top of page

joi, 30 sept.

|

Webinar

Adevărul depre EMOȚII!

În data de 30 septembrie 2021 a avut loc Webinarul „Adevărul depre EMOȚII”, eveniment organizat de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Adevărul depre EMOȚII!
Adevărul depre EMOȚII!

Ora și Locația

30 sept. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Adesea, cautăm fericirea în exterior și avem iluzia că trebuie să facem sau să obținem ceva pentru a fi fericiți. În realitate, pentru a fi fericiți, este important să trăim în echilibru cu emoțiile noastre. 

Îți dorești să îți înțelegi mai bine emoțiile la nivel corporal, să înțelegi ce mesaje îți transmit acestea? Care este rolul lor pentru tine, și cum poți evita să cazi în capcanele etichetării emoțiilor ca fiind pozitive și negative?

Atunci te invităm pe canalul nostru de YouTube pentru a vizualiza webinarul - “Adevărul depre EMOȚII”, unde împreună cu Andreea și Alexandru Prună, vei descoperi care sunt cele 8 emoții fundamentale și care este mesajul pe care vrea să ni-l transmită fiecare emoție în parte. 

În ce fel ne ajută exprimarea și trăirea fiecărei emoții și ce resurse interioare primim cu ajutorul lor pentru a ne trăi acel echilibru interior.

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube pentru a putea vizualiza înregistrarea evenimentului!

Cui  i se adresează webinarul ?

Tuturor celor care doresc să își cunoască emoțiile și să învețe cum pot trăi în armonie cu acestea

Cui NU i se adresează webinarul ?

Dacă cauți mindseturi de dezvoltare personală, dacă vrei anumite rețete ale succesului sau dacă cauți cum să controlezi emoțiile acest workshop nu este pentru tine.

Descrierea detaliatã a temei

Inteligența emoțională s-a dovedit că ne influențează în mod semnificativ nivelul de succes și fericire din viața noastră. Este clar că a devenit mult mai importantă chiar si decât nivelul de educație sau cel de inteligență rațională.

Într-un cuvânt, inteligența emoțională descrie abilitatea, capacitatea, îndemânarea de a identifica, evalua și gestiona emoțiile noastre și ale altora. 

Oamenii care au un grad ridicat de inteligență emoțională se cunosc foarte bine pe ei înșiși, sunt capabili să simtă și emoțiile altora și au capacitatea să înțeleagă informațiile transmise de fiecare emoție în parte. Cunoscând emoțiile și dezvoltând propria inteligență emoțională, putem reduce stresul din viața noastră, putem deveni mai productivi și de succes în ceea ce facem și îi putem ajuta și pe ceilalți să devină mai productivi și de succes în viața lor.

Cu ce pleacã acasã cursanţii ?

  • Cunoașterea la nivel corporal a celor 8 emoții fudamentale;
  • Eliminarea etichetării că unele emoții ar fi „negative” sau „positive”;
  • Descoperirea beneficiilor aduse de fiecare emoție în parte;
  • Conștientizarea emoțiilor „blocate”;
  • Diferența dintre emoție și stare emoțională;
  • Conștienizarea stărilor emoționale care ne produc „plăcere”.

Descriere traineri:

Andreea Prună  este ACC Coach & Mater NLP, acreditata de Richard Bandler și co-fondatoare Go2coaching.

De peste 4 ani, Andreea este într-o misiune de a însoți oamenii într-o călătorie de autocunoaștere, de schimbare și de transformare. Prin sesiunile de Coaching și NLP ea îi ajută pe oameni să își atingă obiectivele personale și profesionale provocându-i să îți  asume responsabilitatea, să-și amintească propriul DE CE și să-și ducă cariera și provocările personale la nivelul următor. Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Radu Alexandru Prună este Master NLP Coach acreditat de Richard Bandler și cofondator Go2coaching, cu o experiență de peste 4 ani, oferind coaching și NLP persoanelor care își doresc să își atingă obiectivele fie personal, fie profesional. 

Este pasionat de oameni și încrezator în potențialul de dezvoltare al fiecăruia. Scopul lui este să îi ajute pe oameni să se alinieze cu misinea lor personală pentru a-și îndeplini propriul potențial. 

Mai multe pe www.go2coaching.ro.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page