top of page

mar., 26 ian.

|

Webinar

Inteligența Interpersonală

În data de 26 ianurie 2021 a avut loc Webinarul „Inteligența Interpersonală”, eveniment organizat GRATUIT, de către Fundația Competenți, Corecți și Utili.

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Inteligența Interpersonală
Inteligența Interpersonală

Ora și Locația

26 ian. 2021, 18:00 – 20:30

Webinar

Despre Eveniment

În vadrul Webinarul  „Inteligența Interpersonală” susținut de Dorin Boabeș (trainer certificat), participanții avut posibilitatea de a înțelege nevoile și motivațiile celor din jur, ajutându-i astfel, să-și îmbunătățească influența.

Vrei să descoperi ce este inteligența interpersonală și în ce fel te poate ajuta în gestionarea relațiilor cu oamenii din jurul tău? Te invităm să urmărești înregistrarea evenimentului accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=upcPQid4UaU&t=3360s .

Cui s-a adresat acest webinar?

Evenimentul se adresează oricui își dorește să înțeleagă mai bine cum elemente precum: înțelegerea oamenilor, integrarea feedback-ului, exprimarea clară și asertivitatea pot îmbunătăți interacțiunile cu cei din jur, fie ei colegi de birou sau persoane din familie sau cercul de prieteni;

Din eveniment ne luăm o mai bună înțelegere a interacțiunilor umane, a motivațiilor fiecăruia dintre noi de a ne afla în interacțiuni, a comportamentelor pe care le avem, etc;

În produsele și serviciile Mind Architect (podcast, sesiuni de training, workshops-uri, conținut digital premium) ne concentrăm pe o serie de subiecte care vor permite comunității să își îmbunătățească atât viața personală, cât și profesională.

  • Fundamente Neuroștiințifice - descoperă concepte de bază despre cum funcționează creierul tău și te învață să pilotezi mai bine cea mai performantă aparatură din Universul cunoscut.
  • Comunicare - explorează puterea cuvintelor, în conversații private sau în discurs public și descoperă cum ele îți construiesc scenariile de viață pe care ajungi să le trăiești.
  • Productivitate și Obiceiuri - neuroștiința și psihologia performanței, mindset, pașii mici dar constanți care fac o mare diferență.
  • Cariera și Viața Profesională - învață despre orientare în carieră, negocieri, leadership, management, conversații dificile, dinamică de echipă și cultură de organizație, progres în carieră, mentorship, coaching.
  • Fericire și Stare de bine - sănătate fizică, psihică și emoțională, înflorire personală, ce contează cu adevărat și cum să trăiești cu sens.
  • Fenomene sociale - fake news, diferențe generaționale, teorii conspirative, sărbătorile în familie, pandemia COVID; aici analizăm psihologic și neuroștiințific evenimentele cotidiene care ne provoacă și învățăm să le gestionăm mai bine.
  • Experimente și Studii de caz.

Despre trainer:

Cu experiență în management-ul mai multor echipe de-a lungul a mai mult de 20 de ani, Dorin Boabeș este pasionat de comunicare eficientă, leadership pozitiv și este un adept al ideii că orice viziune ar trebui dezvoltată pe crearea de valoare prin implicarea resurselor umane.

Dorin are un MBA de la Universitatea Warwick din UK.

Ca trainer certificat, Dorin este în mod special inspirat de a livra cursuri din zona de leadership, management și consultanță. Este trainer certificat și consultant în analiză comportamentală, folosind instrumentul de analiză a personalității DISC. Dorin este, de asemenea, un podcaster de succes, fiind cofondatorul a două podcast-uri: Mind Architect (mindarchitect.ro), podcast despre neuroștiință aplicată în viața de zi cu zi și Rețeaua (reteaua.podbean.com), un podcast despre poveștile din peisajul IT românesc.

Despre Mind Architect:

Psihologie și Psihoterapie - observă cum este organizată viața ta interioară și identifică ce se află în spatele emoțiilor, gândurilor și comportamentelor tale;

Cunoaștere de sine - află cum temperamentul, personalitatea, genetica, experiențele timpurii, educația, cultura și mediul contribuie la cine ești și ce înclinații ai și învață să profiți de asta;

Relații - înțelege-ți propriile nevoi și pe cele ale celor din jur și învață cum să cultivi relații sănătoase și sustenabile.

Distribuie Evenimentul

Cum ne poți contacta?

Personal

Strada Progresului 134-138, Sector 5, București

Online

Prin formularul de contact!

Prin telefon sau E-mail!

Telefon: 0748.116.116

bottom of page