top of page

lun., 14 nov.

|

Live Online

4 recomandări eficiente pentru o greutate stabilă

"Ca să obții rezultate diferite în procesul de slăbire, trebuie să faci lucrurile diferit, adică să schimbi OBICEIURILE."

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
4 recomandări eficiente pentru o greutate stabilă
4 recomandări eficiente pentru o greutate stabilă

Ora și Locația

14 nov. 2022, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

Auzim vorbindu-se tot mai des în ultima vreme despre STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS, doar oare știm cu toții ce presupune exact? Marea majoritate crede că are legătură doar cu ALIMENTAȚIA, adică cu ceea CE MÂNCĂM.

Mai mult, persoanele care urmăresc să și slăbească, caută mereu o “dietă” minune care să le aducă rezultatele dorite cât mai ușor și cât mai rapid. Nimic greșit, doar că acea dietă nu există. De aceea 80 % din persoanele care au urmat vreodată un regim și au slăbit, au revenit cel puțin la greutatea inițială.

Pentru că ORICE dietă funcționează pe termen scurt, și TOATE  dietele  eșuează pe termen lung.

Ca să obții rezultate diferite, trebuie să faci lucrurile diferit, adică să schimbi OBICEIURILE.

Pe scurt, schimbarea STILULUI DE VIAȚĂ, într-un mod care să îți asigure o stare de sănătate OPTIMĂ, să te ajute să scazi în greutate și apoi să îți menții greutatea stabilă, fără a lua înapoi kilogramele pierdute.

Înscrie-te la webinarul gratuit: "4 recomandări eficiente pentru o greutate stabilă", din data de 14.11.2022, de la ora 18:30, unde vei descoperi cele mai importante și esențiale recomandări pentru a avea un STIL DE VIAȚĂ armonios, în echilibru cu nevoile organismului tău.

Alături de noi va fi doamna doctor Nicoleta Lupașcu - medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, care va atinge toate componentele care alcătuiesc STILUL DE VIAȚĂ, pentru că a trăi sănătos, nu înseamnă DOAR MÂNCARE.

🔻Înscrierea la webinar se face Gratuit prin selectarea unui BILET din secțiunea de mai jos ( BILETE) și accesarea butonului Finalizează Comanda ❗️

În aceste webinar vei afla:

 • ce presupune o alimentație sănătoasă;
 • care sunt grupele de alimente și care este porția recomandată a fi consumată zilnic;
 • cum arată o farfurie ideală;
 • cât de important este să știm când ne alimentăm;
 • ce legătură are ritmul nostru biologic, circadian cu creșterea în greutate;
 • care trebuie să fie numărul și frecvența meselor;
 • cât de mult contribuie sportul la scăderea în greutate;
 • ce înseamnă mișcare și care este recomandarea minimă;
 • legătura somnului cu acumularea kilogramelor;
 • care este igiena somnului;
 • cât și cum contribuie stresul la pierderea sănătății și la creșterea în greutate.

Cui i se adresează webinarul?

 • Oricărei persoane preocupate de “bunăstarea” propriului organism;
 • Tuturor persoanelor care urmăresc să slăbească și vor să o facă într-un mod CORECT, aliniat cu nevoile organismului  lor;
 • Oricărei persoane care dorește să afle și apoi să implementeze obiceiuri sănătoase care să le asigure un stil de viață robust și trainic.

Cui nu i se adresează?

 • Oricărei persoane care caută rezultate extra rapide de scădere în greutate, fără niciun efort sau implicare.
 • Oricărei persoane care nu este compliantă și nu este dispusă la nicio schimbare.
 • Oricărei persoane care nu este dornică să investească în "bunăstarea” propriului corp.

Cu ce pleacă acasă participanții?

În urma acestui webinar participanții “pleacă” înzestrați cu cele mai importante UNELTE cu care să își atingă toate obiectivele, fie că vorbim despre o sănătate OPTIMĂ, fie despre o GREUTATE echilibrată și stabilă.

Detalii Trainer:

Numele meu este Nicoleta Lupașcu și sunt medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Sunt absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara din anul 2005. Este anul în care mi-am început, tot în Timișoara, cariera de medic, mai exact în specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, trecând prin etapele de pregătire ca medic rezident, medic specialist pentru ca în anul 2019 să devin medic primar.

În perioada 2015-2019 am efectuat stagiile de pregătire pentru a doua specialitate, cea de Medicină Internă, pe care am absolvit-o prin promovarea examenului de medic specialist în anul 2019.

Practic profesia de medic de mai bine de 16 ani, iar în tot acest timp am tratat peste 5000 de persoane, de la pacienți cu diabet, obezitate, alte boli de metabolism sau patologii diverse (digestive, cardiovasculare, neoplasme), la paciente cu endometrioză, sindromul ovarelor polichistice,  sau persoane care fie au dorit să scadă în greutate, fie au urmărit să își îmbunătățească starea de sănătate și stilul de viață.

În ultimii 2 ani, am lucrat cu mii de femei cu endometrioza sau sindromul ovarelor polichistice, pe care le-am ajutat să își schimbe comportamentul alimentar și să îmbrățișeze principiile de viață corecte și corespunzătoare acestor afecțiuni, astfel încât boala să fie înlăturată sau ținută sub control.

Având la bază experiența acumulată în ultimii ani am dezvoltat PROGRAME DE NUTRIȚIE pentru persoanele care vor să slăbească și să scape de obiceiurile greșite care le țin blocate într-un cerc vicios al îngrășării.

Misiunea mea este să ofer metode simple, plăcute, eficiente și permanente tuturor persoanelor care doresc să obțină o greutate optimă și/sau să aibă un trai echilibrat.

Dacă lucrează cu mine, persoanele au la îndemână instrumentele cu care pot să-și transforme viața și să-și rescrie povestea, deoarece soluțiile mele acoperă toate componentele stilului de viață puternic conectate între ele: alimentație, sport, somn, stres.

Deasemenea, am dezvoltat PROGRAME DE NUTRIȚIE special concepute pentru femeile cu endometrioză și sindromul ovarelor polichistice, cu plan nutritional adaptat acestor afecțiuni.

Consultațiile se pot desfășura ONLINE, pe platforma ZOOM, cu programare pe site-ul www.nicoletalupascu.ro sau în cadrul clinicii DOCCLINIC, strada ARIES, Nr.3 TIMISOARA.

Oricare ar fi motivele pentru care alegi particpiarea la webinar, te aștept încântată să te am aproape! :)

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Gratuit

  Selectează 1 bilet, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page