top of page

joi, 17 feb.

|

Webinar

Adevăratele secrete ale unui Leader

Pe data de17 februarie 2022 a avut loc webinarul gratuit: "Adevăratele secrete ale unui Leader", susținut de George Nedelcu- (business coach).

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Adevăratele secrete ale unui Leader
Adevăratele secrete ale unui Leader

Ora și Locația

17 feb. 2022, 18:30 – 20:45

Webinar

Despre Eveniment

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă să fii cu adevărat un Leader? Ce presupune lucrul acesta, și de ce activitatea de Management sau Antreprenoriat, nu implică întotdeauna competențe de Leadership? Iată un lucru pe care multă lume nu îl înțelege sau refuză să-l creadă: NU toată lumea este un leader întrucât Leadership-ul este abilitatea de a inspira o echipă să atingă un obiectiv specific.

Iar acest lucru nu se întâmplă printr-o funcție de manager sau prin startul propriei afaceri, ci prin modul în care ne conducem echipa și prin principiile pe care le transmitem. Vestea bună este că dacă ne dorim cu adevărat să ghidăm și să organizăm o echipă pentru a atinge un obiectiv comun, cu toții putem deveni lideri. De obicei acest lucru se întâmplă în contextul unei organizații, însă leadership-ul este de asemenea și despre cum TU, ca individ, decizi să-ți conduci viața.

Dacă îți dorești să afli care sunt secretele care duc la evoluția business-ului și cum îți poți mobiliza echipa spre rezultate, NU rata webinarul: “Adevăratele Secrete ale unui Leader”, din data de 17.02.2022, de la ora 18:30.

Împreună cu George Nedelcu (business coach) vei descoperi informații care sunt indispensabile succesului în afaceri și cu siguranță vei primi claritate neclintită asupra așteptărilor tale.

Te invităm să vezi înregistrarea webinarului pe canalul nostru de Youtube!

Cui i se adresează Webinarul?

Webinarul se adresează persoanelor din poziții de conducere, acelor oameni care influențează direct evoluția mai multor persoane.

Cui NU i se adresează Webinarul?

Acest material nu este direcționat către persoane care tocmai pornesc în carieră sau încă nu s-au decis ceea ce vor să facă pe viitor. De asemenea, nu este pentru cei care nu doresc să evolueze și să ajute mai mulți oameni să se dezvolte.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

Din webinar vei prelua exercițiile și principiile pe care George Nedelcu le folosește atât el ca lider, dar le și transmite Antreprenorilor pe care îi sprijină ca și coach. Vei putea folosi aceste principii pentru a-ți asigura atât evoluția ta personală, cât și cea profesională și a echipei pe care o conduci.

La finalul evenimentului vei știi tot ce este necesar pentru a deveni o nouă persoană - persoană care va realiza toate obiectivele deja setate. Atât în afaceri, cât și în viața personală.

Despre trainer:

De peste 20 de ani George Nedelcu s-a antrenat în vânzări și management, a format și a condus echipe de mai bine de 18 ani, și făcut parte din echipa lui Tony Robbins la evenimentele UPW London din 2018 & 2019. De mai bine de 7 ani, George lucrează cu mintea și emoțiile omului, fiind business coach pentru Antreprenori de top din România și ajutându-i să își formeze echipa, să îmbunătățească sistemele companiei, să maximizeze profitul și să minimalizeze costurile.

Este de asemenea hostul Power Podcast și directorul executiv al agenției de marketing Kronstadt Media.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page