top of page

mar., 07 sept.

|

Webinar

Cât de bine te înțelegi cu copiii tăi ?

În data de 7 septembrie 2021 a avut loc Webinarul „Cât de bine te înțelegi cu copiii tăi ?”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Cât de bine te înțelegi cu copiii tăi ?
Cât de bine te înțelegi cu copiii tăi ?

Ora și Locația

07 sept. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Ești părinte (viitor părinte) sau lucrezi în mediul educațional unde ai o legătură permanentă cu copiii? 

Atunci cu siguranță te-au preocupat întrebări precum:  “Ce să-l învăț?”, “Cum să-l cresc?”, “Ce informații să îi transmit?”, “Când să îi fac pe plac și când nu?”, “Care sunt reperele care îmi zic că sunt pe drumul cel bun sau nu?”, “Cum să fac să nu mă enervez când nu mă ascultă?”, “Cum să gestionez “crizele” lui?”, etc…

Dacă dorești să afli răspunsurile acestor întrebări, pentru a consolida comunicarea cu copiii tăi și de a te înțelege mai bine cu aceștia, atunci poți viziona Webinarul pe canalul nostru de YouTube, unde împreună cu Claudia Jimeno (specialist în dezvoltare personală) vei experimenta o întâlnire interactivă în care vei putea vorbi despre relația ta cu copiii, despre reușitele tale și dificultățile cu care te confrunți în relația cu ei.

Răspunsurile la aceste întrebări sunt cele care te ajută și, într-o anumită măsură, te vor ghida pentru o înțelegere mai bună cu ei.

Cui i se adresează webinarul?

 Acest webinar este adresat:

 • Părinților;
 • Viitorilor părinți;
 • Bunicilor, rudelor, tutorilor, bonelor;
 • Persoanelor din mediul educațional: educatori, învățători, profesori;
 • Persoanelor care își doresc să lucreze cu copiii.

Cui nu i se adresează webinarul?

 • Persoanelor care nu lucrează cu copii sau care nu își doresc să aibă copii.

Descrierea detaliată a temei:

Din experiența mea, am observat că dificultatea ceea mai des întâlnită la părinți este lipsa de repere pentru a crește un copil și mai ales cea legată de fermitatea adultului față de copil.

Vă invit să vedem împreună cum să găsim aceste repere, cum să ne ascultăm să le găsim în interiorul nostru și cum putem să le împărtășim cu ei ca să putem crea o relație cât mai armonioasă cu ei “. Claudia Jimeno

Vom vorbi despre:

 • Elementele prin care putem construi o relație mai bună cu copiii;
 • Care sunt și care nu sunt responsabilitățile părinților față de copii;
 • Cum să comunic cu copilul pentru a îmbunătăți relația noastră?

Cu ce pleacă acasă cursanții?

Fiind un webinar interactiv:

 • Participanții vor afla și pleca acasă cu răspunsurile adaptate la relația pe care o au cu copiii lor.
 • Participanții vor găsi o modalitate de a se asculta pentru a putea propune copilului o relație de calitate.
 • Vor găsi reperele necesare pentru a ajuta copilul să se simtă valorizat și încrezător în forțele proprii.

Detalii trainer:

"Sunt Claudia Jimeno, specialist în dezvoltare personală și creștere spirituală și fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală AmaneSer. 

Dorința mea de a găsi o modalitate prin care toți să trăim în pace, bucurie și armonie m-a ajutat să îmi găsesc calea. Și, de mulți ani lucrez cu mii de persoane să le sprijin în dezvoltarea lor personală și creșterea spirituală.

În această direcție, în anul 2001 am înființat Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer care înseamnă “Răsăritul ființei tale” și am adus în România numeroase metode și tehnici pe care le folosesc în lucrul cu oamenii. De-a lungul anilor am organizat numeroase cursuri, workshop-uri și ateliere de dezvoltare personală care au avut ca scop regăsirea echilibrului interior pentru a manifesta un echilibru și în viața de zi cu zi și în relațiile cu cei din jur. Învățarea ascultării de sine a îmbunătățit considerabil calitatea relațiilor în familie, cu copiii, în relația de cuplu, la job sau cu prietenii în viețile participanților.

Am un interes special pentru cum să realizez anumite lucruri în viață: cum să scot nervii, cum să vindec o relație, cum să aduc mai multă armonie, prosperitate și bucurie în viața mea și această abordare m-a ajutat să găsesc multe soluții în mod natual. Pentru a învața acest “cum pot să…” și pentru a putea să îndrum și alte persoane, am participat și particip la numeroase cursuri, ateliere, workshopuri, seminarii, formări, etc și, în continuare, interesul meu pentru a mă dezvolta în această direcție este viu și profund.

De aceea, tehnicile pe care le propun sunt aplicabile imediat, iar rezultatul se vede într-o stare interioară mai bună, în relații mai armonioase și o viață mai echilibrată și liniștită”. Claudia Jimeno

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page