top of page

joi, 18 mai

|

Live Online

Branding Personal

Află cum poți să ocupi un loc în mintea potențialilor tăi clienți!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Branding Personal
Branding Personal

Ora și Locația

18 mai 2023, 18:30 – 20:30 EEST

Live Online

Despre Eveniment

Atenția fiecăruia dintre noi este limitată. Observăm, reținem și participăm la lucruri care reușesc să ne mențină conectați. Iar pentru a putea funcționa în multitudinea de informații din jur, suntem selectivi.

Fiecare dintre noi face parte din publicul unor procese de branding personal sau de business. Alegem zilnic cât, cui și pentru ce îi acordăm atenția și încrederea noastră atunci când urmărim un cont de Social Media, facem o recomandare sau cumpărăm un produs/ serviciu în locul altuia.

Cum ajungi să fii brandul personal ales?

Răspunsul scurt este: fiind autentic și relevant. Răspunsul lung implică ceva mai multe etape pe care să le bifezi în relația cu tine însuți, cu audiența ta și cu obiectivele stabilite. Brandul este un recipient în care toate aceste etape au nevoie să își găsească locul și conținutul.

În relația cu tine e important să definești ce înseamnă autentic și natural. Asta înseamnă să identifici care sunt valorile, mesajele, stilurile de lucru care îți sunt specifice și fără de care nu te-ai simți tu. A construi un brand personal care să placă celorlalți, dar care să nu-ți fie natural e nesănătos și va cere efort dublu pentru a menține o aparență pe care ceilalți oricum o vor depista și respinge în timp.

În relația cu audiența ta primul pas este să identifici oamenii care au cel mai mult de beneficiat din ceea ce știi, spui și faci. Care sunt oamenii care ar aprecia cel mai mult produsul sau serviciul tău și de ce? Răspunsul la acest “de ce?” te va ajuta să vezi ce îi motivează și îi fac să caute și să aleagă un brand, respectiv te va ajuta să vezi ce poți îmbunătăți sau accentua la propriul brand.

În relația cu scopul și obiectivele tale vei alege propriul DE CE. Atunci când definești care este impactul pe care îți dorești să îl ai, vei observa că va deveni mai clar ce te motivează pe tine, dar și care sunt oamenii care sunt potriviți pentru a fi clienții tăi.

Pentru a-ți clarifica o parte din aceste aspecte și a începe să construiești o structură clară pentru viitorul tău brand personal, te așteptăm pe data de 18 mai 2023, de la ora 18:30, la webinarul ”Branding Personal - Cum ocupi un loc în mintea potențialilor tăi clienți”.

Alături de noi va fi Alina Bota-Tăbușcă, trainer & ICF coach, cu o experiență de 15 ani în marketing și comunicare, care îți va ghida pașii spre construirea unei imagini de succes în domeniul tău de activitate.

🔻Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Taxă de participare: 20 lei

Prin achitarea taxei de participare susții Fundația CCU în Proiectul său “ Digitalizarea Școlilor” prin care dorim să achiziționăm o imprimantă  pentru Școala Gimnazială Câlnic, jud. Alba. O parte din valoarea totală obținută în urma evenimentului va fi folosită pentru susținerea cazului de mai sus.

🎯Mai multe informații despre Proiectul nostru și Școala Gimnazială Câlnic, jud. Alba  - AICI.

✅Ce vei învăța în acest workshop:

 • Din ce este alcătuită identitatea unui brand;
 • Ce e important să conțină un brand personal;
 • Cum identifici audiența potrivită pentru tine.

✅Acest workshop este pentru tine dacă:

 • Vrei să devii mai vizibil(ă) în domeniul tău de activitate, fie pentru că vrei să avansezi în carieră sau vrei să faci o schimbare;
 • Vrei să fii vectorul de imagine care te ajută să pornești sau dezvolți propriul business;
 • Vrei să clarifici „bucătăria” propriului brand și să simți că ai mai multă structură;
 • Vrei să știi cum treci de la „oricine poate fi clientul meu” la „brandul meu se adresează unor oameni anume” fără a pierde potențiale vânzări;
 • Ești deschis(ă) să înveți și pui în practică ceea ce afli.

✅Acest workshop NU este pentru tine dacă:

 • Ești în căutarea unor materiale de studiu referitoare la branding, fără a avea nici un interes pentru a pune în practică;
 • Cauți o scurtătură care să te facă milionar în euro peste noapte;
 • Singurul tău factor de motivație este să faci bani, indiferent de cât de corecte sunt mijloacele prin care ajungi acolo.

✅Ce vei obține în urma acestui workshop:

 • Structură - vei vedea că fiecare informație și exercițiu merge pe un format clar, pe care îl poți parcurge de fiecare dată când ai nevoie;
 • Profunzime – te voi provoca să spui ceea ce contează pentru tine și clienții tăi, nu doar ceea ce spune toată lumea;
 • Ușurință în practică – începând cu primii pași din întâlnirea online vei vedea cum se leagă elementele cheie ale brandului tău și ce poți face după finalizarea lui;
 • Răspunsuri la întrebări cheie - fie că sunt cuprinse în prezentare sau le primești în sesiunea de Q&A, te invit să profiți de ocazia de a clarifica orice simți că e complicat sau „încâlcit” acum pentru procesul tău de branding;
 • Sprijin să faci primii pași – atât prin tot ce se întâmplă în workshop, dar și prin feedback punctual după, în cazul în care vei dori.

👩‍🏫Despre Trainer

“Sunt Alina Bota și scopul meu este să contribui la dezvoltarea mediului social și antreprenorial prin colaborare.

Cei aproximativ 15 ani de marketing și comunicare de până acum mi-au oferit șansa de a învăța în permanență, de a descoperi oameni extraordinari și de a găsi propriul meu de a avea impact. În decursul acestei călătorii intense și dinamice am lansat Coach4Marketing, un brand care îmbină cunoștințele de marketing și instrumentele de coaching. Sub umbrela acestuia ofer sesiuni sau programe de lucru așezate, clare, structurate – dar nu neaparat ușoare – pentru antreprenorii care vor să înțeleagă cum pot utiliza marketingul pentru a crește pe baza resurselor pe care le au aici și acum.

Pe lângă aceste roluri sunt un om ca și tine. Iubesc să mă înconjor de oameni care vor să se dezvolte, de la care pot învăța și care au încredere în contribuția lor. Respect munca fiecăruia și puterea de a se ridica după un moment mai dificil. Și cred cu tărie că cel mai mare atu al nostru, al omenirii, este imaginația.

Și sunt curioasă. Foarte curioasă. De aceea aștept cu nerabdare să te cunosc!”

📅Agenda Evenimentului:

18.30 - 18.45: Intro și prezentare

18.45 - 19.45: Identitate de brand & brand personal

19.45 - 20.15: Definirea audienței

Vino alături de noi!

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  20,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page