top of page

Traineri CCU - Top 23 experți și influenceri financiari din România

Actualizată în: 22 mar. 2022

Ne bucurăm și suntem mândri că am colaborat cu traineri care se regăsesc în topul celor 23 de experți și influenceri financiari din Romania, conform articolului publicat pe platforma www.financer.com


Printre aceștia se numără:


Valentin Nedelcu

  • Este investitor pe Piețe de capital încă din 2005, având o experiență de 17 ani în acest domeniu.

  • Este Fondatorul comunității stiintabanilor.ro Cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

  • Activitatea educațională în cifre (2016-2021)

Fondator al Comunității StiințaBanilor care numără aprox. 56,000 de membri;

Peste 4000 de clienți persoane fizice si juridice; Autor a 2 Programe educaționale de lungă durată și a 6 cursuri video de educație financiară și investiții; Co-Organizator al Conferinței naționale anuale de finante personale si investitii MoneyDays.

 

Daniela Irimia este trainer, consultant și autor de cărți de dezvoltare personală și profesională. Are o experiență de peste 7 ani de training în companiile din România. Din 2009, este antreprenor și a fondat mai multe proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2013, dezvoltă și implementează cursuri de comunicare, leadership, muncă în echipă, gestionarea timpului și a stresului în organizații în cadrul Vision Consulting. În 2017 a fondat femeiaindependenta.ro.

Daniela este trainer certificat ANC și la nivel European în NLP (programare neuro-lingvistică). Susține workshop-uri și cursuri pentru dezvoltare personală și profesională, oferă mentoring și consiliere pentru antreprenori, freelanceri și lideri.

A scris cărțile Femeia Independenta și Eliberează-te de stres, cărți pe care le găsiți aici.

 

Adrian Asoltanie este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani.


"Până la 40 de ani am făcut cam toate prostiile financiare. Am descoperit pe propria piele și pe propriul buzunar că, de fapt, există doar câteva metode de a produce și înmulți banii dar există nenumărate metode de a-i pierde. Mi-am dat seama că lipsa de educație financiară este extrem de scumpă atât din punct de vedere financiar dar și emoțional și relațional.
Petrecem aproximativ 80% din timpul nostru treaz într-o relație cu banii: fie să-i producem, fie să-i cheltuim. Cu toate astea nimeni nu ne învață cum să gestionăm această resursă atât de importantă astfel încât noi să fim stăpânii banilor noștri și nu invers”.

Adrian este autorul primei cărți despre bani în cuplu și educația financiară a copiilor din România: “Dragă, unde-s banii?”. De asemenea, susține maratonul de educație financiară Viață și Bani, o serie de peste 200 de lecții și interviuri video, disponibil gratuit pe www.adrian.asoltanie.com/video

 

Anamaria Ciuhuță este antreprenor și în prezent deține două companii, una oferă servicii de consultanță în afaceri și cealaltă oferă programe de training de educație financiară pentru copii și adulți. Deține o experiență bogată de peste 14 ani de training și 20 de ani în domeniul financiar-bancar.

A început activitatea în bancă la 18 ani și la vârsta de 26 de ani era deja Director de Agenție bancară la Cluj și la 27 de ani s-a mutat la București și a ocupat poziția de Manager într-o centrală de bancă. Este creator de conținut pentru articole și cursuri de educație financiară, articolele ei se găsesc pe ww.financialparenting.eu, dar scrie articole de specialitate și pentru alte site-uri. Este contribuitor cu rol de expert financiar pentru Thrive Global Romania.

 

Roxana Bucur a început să economisească încă de la vârsta de 4 ani și să investească de la 6 ani. Având o copilărie în care a învațat acasă despre bani, valoarea lor și muncă, Roxana s-a specializat în domeniul educației în baza pasiunii pentru copii, iar în domeniul finanțelor personale din dorința de a împărtăși experiențele personale și informații din sfera planificării și consultanței financiare.

Activează de peste 3 ani în acest domeniu, fiind de folos pentru zeci de oameni în realizarea optimă, eficientă și sigură a obiectivelor de termen mediu și lung.


Informații despre clasamentul cu cei mai cunoscuți experți și influenceri financiari de la noi din țară puteți găsi accesând articolul integral Top 23 experți și influenceri financiari din România.

Sursă articol www.financer.com

46 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page