top of page

joi, 08 iul.

|

Webinar

3 Competențe de Coaching esențiale pentru un Leader

În data de 8 iulie 2021 a avut loc Webinarul „3 Competențe de Coaching esențiale pentru un Leader ”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
3 Competențe de Coaching esențiale pentru un Leader
3 Competențe de Coaching esențiale pentru un Leader

Ora și Locația

08 iul. 2021, 18:30 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

Manager sau Leader? 

Care este diferența și de ce ar trebui să tindem spre a fi leader?

Orice coordonator sau manager de echipă se confruntă cu câteva provocări importante: integrarea echipei astfel încât membrii să se sprijine și să lucreze eficient împreună, oferirea de feedback, problemele de performanță individuală, plecarea membrilor echipei, integrarea celor noi, implicarea și asumarea proiectelor, motivarea echipei sunt doar câteva. 

De multe ori observăm că a avea titlul de manager nu este suficient pentru a obține rezultatele așteptate.

În acest training vei descoperi care este nivelul tău de leadership. De asemenea vei învăța și exersa trei competențe de coaching care te pot ajuta imediat să creezi mediul necesar în care să poți purta discuții de feedback constructive, vei putea crește implicarea și asumarea responsabilităților echipei.

În aceeași organizație, același departament, există întotdeauna o echipă performantă care iese în evidență prin moralul echipei, rezultate, soluții și idei noi. Aceste comportamente nu sunt obținute datorită titlului managerului ci datorită unor competențe de leadership ale acestuia. Acesta are o abordare prin care crează un spațiu de siguranță în care echipa poate să se dezvolte. Membrii echipei se simt stimulați să își asume ceea ce fac și își sprijină managerul să aibă succes. Acesta este momentul în care un manager începe să evolueze de la manager la leader.

Competențele de coaching sunt esențiale unui manager care aspiră să devină leader. Ele permit crearea relațiilor de încredere cu echipa, crearea unui climat de siguranță în care membrii echipei simt că pot veni cu idei, că pot greși,  ajută la îmbunătățirea comunicării, dezvoltarea echipei, creșterea asumării și implicării în proiecte.

Te așteptăm pe canalul nostru de YouTube pentru a putea vizualiza înregistrarea evenimentului!

Cui i se adresează webinarul ?

 • Persoanelor care au un rol de management și își doresc să devină leaderi ;
 • Celor care coordonează sau conduc o echipă și doresc o îmbunătățire a rezultatelor;
 • Celor care sunt de curând numiți în roluri ce presupun coordonarea sau conducerea unei echipe și își doresc să descopere modalități de a aborda eficient noul rol;
 • Celor care se pregătesc să preia roluri de conducere a echipelor și doresc să învețe instrumente necesare în management și leadership;
 • Celor care doresc să învețe cum pot avea o mai bună comunicare folosind o abordare de tip coaching indiferent de rol.

Descrierea detaliată a temei:

În acest webinar vom discuta despre diferența dintre rolul de manager si cel de leader. Voi prezenta cele 5 nivele de leadership definite de John Maxwel și de ce este important să devii leader. De asemenea voi  explica rolul abordării de tip coaching în activitatea unui manager și cum te ajută să devii un leader eficient, respectat și urmat de echipă.

Acest webinar îți va permite:

 • Să descoperi avantajele abordării de tip coaching comparativ cu trasarea de sarcini în funcție de nivelul fiecărui membru al echipei ;
 • Să înțelegi de ce comunicarea de tip coaching facilitează relații mai bune, o comunicare eficientă și rezultatele așteptate ;
 • Să descoperi modul în care poți transforma greșelile în oportunități de învățare folosind abordarea tip coaching;
 • Să înveți și exersezi trei competențe de coaching pe care le vei putea aplica cu echipa ta chiar de a doua zi

Cu ce vei pleca acasă?

 • Cu o viziune clară a diferenței între manager și leader
 • Cu identificarea nivelului personal de leadership;
 • Cu înțelegerea pașilor pe care îi ai de făcut pentru a trece la următorul nivel de leadership;
 • Cu exerciții făcute în timpul webinarului pentru a dobândi trei competențe de coahcing.
 • Cu competențe care îi vor ajuta să îmbunătățească relațiile, comunicarea și rezultatele echipei;
 • Cu posibilitatea de a aplica trei competențe de coaching începând de a doua zi.

Detalii trainer :

 • Adriana este antreprenoare și deține o companie care oferă coaching, training și consultanță ce se adresează managerilor, leaderilor și antreprenorilor. Ea îi sprijină să înlăture barierele care îi împiedică să fie eficienți, să își dezvolte echipele, cariera, să trăiască o viață aliniată cu aspirațiile personale. Proiectele de consultanță abordează organizații care implementează diverse schimbări iar Adriana intervine în revizuirea proceselor aduse de schimbare.

 • Adriana pune la dispoziția clienților cincisprezece ani de experiență în conducerea echipelor de resurse umane a mai multor companii multinaționale. În ultimii șase ani ea a făcut tranziția către antreprenoriat și este dedicată dezvoltării leaderilor în special în această perioadă disruptivă. O puteți urmări pe blogul său adrianaradu.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/adrianaraducoach.

 • A urmat școala de coaching Noble Manhattan și are la activ peste 1000 de ore de coaching. De asemenea este inițiatoarea proiectului }Trăiește viața pe care ți-o dorești~ în cadrul căruia a creat și prezentat traininguri de dezvoltare personală.

 • A predat timp de doi ani la ASE, la catedra de resurse umane a Facultății de Administrație și Management Public. Este implicată ca membru fondator și coach voluntar în Asociația pentru Valori în Educație, organizație non-profit a oamenilor de afaceri din România, care își propune să aducă sistemul de învățământ din România printre primele zece din Europa până în 2033.

 • Adriana crede în abordarea tip leadership este cea care generează valoare pentru manager și echipă. Experiența i-a arătat că leadershipul nu este legat de un titlu ci  este demonstrat de felul în care oamenii îl urmează  pe cel care îi conduce. Valoarea unui leader este dată la final de oamenii pe care a reușit să-i formeze și să le ofere oportunitatea de a evolua profesional și personal. Competențele de leadership pot fi dobândite și presupun în primul rând o abordare ce include conștientizarea momentului, evitarea etichetării și judecării în favoarea curiozității, autenticitatea în relația cu ceilalți, dorința de a reuși prin ceilalți.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page