea se reflectă atât în insatisfacția profesională, cât și personală.

Pe parcursul webinarului vor fi atinse următoarele aspecte:

 • Ce înseamnă un limbaj de iubire?
 • Cum se formează limbajele de iubire?
 • Diferențele dintre limbajul de iubire primit (cum înțelege copilul că este iubit) și limbajul de iubire vorbit (cum își exprimă copilul iubirea);
 • Comunicarea eficienta a iubirii: între părinți și copii, între cei doi părinți;
 • Care sunt efectele folosirii unui limbaj de iubire neadecvat?
 • Cum pot părinții să identifice limbajul de iubire al copilului?

Ce cunoștiințe au deprins cursanții în urma webinarului ?

Fiecare cursant va pleca din acest webminar cu:

 • înțelegerea clară a limbajelor de iubire și a dinamicii acestora;
 • acceptarea paradigmei universale că fiecare om și fiecare copil are propriul lui limbaj de iubire;
 • modalitatea de identificare a limbajului de iubire al copilului/copiilor săi, dar și a lui/ei ca părinte.

Detalii trainer:

"Mă numesc Loredana Vlădăreanu sunt psiholog, coach și trainer și lucrez constant cu adulți și copii în diverse programe și proiecte care au ca scop autocunoașterea, autoconștientizarea, dezvoltarea personală și profesională, toate acestea având ca finalitate atingerea nivelului dorit  de împlinire și satisfacție în viață.

Am absolvit Facultatea de Psihologie în 2002, apoi am lucrat in domeniul consultanței în resurse umane 13 ani, derulând proiecte de recrutare, evaluare și dezvoltare individuală și organizațională. Din 2007 sunt Trainer, iar din 2011 Power Coach, certificat de către Coaching and Leadership International și de către Academy of Executive Coaching.

De-a lungul ultimilor 10 ani, am dezvoltat și am creat numeroase workshopuri și cursuri în domeniul dezvoltării personale, atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum și evenimente de parenting pe diverse teme, în care aduc idei și soluții care să contribuie la o relaționare armonioasă între părinți și copii, dar și la întelegerea si modelarea comportamentului copiilor.

Cea mai recentă realizare este publicarea primei cărți - „Jurnal de fericire” în noiembrie 2019, carte care este însoțită de un caiet de lucru deoarece conține exerciții și tehnici de coaching, NLP, EFT și alte metode de dezvoltare personală. 

Scopul acestei cărți este acela de a facilita accesul la astfel de metode care au aplicabilitate și utilitate chiar și în lipsa unui psihoterapeut, coach sau consilier.  Cartea conține povești autentice de viață, desprinse atât din viața mea, cât și din experiența mea profesională ca si terapeut, coach, trainer și consilier". Loredana Vlădăreanu

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page