top of page

mar., 13 dec.

|

Live Online

Atragerea de fonduri pentru organizaţiile non-profit

- provocări şi oportunităţi actuale -

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Atragerea de fonduri pentru organizaţiile non-profit
Atragerea de fonduri pentru organizaţiile non-profit

Ora și Locația

13 dec. 2022, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Reprezinți o organizație non-profit sau ești pe cale să înființezi una?

Cu siguranță ți-ai pus de multe ori problema “Cum voi atrage fonduri pentru susținerea activității organizației mele?”, fiindcă atragerea surselor de finanţare pentru organizaţiile non-profit presupune provocări continue şi adaptarea permanentă la contextul economic, social şi legislativ.

În România sectorul non-profit a luat avânt doar în ultimii ani şi nu se bucură de o lungă tradiţie precum cel din ţările dezvoltate, dar stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile şi să ne implicăm mai mult. Ca să putem fiecare să ne aducem o contribuţie în acest sens trebuie mai întâi să avem informaţii despre ce trebuie să facem şi cum să ne implicăm în această direcţie.

Dacă te regăsești în această situație și îți dorești să găsești soluții eficiente pentru organizația ta în ceea ce privește atragerea de fonduri, ți-am pregătit un webinar interesant, care să te ghideze în acest demers.

Așadar vino pe data de 13.12.2022, de la ora 18:30 la webinarul gratuit – “Atragerea de fonduri pentru organizaţiile non-profit - provocări şi oportunităţi actuale”, să descoperi cum poți găsi oportunităţi de finanţare, pe care să le menţii pe termen lung şi să le diversifici permanent apelând inclusiv la tehnicile din mediul online.

Invitatul nostru va fi doamna Ramona Mara - conferențiar universitar, doctor în finanţe, lector formator în domeniul fiscal – alături de care vei descoperi principalele strategii de atragere a fondurilor pentru organizația ta non-profit.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Cui i se adresează webinarul? 

Webinarul se adresează tuturor celor care sunt implicaţi în activitatea organizaţiilor non-profit şi doresc să afle cum pot să atragă mai multe surse de finanţare. De asemenea, evenimentul se adresează celor care sunt voluntari sau doresc să se implice în activităţi de voluntariat oferindu-le informaţiile necesare legate de subiecte importante precum organizarea de evenimente, atragerea de noi donatori şi cum pot să îşi aducă o contribuţie importantă în cadrul organizaţiei. Ne adresăm şi donatorilor actuali sau viitori care vor afla ce înseamnă finanţarea sectorului non-profit şi importanţa acestuia în prezent.

Cui nu i se adresează webinarul? 

Celor care nu cred că schimbarea e în mâinile noastre şi îi lasă pe alţii să decidă pentru ei.

Cu ce pleacă acasă participanţii? 

Participanţii la acest webinar vor rămâne cu o gamă largă de soluţii de atragere de fonduri şi le vor putea ulterior aplica în practică în funcţie de misiunea şi obiectivele fiecărei organizaţii. Vor afla mai multe despre cum pot folosi tehnicile digitale de atragere de fonduri care s-au dezvoltat mai ales în ultimii ani.

În cadrul acestui webinar vom aborda:

 • principalele surse de finanţare ale organizaţiilor non-profit;
 • principalele strategii de atragere a fondurilor organizaţiilor non-profit;
 • căile prin care să ajungem la donatori şi cum îi convingem să ne finanţeze;
 • profilul donatorului –ca un element cheie al reuşitei în atragerea de fonduri;
 • organizarea de evenimente de atragere de fonduri;
 • cum ne promovăm misiunea şi obiectivele;
 • cum ne menţinem donatorii şi relaţiile cu aceştia pe termen lung;
 • care sunt avantajele fiscale în cazul sectorului non-profit şi cum le putem integra în campania noastră de atragere de fonduri;
 • elaborarea strategiei de strângere de fonduri;
 • instrumente de atragere de fonduri în mediul online.

Detalii trainer:

Ramona Mara este conferenţiar universitar în cadrul FSEGA, UBB, Cluj-Napoca. A obţinut titlul de doctor în Finanţe în anul 2008 şi are o vastă experienţă academică susţinând cursuri de finanţe, strategii de atragere de fonduri şi management financiar în cadrul FSEGA şi în cadrul Facultăţii de Sociologie și Asistență Socială. A susţinut cursuri ca lector formator în domeniul fiscal şi a organizat workshopuri şi webinarii pe tema atragerii de fonduri pentru organizaţiile non-profit.

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page