top of page

mar., 09 feb.

|

Webinar

Află ce Tipar Relațional ai!

În data de 9 februarie 2020 a avut loc Webinarul „Află ce Tipar Relațional ai!”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili și de către Florentina Gionea.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Află ce Tipar Relațional ai!
Află ce Tipar Relațional ai!

Ora și Locația

09 feb. 2021, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Vrei să afli ce este Tiparul Relațional și ce rol are acesta în relația de cuplu? În ce fel poți înțelege comportamentul partenerului și cum vă puteți îmbunătăți relația ținând cont de acest concept ?

În cadrul webinar-ului aflăm care este tiparul relațional și cum influențează acesta relația de cuplu, îl puteți accesa pe canalul de Youtube accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=NP0fLYkqQo0&t=53s .

Cui i s-a adresat webinarul ?

Webinarul s-a adreseat în special femeilor, însă și bărbații sunt bineveniți.

Cui nu i s-a adresat webinarul ?

Persoanelor care nu sunt deschise să se cunoască mai bine, care nu înțeleg psihologia sau spiritualitatea. Persoanele sceptice sunt binevenite pentru că, cu siguranță vor descoperi lucruri noi.

Descrierea detalită a temei:

Tiparul Relațional este un concept creat de Florentina Gionea, Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional. Pe baza unor întrebări prestabilite, se poate afla tiparul relațional care poate fi simplu sau complex. În funcție de tiparul relațional putem vedea și înțelege comportamentele din relația de cuplu. În funcție de tiparul relațional putem acționa să îmbunătățim relația dintre parteneri.

Cu ce au pleacat acasă cursanții ?

Află care este Tiparul Relațional personal și înțeleg comportamentele personale, ale partenerului și chiar ale copiilor.

Detalii trainer

Florentina Gionea este Life Coach Spiritual și Terapeut Relațional, Tedx Speaker și Fondatoarea Comunității Femeilor Autentice din România. Are o experiență de 9 ani în zona de coaching și a ajutat sute de persoane să îți transforme viața într-una echilibrată și fericită. Prezența TV: ProTV, Digi24, Antena 3, Antena Stars, TVR 1, Radio București, Canal 33, A7TV.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page