top of page

mar., 31 mai

|

Webinar - Live Online 🎬

Antreprenoriatul - o stare de spirit!

Pregătește-ți întrebările și vino să-l cunoști pe Antreprenorul - Cristian Nicolae, într-o nouă serie a Evenimentelor marca "Q&A Antreprenor"! Domenii: Antreprenoriat, Motivație, Leadership

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
Antreprenoriatul - o stare de spirit!
Antreprenoriatul - o stare de spirit!

Ora și Locația

31 mai 2022, 18:30 – 20:30 EEST

Webinar - Live Online 🎬

Despre Eveniment

Ai auzit de expresia „mentalitate de învingător” ? Sau de „crearea de tipare mentale – pozitive sau toxice” ?

De aici pleacă totul : cum ne setăm dorința de a face ceva în viața noastră – și nu ceva banal, ci ceva de excepție!

 • Cum să te dezvolți tu ?
 • Ce cărți citeșți ?
 • La ce traininguri te duci ?
 • Dar colegii tăi ?
 • Dar afacerea ta ?
 • Cum să reacționezi la o competiție corporatistă ?
 • Dar la inflație ?

Vei afla de ce e bine să ai o afacere – nu 2 sau 3. Cel puțin, până o consolidezi pe prima : dar ce înseamnă să consolidezi ? Vei afla la evenimentul gratuit din seria Q&A Antrepernor - „Antreprenoriatul - o stare de spirit!” susținut pe data de 31.05.2022, de către Cristian NicolaeAntreprenor cu 30 de ani de experiență în business.

Cum să angajezi oameni, cum să îi ajuți să crească, cum să te bucuri de succes și cum să tratezi „eșecul” (care de fapt reprezintă o lecție foarte valoroasă, dacă avem înțelegerea necesară), și multe altele poți descoperi numai dacă vei fii alături de noi.

Așadar nu rata o întâlnire inspirațională cu Cristian Nicolae, în care ai libertatea de-i adresa întrebări din zona de antreprenoriat, motivație, leadership, la care până acum nu ai găsit răspunsul rezonabil. 😊

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

Cui i se adresează webinarul ?

Celor care gândesc „antreprenorial” – adică dinamic, cu o dorința permanentă de evoluție. Primul pas către antreprenoriat poate fi să fii angajat într-o firma, unde tu dai 110% : da, adică dai mai mult decât ți se cere!

Pentru că, înainte de a da către patron și firma, dai pentru tine – prin crearea unui tipar mental sănătos, de luptător, de om ambițios.

Dacă eșți deja antreprenor, cu afacerea ta, webinarul îți va veni „mănușă” – pentru că vei afla că nu numai tu te lovești câteodată de birocrație, de clienți dificili, de parteneri ciudați, de creșterea dobânzilor bancare...

Și îți vom da idei tari despre soluții creative : vino la webinar-ul gratuit CCU – Cristian Nicolae Inspiration și în acest fel vei primi cadou acest training în valoare  de 1.000 euro!

Detalii trainer :

· Cristian a absolvit Facultatea de Medicină Generală din Craiova în 1991.

· Timp de cinci ani a fost manager în companii farmaceutice multinaționale.

· Dar pasiunea și-a găsit-o în antreprenoriat.

· Începând cu 1992 a dezvoltat, împreună cu părințIi și cu fratele lui, afaceri diverse: Paneli (patiserie unde au fost consiliați de specialișți americani), TehnoProf (fabricare de utilaje pentru patiserii), OptiPro (clinică oftalmologică), ProLens(distribuție de lentile oftalmologice), ElectroSoft (fabricare de vitezografe pentru locomotive), Control Systems (fabricare de dispozitive EFIS pentru avioanele militare YAR-99-Șoim), SoftExpert Mobility(dezvoltarea de soluții IT mobile).

În ultimiii 6 ani s-a focalizat pe dinamizarea a două business-uri :

· Cristian Nicolae Inspiration: firma de training, coaching și public speaking. Este Membru Fondator John Maxwell Team România și trainer certificat John Maxwell USA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK, având o certificare în retorică și oratorie marca Casă Paleologu.

· CriniDent: împreună cu soția lui, medic stomatolog. Este vorba despre o clinică stomatologică în Craiova, cu cincisprezece profesionișți, care acoperă practic tot ce înseamnă stomatologia modernă.

"Dă 110% în ceea ce faci, și lucrurile vor ieși așa cum vrei!" - Cristian Nicolae

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page