top of page

mie., 08 dec.

|

Webinar

5 pași concreți pentru a trăi mai bine (Începe cu tine!)

Pe data de 8 decembrie 2021 a avut loc webinarul gratuit: "5 pași concreți pentru a trăi mai bine (Începe cu tine!)",susținut de Ana Maria Alexandru.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
5 pași concreți pentru a trăi mai bine (Începe cu tine!)
5 pași concreți pentru a trăi mai bine (Începe cu tine!)

Ora și Locația

08 dec. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Tu ce ai face dacă ai putea da timpul înapoi? Dacă ai putea să vezi cu ochii de acum situațiile din ultimii ani și să ai posibilitatea de a alege să acționezi diferit, ce ai face concret?

Nu, nu am inventat (încă 🙂 ) Mașina Timpului, dar am creat o mulțime de instrumente utile pentru a trăi din viitor înspre prezent. Se numește Modelul de Coaching AMA și are la fundația sa cele 3 valori fundamentale care ne descriu, ne susțin și ne dezvoltă continuu pe cei care le-am adus activ în viețile noastre: Aprecierea-Măiestria-Armonia.

Dacă și TU dorești să descoperi căi concrete prin care să îți împlinești planurile atât cele personale cât și cele profesionale, te invităm pe canalul nostru de Youtube sa vizionezi înregistrarea webinarului.

Cui i se adresează webinarul ?

Tuturor celor care simt în această perioadă de timp că au nevoie să se simtă conectați cu sine, că au nevoie să aibă o comunicare mai bună cu cei din jurul lor și mai ales, să se recentreze pentru un an 2022 mai bun decât cei de până acum.

Cui nu i se adresează webinarul ?

Celor care vor rețete aplicabile tuturor și care nu doresc să facă un proces de introspecție autentic, în urma căruia să își găsească propriile răspunsuri și să stabilească propriile planuri de acțiune care îi vor duce către ceea ce își doresc de fapt.

Cu ce pleacă acasă cursanții?

Cu pași concreți și ușor de replicat în viață, activitatea, munca lor. Revelații despre sine pe care pot construi un plan de acțiune pentru o viață mai bună. Un sprijin real pe parcursul webinarului și după. Conexiunea cu echipa minunată de experți și specialiști în coaching, training și consultanță AMA Leadership Academy.

Căi concrete prin care să își continue descoperirile și să-și împlinească planurile atât cele personale cât și cele profesionale.O abundență de programe, cursuri, resurse, evenimente valoroase, frumoase și îmbucurătoare, care dau rezultate la nivel individual, de echipa, organizațional, sistemic.

Descrierea detaliată a temei:

Sunt Ana-Maria Alexandru, Fondatoarea AMA Leadership Academy și voi împărtăși cu tine de ce Aprecierea este piatra noastră de temelie și care sunt cei 5 pași concreți pe care îi poți și tu face pentru a trăi mai bine în fiecare zi. Transformarea în bine începe cu Tine”.

Detalii trainer:

  • Ana-Maria Alexandru AMC IAPC&M - Maestru în Coaching Acreditat de Autoritatea Internațională pentru Coaching și Mentoring Profesionist
  • Fondatoarea AMA Leadership Academy
  • Președinte Asociația ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România.

Cu o  experiență de 20 de ani în antreprenoriat, leadership și coaching și mai mult de 10.000 de ore de implementare a programelor de training, coaching, formare a specialiștilor în activitatea de coaching, respectiv coaching de echipă, AMA contribuie la succesul organizațiilor, echipelor, comunităților și membrilor acestora cu rezultate la nivel de excelență în sportul de performanță, business  și educație.

Formator al echipelor de coachi și voluntari care au adus coachingul în educația din țara noastră, AMA este Expert Curriculă și Implementare în Programe Educaționale care au produs rezultate pentru mai mult de 15.000 elevi și 2500 profesori români.

Cu o experiență de 10 ani în programe susținute de către Ministerul Educației și Cercetării, Institutul de Științe ale Educației, Fonduri Europene, Banca Mondială, Leadership în Motion, Asociația ROI și numeroase alte ONG-uri și organizații, AMA contribuie la dezvoltarea educației românești prin metode inovative și abordări multidisciplinare din sfera holistica și transformațională.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page