top of page

mie., 16 iun.

|

Webinar

4 Pași simpli pentru relații împlinite acasă și la birou

În data de 16 iunie 2021 a avut loc Webinarul „4 Pași simpli pentru relații împlinite acasă și la birou ”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
4 Pași simpli pentru relații împlinite acasă și la birou
4 Pași simpli pentru relații împlinite acasă și la birou

Ora și Locația

16 iun. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Îți dorești să ai parte de relații împlinite pe plan personal (familia, partenerul de viață, copii)? Îți dorești să ai parte de o relație care să te susțină în evoluția personală și profesională?

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube, pentru a vizualiza webinarul GRATUIT: „ 4 Pași simpli pentru relații împlinite acasă și la birou ”, unde vei descoperi o metodă potrivită și sigură prin care să-ți găseșți partenerul fără să mai treci prin stresul metodelor clasice: aplicații de dating/ cluburi/ evenimente – metode care nu funcționează întotdeaună!

Împreună cu Octavian Baban, vei afla cum să-ți găsești echilibru în relațiile din viața ta și cum le poți îmbunătăți astfel încât încât să ai parte de parteneri potriviți pentru tine.

De ce să participi la acest eveniment?

🔰 Îți dorești echilibru: Relațiile sunt o componentă foarte importantă a vieții noastre și daca nu sunt cum trebuie, au ca rezultat dezechilibre și pe planul financiar și pe sănătate.

 🔰 Vrei o metodă sigură prin care să gestionezi cu succes relațiile cu partenerii afacerii tale?

 🔰 Dezvoltarea echipei: Ca proprietar de business, acest eveniment intensiv te va învăța cum să dezvolți echipe, să ai angajații potriviți, în contextul in care îți este greu să găsești și să ții oameni potriviți lângă tine.

Pentru cine este acest eveniment?

  • pentru cei care înțeleg că prin relații personale și profesionale de calitate pot excela în orice domeniu;
  • pentru antreprenorii care vor să-și crească afacerea punând bazele relațiilor de succes;
  • pentru managerii și liderii de echipe care vor să găsească idei revoluționare pentru a duce compania la următorul nivel;
  • pentru profesioniștii din orice domeniu care vor să exceleze în carieră.

Acesta este un eveniment recomandat profesioniștilor care vor să obțină prosperitatea în afaceri și în viața personală, contribuind în același timp și la succesul celor din jurul lor. În cadrul trainingului intensiv din acest an, Echipa Diamond System vă prezintă înțelepciunea străveche aplicată în domeniul relațiilor personale și profesionale, prin sistemul Șlefuitorului de diamante. 

Relațiile sunt un subiect relevant pentru toată lumea mereu, fie că vorbim despre relații personale, sau profesionale.

Majoritatea obstacolelor se încadrează în cele 4 obiective ale unei relații:

 1. să găsim partenerul(a) potrivit(ă); 2. să-l păstrăm alături; 3. să fim fericiți împreună; 4. să aducem o contribuție celor din jur, împreună.

Ce este de reținut, este că sistemul Diamond Cutter când se aplică, se începe de la cel mai relevant obstacol sau cel mai mare vis al tău cu privire la relații. Acesta este și scopul aplicării Sistemului Semințelor (al Șlefuitorului de diamante): să plantezi și să grădinărești zilnic sămânța, sau tiparul mental potrivit, astfel încât rezultatul, în timp, să devină sigur.

 Pe măsură ce tiparele mentale încep să se schimbe, tot așa survine și schimbarea în relațiile tale. E nevoie de un prim succes, oricât de mic ar fi pentru a te ține de obiceiul grădinăritului tiparelor mentale.

Nu contează sezonul în care ne aflăm, că e de muncă sau că e vacanță, mereu ai nevoie de relații împlinite cu cei din jur. Fie că îți dorești o relație personală nouă, sau să îmbunătățești o relație pe care deja o ai (cu familia, cu copii, cu colegul sau șeful de la birou), în cadrul acestui webinar vei avea ocazia să afli 4 pași simpli, care te vor ajuta să te îndrepți în direcția dorită.

Despre Sistemul Diamond Cutter (Șlefuitorul de diamante)

 Sistemul Diamond Cutter oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul DCI oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim, inclusiv o relație împlinită care să ne ajute să evoluăm. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia.

Vei dobândi liniștea mentală că aplici un sistem eficient, care funcționează de fiecare dată. Un sistem corect, care este simplu și plăcut de pus în practică și care te ajută să ajungi de fiecare dată la rezultat.

Despre trainer: Octavian Baban

  • Trainer & Manager;
  • Coach și trainer în Sistemul Semințelor, fondator Diamond System România.

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

 Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. Acum am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni, antreprenori sau profesioniști care își doresc să evolueze continuu.” Octavian Baban

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page