top of page

joi, 15 feb.

|

Live Online

10 Capcane întâlnite la ROMÂNĂ și MATEMATICĂ la Evaluarea Națională 2024

Ești elev în clasa a VIII-a și urmează să susții Examenul pentru Evaluarea Națională anul acesta? Află cum poți să eviți aceste capcane la examen și să fii mai bine pregătit! Învață și reține aceste capcane pentru viitor!

Nu mai este posibilă înregistrarea!
Vezi alte evenimente
10 Capcane întâlnite la ROMÂNĂ și MATEMATICĂ la Evaluarea Națională 2024
10 Capcane întâlnite la ROMÂNĂ și MATEMATICĂ la Evaluarea Națională 2024

Ora și Locația

15 feb. 2024, 18:30 – 20:30 EET

Live Online

Despre Eveniment

📅Te așteptăm alături de noi pe data de 15 februarie 2024 | Ora: 18:30 | LIVE ONLINE pe ZOOM, la o sesiune de familiarizare cu subiectele și atmosfera din timpul examenului național de evaluare.

Doi traineri dedicați învățământului gimnazial, Iulia-Maria Ciherean (profesor de Limba și Literatura Română) și Beniamin Păsăilă (profesor de Matematică), îți vor dezvălui cele mai frecvente capcane la examene și îți vor oferi sfaturi esențiale pentru a te pregăti mai bine și a avea mai multă încredere în tine în fața subiectelor dificile, în cadrul Webinarului GRATUIT "10 Capcane întâlnite la ROMÂNĂ și MATEMATICĂ la Evaluarea Națională 2024".

Nu rata această oportunitate unică de a te asigura că ești pregătit în mod optim pentru examenul ce poate influența semnificativ viitorul tău academic!

Înscrierea la webinar se face prin rezervarea unui loc din secțiunea de mai jos REZERVĂ 1 LOC și accesarea butonului Finalizează Comanda❗️

Webinarul se va ține live online pe platforma ZOOM și este GRATUIT.

🏣 Prin organizarea acestui eveniment, Fundația CCU susține Școala Gimnazială Mologești, județul Vâlcea, să beneficieze de un echipament multifuncțional pentru activitatea educațională.

Școala a fost recent renovată de Asociația Bookland România, însă are nevoie de echipamente digitale esențiale pentru elevi.

🏨Vezi cazul Școalii Gimnaziale Mologești, județul Vâlcea - AICI!

🎯Cui i se adresează webinarul (Grupul Țintă):

 • Elevilor ce urmează să susțină Evaluarea Națională.

📚Ce informații valorase vor dobândi elevii în urma webinarului:

 • Vor putea evita unele dintre cele mai des întâlnite capcane la examen atât la ROMÂNĂ, cât și la MATEMATICĂ;
 • Vor afla și alte sfaturi utile și extrem de necesare pentru examenul de Evaluare Națională;
 • Voi fi mult mai siguri pe ei în ceea ce privește materia de examen;
 • Vor fi capabili să rezolve mult mai corect un subiect de examen.

👨‍🏫PROFESORI SPEAKERI

· IULIA-MARIA CIHEREAN

“Sunt profesoară de limba și literatura română de cinci ani. Am absolvit Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, nivel licență și master. În prezent, sunt la doctorat la Facultatea de Litere din Sibiu.

Sunt autoare a peste 35 de volume colective, plus am 3 cărți publicate ca unică autoare, printre care și o carte chiar de teste pentru clasa a VIII-a. Public și scriu poezii, prefețe și postfețe la diferite cărți. Am obținut diverse premii și distincții la concursuri de literatură și artă.

În prezent, am o rubrică de gramatică și de scriere corectă săptămânală (în fiecare marți), ce se difuzează pe postul de televiziune INFO HD sau se poate viziona live pe pagina de Facebook a emisiunii Cea mai Bună Dimineață, începând cu ora 07.00 dimineața. (Las link aici - https://www.facebook.com/ceamaibunadimineata?locale=ro_RO).

Am ajutat până în prezent peste 200 de elevi să obțină nota dorită la examene. Am ajutat prin lecții, materiale și postări mii de elevi, peste 15.000 de elevi din toată țara.”

· PĂSĂILĂ BENIAMIN ADRIAN

Numele meu este Păsăilă Beniamin Adrian, am 28 de ani și sunt un pasionat profesor de matematică cu o experiență bogată în domeniul educației.

Absolvent al Facultății de Matematică de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și cu un master în Didactică și Cercetare, am dedicat ani de zile formării și îndrumării elevilor către succes.

Am fost privilegiat să sprijin sute de elevi în pregătirea pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat. Îmi ador munca și sunt mândru să fiu martorul transformării elevilor mei, oferindu-le încrederea și cunoștințele necesare pentru a se îndrepta spre performanțe remarcabile în matematică. Cred în potențialul fiecărui elev și imi doresc să inspir elevii, astfel încât fiecare să își cunoască adevărata valoare.”

Așadar, dragi elevi, vă așteptăm la un webinar interactiv și util unde vom discuta despre emoțiile voastre, despre subiectele de examen și despre cum puteți trece cu succes peste această provocare.

Vom discuta deschis despre ceea ce vă preocupă într-o manieră friendly astfel încât la finalul webinarului să aveți o experiență plăcută și o stimă de sine crescută.

Vă așteptăm cu drag să ne alăturăm pentru a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Rezervă 1 Loc

 • Webinar Live

  Rezervă 1 loc, apoi accesează butonul Finalizare!

  0,00 RON
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page