top of page

mar., 28 mai

|

Live Online

Burnout Emoțional – Sindromul celor care oferă

Te simți mereu neîmplinit/ă și nu te poți bucura cu adevărat de viață, în străduința ta de a realiza cât mai multe lucruri pentru alții? Este momentul să te eliberezi din această capcană și să înveți să trăiești pentru TINE.

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Burnout Emoțional – Sindromul celor care oferă
Burnout Emoțional – Sindromul celor care oferă

Ora și Locația

28 mai 2024, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

În călătoria noastră de a face lucruri, de a oferi și de a-i sprijini pe ceilalți, este ușor să ne pierdem în propriile emoții, în permanenta nemulțumire de sine și în grija față de alții.

Ne simțim mereu neîmpliniți și nu ne putem bucura cu adevărat de viață, în străduința noastră de a realiza cât mai multe lucruri...dar niciodată pentru noi.

Dacă te simți copleșit/ă și epuizat de tot ce trebuie să faci și, cu toate acestea, îți făci griji că nu faci „destul“. Dacă principala senzație resimțită este cea de presiune iar dialogul intern este de tipul „M-am descurcat bine, dar cred că se putea și mai bine“...

Atunci webinarul gratuit: “ Burnout Emoțional – Sindromul celor care oferă” este pentru tine!

Te așteptăm pe data de 28.05.2024, de la ora 18:30, Live Online pe Zoom, alături de psihologul Andreea Brînzoi, să descoperi cum poți gestiona și preveni burnout-ului emoțional în activitățile curente și în viața de zi cu zi.

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

🎬Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment susținem Școala Gimnazială “Dimitrie Pompeiu”, Broscăuți, jud. Botoșani cu un echipament multifuncțional prin proiectul Digitalizarea Școlilor.

Vezi cazul Școlii Gimnaziale “Dimitrie Pompeiu” - AICI!

Cui îi este adresat webinarul:

Acest webinar este pentru persoanele care se sacrifică pe sine și se simt răspunzătoare pentru bunăstarea altora. Care le permit altora să le controleze viața fie dintr-un sentiment de vinovăție („m-aș simți vinovat daca nu i-aș ajuta”) fie pentru că vor să le aline durerea altora sau fie pentru a evita respingerea, răzbunarea sau abandonul celor din jur.

Pentru cei care au convingerea că trebuie să le facă pe plac celorlalți, partenerului, părinților, fraților, surorilor și chiar străinilor. De fapt, singura excepție de la această regulă — singura persoană căreia nu trebuie să-i faci pe plac - ești chiar tu - întotdeauna contează mai mult ce vor ceilalți. Este pentru oricine care simte că ar putea fi epuizat emoțional din cauza dedicării lor față de alții.

Probabil ai auzit următoarele sfaturi de nenumărate ori: fă mișcare, bea smoothie-uri verzi, practică autocompasiunea, recunoștința, desenează cărți de colorat, fă meditații, băi relaxante, etc. Cu siguranță că ai încercat multe dintre ele. Uneori ajută, cel puțin pentru o vreme.

Dar apoi apare ceva în peisaj care declanșează unul dintre comportamentele de mai sus, poate în cercul de prieteni sau în familie cineva iar are nevoie de ajutorul tău când tu ești epuizat deja sau copiii au probleme la școală, partenerul are nevoie de sprijin într-un moment greu sau te trezești cu un nou proiect pe cap și te gândești că: „O să am grijă de mine de îndată ce termin cu toate astea“....însă acel moment nu vine, aproape niciodată.

Este epuizant să trăiești așa și lucrul acesta îl știi și tu. Viața devine lipsită de plăcere și libertate. Dar pur și simplu nu te poți abține, nu-i așa?

Celor care simt că ar putea fi epuizați emoțional fie din cauza capcanei standardelor nerealiste (celor care se simt nemulțumiți de ei înșiși pentru că nu se ridică la înălțimea propriilor așteptări, cei care au atâtea de făcut și prea puțin timp) și celor care ar putea fi epuizați emoțional din cauza capcanei sacrificiului de sine (celor care se simt răspunzători pentru bunăstarea altora)....le spunem că există speranță!

Webinarul este destinat descoperirii originilor acestor capcane care te țin captiv în propria ta viață și vei învăța ce poți face tu astfel încât să simți că trăiești în sfârșit după propriile reguli și nu după aceste capcane care te acaparează și care te ghidează în prezent.

Cu ce informații valoroase vor pleca acasă cursanții:

  1. O înțelegere clară a conceptului de burnout emoțional și a modului în care se diferențiază de alte forme de epuizare.
  2. Capacitatea de a se familiariza cu originile capcanelor care mențin burnout-ul emoțional și de a recunoaște semnele precoce ale acestuia.
  3. Strategii practice și eficiente pentru gestionarea și prevenirea burnout-ului emoțional în activitățile curente și în viața de zi cu zi.

Despre trainer – Andreea Brînzoi

“Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv comportamental in formare și ofer ghidare, sprijin și îndrumare celor care se confruntă cu provocări în viața lor. Abordarea de bază pe care o folosesc este cea potrivit căreia a înțelege ce ni se întâmplă nu va atrage după sine și schimbarea iar gândurile, emoțiile și comportamentele sunt strâns legate între ele și pot influența sănătatea mintală și bunăstarea emoțională a unei persoane”.

Este momentul să trăiești și pentru tine! Așadar fă primul pas spre eliberare prin înscrierea la acest webinar.

Te așteptăm! 😊

Rezervă 1 Loc

  • Webinar Live

    Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

    0,00 RON
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page